Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zmysł']Opiekunowie Misia w weekendy lubią się "wyobcować". Zostaje więc jakiś wieczorek w dzien powszedni.

Kuruj się;)[/quote]

Dzięki. Mam nadzieję, że za dzień, dwa będzie ze mną ok.
Może środa?

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='EVA2406']Dzięki. Mam nadzieję, że za dzień, dwa będzie ze mną ok.
Może środa?[/quote]
W zasadzie tak. Ale gdzieś w lipcu, może następny tydzień. W tym tygodniu wszystkie wolne chwile zajmą mi szczeniaki i sunia z Puławskiej.

Posted

Zmysł napisał(a):
Chyba w tym tygodniu zadzwonię do Misia. Zawsze się trochę boję wykonując ten telefon

Wstyd się przyznać, ale troszkę zapomniany Misio. Wiesz, Zmysł ja też boję się o Misia. I ta łapka - trzeba w końcu podjąć decyzję. :-(

Posted

Niestety, decyzja jeszcze nie podjęta. Rozmawiałem z Panią Ludmiła i mimo złych rokowań, rozmowy z Czarok, moich przemyśleń, Państwo wciąż zwlekają.
Głównie Pan jest osobą, która nie chce podjąć tego kroku. Jeden z internistów orzekł, że jest 1% szans i tego się, brzydko mówiąc, "uczepiono".
Ale Pani Ludmiła zapewniła mnie, że w wakacje ta decyzja zostanie podjęta na pewno.

Posted

Zmysł napisał(a):
Niestety, decyzja jeszcze nie podjęta. Rozmawiałem z Panią Ludmiła i mimo złych rokowań, rozmowy z Czarok, moich przemyśleń, Państwo wciąż zwlekają.
Głównie Pan jest osobą, która nie chce podjąć tego kroku. Jeden z internistów orzekł, że jest 1% szans i tego się, brzydko mówiąc, "uczepiono".
Ale Pani Ludmiła zapewniła mnie, że w wakacje ta decyzja zostanie podjęta na pewno.

Realista by powiedział - 1% to tak naprawdę nadzieja żadna. Może lepiej, jakby tego procenta nie było i przy okazji złudnych nadziei nie robiliby sobie. Ale ja naprawdę rozumiem Panią Ludmiłę i męża, to musi bardzo boleć. :-(

Posted

EVA2406 napisał(a):
Zmysł, Ty widziałeś Misia. Czy jemu ta łapka przeszkadza? Jak on się porusza?

Trudno powiedzieć. Misio jest bardzo żywotny. Ale myślę, że za chwilę Ty też go będziesz znać- Pani Ludmiła ponawia zaproszenie.
Powiedzialem, że się odezwę i jakoś wpadniemy w przedostatnim lub ostatnim tygodniu lipca. Pasuje Tobie ten termin?

Posted

Zmysł napisał(a):
Trudno powiedzieć. Misio jest bardzo żywotny. Ale myślę, że za chwilę Ty też go będziesz znać- Pani Ludmiła ponawia zaproszenie.
Powiedzialem, że się odezwę i jakoś wpadniemy w przedostatnim lub ostatnim tygodniu lipca. Pasuje Tobie ten termin?

Pasuje, bo lipiec niestety spędzam wyłącznie w pracy :razz:

Posted

Zmysł napisał(a):
Odwiedzimy Misia to go przynajmniej wymiziamy

A może Tomcug pojedzie razem z nami. Jak mnie pamięć nie myli to pisała, że w czasie wakacji jest wolniejsza i może odwiedzić stolicę :evil_lol:

Posted

EVA2406 napisał(a):
A może Tomcug pojedzie razem z nami. Jak mnie pamięć nie myli to pisała, że w czasie wakacji jest wolniejsza i może odwiedzić stolicę :evil_lol:

aha:multi::multi::multi: