Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oh, wtedy to bym więcej niż jedną wzięła na pewno! :eviltong:

a w pierwszej kolejności Amonka :loveu: i Figaro :loveu:
ale oni na pewno do tego czasu znajdą domki

Posted

Moje kochanie ,dobrze mówisz Amon madrala,a Figaro chyba potrzebuje przestrzeni.Też musze wierzyć,że znajdą dom,ale jak na młode ,ładne zdrowe psy trwa to przerażliwie długo!

Posted

becia66 napisał(a):
Gacuniu, śpij spokojnie kochany i nie pozwól żeby sie mru w łóżku rozpychała...:eviltong:

xD kto tu się rozpycha

wczoraj już leżę, Gacek obok, a mi coś niewygodnie
patrzę, a on ze sobą piłeczkę zabrał i ona mi się w pupę wbija :P

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Hi,hi,hi,na pewno wziął piłeczkę do przytulenia..
Mój zwierzyniec się zmniejszył,gołąbek poszedł na działkę...
A Koli się opala...
Gacusiu-następnym razem weź coś większego ze sobą do łóżeczka...:evil_lol::evil_lol:

byle nie Dymka :P

Posted

ależ skąd ;)

śpi sobie przy mnie po długim spacerku :)))))

obszczekał na nim wodołaza czy innego niedźwiedzia xD jak ten był daleko
a jak wodołaz podszedł zobaczyć co to za maluch się na niego drze
to Gacek schował ogon pod siebie i udawał, że nic nie mówił :P

Posted

Wet-siostra napisał(a):
A czemu by nie???Dymek z Gacusiem na łóżku,a Mru-na kocyku...:evil_lol::evil_lol:

albo w przedpokoju pod drzwiami ;) tam jest trochę takie miejsce dla wygnańców :eviltong:

Posted

wspaniała!

a jak płacze jak wychodzę do pracy :(
płacze około godziny i żadne mizianie ani zabawy nie pomagają

już jak widzi, że się szykuję to tak siada i patrzy na mnie i piszczy - nie idź, nie idź, zostań

no, aż chce się zostać :P

Posted

Słyszałam o takiej metodzie zeby pies jakos łatwiej to przyja: 15-20 min przed wyjsciem trzeba ignorowac psa; nie głaskac, nie wołac, nie miziac itp. poprostu wyjsc bez pożegnania, nie wiem czy to dobra metoda i czy pies sie nie czuje odrzucony ....

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Słyszałam o takiej metodzie zeby pies jakos łatwiej to przyja: 15-20 min przed wyjsciem trzeba ignorowac psa; nie głaskac, nie wołac, nie miziac itp. poprostu wyjsc bez pożegnania, nie wiem czy to dobra metoda i czy pies sie nie czuje odrzucony ....

Szpilka , a mogłabyś tak zrobić ? bo ja nie....:shake: i myślę że mru też....:eviltong:

Posted

No własnie dlatego napisałam ze nie wiem czy psica nie czuje sie odrzucona.. ale mysle o ograniczenie chociaz czesciowo kontaktu moze by pomogło, kazdemu chyba jest ciezko odejsc widzac jak pies teskni

Posted

Wytrzymaj mru,spróbuj,na pieszczoty będzie popołudnie,a to,że przed wyjsciem nie popieścisz ,na bank go zaskoczy ,ale moze i zaprocentuje.Moje psy rozumieja hasło potem,teraz nie.