Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oh, wybaczcie, że Was zaniedbywałam ostatnio ;)
wyjechałam na parę dni a potem co próbowałam wejść na dogo to leżało :angryy:

u Gacuni wszystko dobrze!
umie siadać
leżeć
ostatnio nawet - czołgać się na komendę :P
szybko się uczy... :cool1:

Posted

chciałam mu też zmienić imię ;)
nosiłam się z takim zamiarem od dawna, no ale jakoś nie mogłam przestać mówić do niego - Gacek... :P trudno tak
na swoje juz całkiem reaguje
tylko Dy-mek a Ga-cek to mała różnica i jak wołam Dymek to też przychodzi Gacek :P
myśleliśmy o czymś jednosylabowym jak Trop lub Tramp

(hehe poza tym czasem nie wiem czy ktoś woła Gacka czy tate, który ma na imię Jacek :lol!: )

Tramp, bo Gacula bardzo przypomina mi Trampa z "Zakochanego kundla" :loveu:
a Trop, bo to fajne krótkie imię, Gacuś jest niewątpliwie typem tropiciela :P no a poza tym widziałam ostatnio u siebie na osiedlu dwa foxterierki i jeden miał na imię Dymek, a drugi Trop właśnie :D i to było urocze

ah, te dylematy :shake: hehe ;)

jej, jak patrze na jego zdjęcia z pierwszej strony to nie poznaję
on jest NON STOP radosny :) i NON STOP by się bawił i biegał

Posted

Niesamowity zbieg okoliczności.....:crazyeye: Spotkałyśmy w schronisku w sobotę Pana który też chce pomagać psiakom. Umówiliśmy się dzisiaj w Rzeszowie na kawke żeby pogadać o naszej współpracy, a Pan mówi że w listopadzie ściągnął z krawęznika w Jarosławiu potrąconego psa, który leżał tam kilka godzin na mrozie i nikt sie nim nie zainteresował. Pan zawinął go w kurtke, wsadził do samochodu i pojechał do lekarza.Był w lecznicy kilka dni, a kiedy okazało się że Gacek nie jest połamany tylko potłuczony - został odwieziony przez Straż Miejską do schroniska. Niedługo potem my zobaczyłyśmy go po raz pierwszy. Ale Pan sie ucieszyl że Gacek znalazł dom w Warszawie....:lol::lol::lol:

Posted

:crazyeye:

ojej, jakiś wspaniały ten Pan :)
to niesamowite, że to ten sam :D dzięki niemu moja Gacula taka radosna teraz! matko, jak sobie wyobrażę, że ten Pan mógłby się nie zainteresować nim
no nie wiem, bo ludzie są tacy niewytłumaczalnie okropni i obojętni :(

a jaki ten Pan jest? :)
ej, jak już podejmiecie współpracę to dajcie mi na niego jakiś namiar :) chciałabym mu tylko napisać, że to wspaniałe, co zrobił

ah, foty :) zrobimy jakieś w weekend! :D ładna pogoda teraz to na pewno będzie wiele okazji!

Posted

becia66 napisał(a):
w listopadzie ściągnął z krawęznika w Jarosławiu potrąconego psa, który leżał tam kilka godzin na mrozie i nikt sie nim nie zainteresował. Pan zawinął go w kurtke, wsadził do samochodu i pojechał do lekarza.

matko, nawet nie umiem sobie tego wyobrazić :shake:
(tzn. nie tego, ze zawinął go w kurtkę ;) i mu pomógł tylko tego w ogóle wszystkiego, że Gacula moja tak leżała tam sama na zimnie)

Posted

Jego córka juz zaczęła z nami jeżdzić.Fajna dziewczyna.On natommiast chce położyć kres wrogiemu traktowaniu nas przez stow.Sara i znalezc żródła w Jarosławiu,skad mozna czerpać pomoc dla schronu.

Posted

więc Tobie też, halciu, dziekuję :))))

a oto obiecane foty
ale to nie był Gacka dzień :P
nie mogłam go uchwycić ;)

Gacek w kantarku

trochę sierotka ;)

razem ku zachodzącemu słońcu :diabloti:

Posted

no, jakoś nie mogę sie przemóc :P

- dziwna sprawa, to miała być odpowiedź na post Neczki, który jest pod własną odpowiedzią na niego xD wtf

no w każdym razie chodziło mi o to, że nie mogę się przemóc żeby mówić do niego inaczej niż Gacula :P