Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EVA2406 napisał(a):
Misiu, ja też pamiętam o Tobie, ale ostatnie dni .............były trudne:shake:

Tak bywa, ale trzeba pchać ten wózek do przodu....

Posted

Rozliczenie Misia:

Tomcug - 50,00 zł :loveu:

Argat - 15,00 zł :loveu:

Mośka - 15,00 zł:loveu:

Tomcug-30,00 zł:loveu:

Slapcio-33,00 zł:loveu:

Zmysł (w zasadzie Mimiś) - 30,00 zł :loveu:

Ula Czarnuszka - 20,00 zł :loveu:

Aniac50 - 30,00 zł:loveu:

ASL - 14,00 zł:loveu:

JagnaP - 15,00 zł:loveu:

RAZEM 252,00 ZŁ

DZIĘKUJEMY:loveu:

Posted

Usilnie próbuję doprosić się numeru konta p.Ludmiły. To tacy dobrzy ludzie, że wzbraniają się przyjąć jakąkolwiek pomoc finansową. A wiem, że im ciężko i wiem, ile wydali na Misia.

Posted

Zmysł napisał(a):
Usilnie próbuję doprosić się numeru konta p.Ludmiły. To tacy dobrzy ludzie, że wzbraniają się przyjąć jakąkolwiek pomoc finansową. A wiem, że im ciężko i wiem, ile wydali na Misia.

Bo ja myślę, że dogomaniacy podchodzą do tego inaczej. Znają ideę dogomanii, wiedzą, że chodzi o dobro psów i w razie potrzeby przyjmują pieniążki, bo to czasami jest być, albo nie być dla danego psiaka. Pewnie, że każdy wolałaby być samowystarczalny, ale tak nie jest. Zmysł, spróbuj wytłumaczyć, że darczyńcom chodzi o to, by Misio miał najlepszą opiekę, bo bardzo nam zależy na tym psiaku, a ponieważ leczenie jest bardzo kosztowne to chcemy część tych kosztów ponieść. Chociaż jestem pewna, że już próbowałeś to tłumaczyć :lol:. A jeśli Pani nie poda nr konta, to chyba nie pozostanie nic innego, jak wręczyć osobiście (tylko jak to zrobić, by nie czuli się urażeni, kurczę :oops:).

Posted

Tak jest, pieniążki na pewno do nich trafią. Oni nie czują się urażeni, tylko trochę zawstydzeni, gdyż twierdzą, że jakoś sobie radzą- przynajmniej w porównaniu z innymi miejscami. Nawet sugerowali, że są bardziej potrzebujące bidy i może tam przeznaczyć pieniądze.
Ale te pieniążki są przeznaczone właśnie dla Misia i tak się stanie. Te prawie 300 zł na pewno będą stanowiły sporą ulgę dla p.Ludmiły i jej męża.
To wszystko potwierdza jedynie, że są to "złoci ludzie".

Posted

Zmysł napisał(a):
Tak jest, pieniążki na pewno do nich trafią. Oni nie czują się urażeni, tylko trochę zawstydzeni, gdyż twierdzą, że jakoś sobie radzą- przynajmniej w porównaniu z innymi miejscami. Nawet sugerowali, że są bardziej potrzebujące bidy i może tam przeznaczyć pieniądze.
Ale te pieniążki są przeznaczone właśnie dla Misia i tak się stanie. Te prawie 300 zł na pewno będą stanowiły sporą ulgę dla p.Ludmiły i jej męża.
To wszystko potwierdza jedynie, że są to "złoci ludzie".

Wspaniali ludzie, cieszę się, że tacy jeszcze są.

Posted

Zmysł napisał(a):
ze wstydem przyznaję, że nie udało mi się dzisiaj zadzwonić do p.Ludmiły

Nie wstydź się, jutro też dzień, a Misiowi w takim domku krzywda się nie dzieje.

Posted

Rozliczenie Misia:

Tomcug - 50,00 zł :loveu:

Argat - 15,00 zł :loveu:

Mośka - 15,00 zł:loveu:

Tomcug-30,00 zł:loveu:

Slapcio-33,00 zł:loveu:

Zmysł (w zasadzie Mimiś) - 30,00 zł :loveu:

Ula Czarnuszka - 20,00 zł :loveu:

Aniac50 - 30,00 zł:loveu:

ASL - 14,00 zł:loveu:

JagnaP - 15,00 zł:loveu:

Shirrapeira- 12,00 zł:loveu:

RAZEM 264,00 ZŁ

DZIĘKUJEMY:loveu:

Posted

Niestety, pieski wciąż się nie dogadują i raczje nie ma na to szans. Muszą wychodzić osobno na spacerki, bo szczególnie samiec rezydent jest agresywny. A i Misio zaczął się odszczekiwać.