halcia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Zamknij zamknij"staruszku" bo Ci mucha wpadnie albo motyl i...albo muchy w nosie,albo motylki w brzuchu.:evil_lol:A Gacek i Tania zdjęcia mają cudne,widać,że są obiektem uczuć i fotografi.:multi: Quote
mru Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 żaba88 napisał(a):Nawet takiemu staremu facetowi bez uczuć jak ja, pychol się nie chce zamknąć na widok zdjęć Gacka :D nie, nie zamykaj :D i czekaj na więcej Quote
żaba88 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 mru napisał(a):i czekaj na więcej Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal... Quote
Becia66 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 halcia napisał(a):Gdzie nasz piękny obiekt fotografi? Pewnie został spuszczony ze smyczy....:evil_lol: Quote
Neczka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 mru napisał(a): tylko fot nie ma! i to należy zmienić :eviltong: Quote
mru Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 tak tak wiem tylko dziś taka pogoda marna była ;) ah, te wymówki :P Quote
Becia66 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 mru - dostałam dzisiaj przesyłkę...wielkie dzięki :Rose:, a Gacuniowi dziękuję za zabaweczkę w imieniu następnego, schroniskowego nieszczęśnika... Quote
mru Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 oh, bardzo się cieszę, że w końcu doszło :) już się bałam, że gdzieś się zgubiła... zabaweczkę Gacek ma taką samą i baaardzo ją lubi! Gacuś pozdrawia ;) i w imię przyjaźni gryzie po rączkach dla zabawy! Quote
halcia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Wybaczamy mu i lubimy dalej,tez serdecznie Was pozdrawiamy. Quote
mru Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 ale tylko takie marne :( byliśmy na fajnym spacerku, ale zapomniałam nawet telefonu (no bo po co komu coś więcej niż Gacula?) senna Gacunia ;) Gacunia głaskana tak wygląda sympatycznie, ale nie dajcie się zwieść! nawet tak słodko wyglądający Gacek potrafi złapać dla zabawy ząbkami za rączkę ukochanej pani!!! :multi: :diabloti: Quote
Neczka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Taki biedny siedział za tymi kratami i przytulał się, jakby chciał zachować człowieka jak najdłużej dla siebie... Żeby każdego psiaka spotkało takie szczęście, jak Gacusia i Dymka u mru:loveu: Quote
mru Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 no talentów to on ma sporo xD ale ten z gryzieniem to najbardziej się rzuca w oczy a ,wiecie, Gacula jeszcze czasem wygląda jak Sierotka Marysia! muszę kiedyś uchwycić moment :P jak taki nieci zniecierpliwiony siada i na coś czeka to tak chyba do końca tej łapki jednej tylnej nie może zgiąć (albo nie lubi tego robić, bo wydawało mi się, że raz siedział prosto!) i tak ona mu sterczy na boczek :loveu: tylko wiecie, jak chcę złapać za aparat to on pierwszy za mną leci ;) jeszcze jest kochany (i tu znów przydałaby się fota, ale może być ciężko) jak w najlepszej zabawie Gacek tak się w sobie zbiera i się dosłownie czołga :laugh2_2: tak jakby mówił - oh oh tak bym chciał cię pogryźć po rękach, obszczekać i pobiegać z Toba po mieszkaniu i wszystko pozrzucać, a potem wszystko pogryźć, co się tylko pogryźć da... no, ale wiem, że nie mogę :P ostatnio do takiego pana na spacerze się tak doczołgiwał to ten pan nie bardzo ogarniał o co chodzi :D a wczoraj spotkaliśmy jeża na spacerku i Gacek, jako prawdziwy terier (hehe;) ) zaraz do niego pobiegł i pewnie chętnie by go wziął w ząbki i mi przyniósł, ale potem by nie mógł jeść przez miesiąc :evil_lol: no więc tylko popatrzyliśmy na pana jeża, ten odwrócił się od nas wreszcie i pomaszerował dalej ku gackowemu niezadowoleniu ;) Quote
Neczka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 mru napisał(a): a wczoraj spotkaliśmy jeża na spacerku i Gacek, jako prawdziwy terier (hehe;) ) zaraz do niego pobiegł i pewnie chętnie by go wziął w ząbki i mi przyniósł, ale potem by nie mógł jeść przez miesiąc :evil_lol: no więc tylko popatrzyliśmy na pana jeża, ten odwrócił się od nas wreszcie i pomaszerował dalej ku gackowemu niezadowoleniu ;) mój terierek łapał jeże :roll: tylko później było wyciąganie małych, ciemnych kolców z długiej niczym koziej bródki :eviltong: Quote
Becia66 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 To ja przypominam Gacunie ,, Sierotkę Marysię '' :evil_lol: I Gacunia ,,Wstydliwego'' co swoje dzwońce pokazuje....:evil_lol: Quote
mru Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 nie do poznania :eviltong: poza tym jednym szczegółem :D trochę a la Sierotka tu ewidentnie znudzona :) ucieszona no i całuśna! :D Quote
halcia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ja zachecona Waszymi pięknymi zdjęciami latam za Nutką i nic.Dzikus wyczuwa aparat na odległość.Gacek pięknie sie uśmiecha. Quote
Becia66 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Gacunia cała w skowronkach...:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts