tomcug Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Łapki nie da się uratować, ale to jeszcze nie koniec świata. Tylko decyzja bardzo ciężka, bardzo. :shake: Quote
Zmysł Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Nie chcę ciągle nagabywać Pani Ludmiły, ale chyba na początku tygodnia wykonam do niej kolejny telefon Quote
tomcug Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Zmysł napisał(a):Nie chcę ciągle nagabywać Pani Ludmiły, ale chyba na początku tygodnia wykonam do niej kolejny telefon Rozumiem, że decyzja jeszcze nie zapadła. Quote
Zmysł Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 tomcug napisał(a):Rozumiem, że decyzja jeszcze nie zapadła. nic o tym nie wiem, nie miałem żadnego telefonu, więc postanowiłem sam zadzwonić Quote
Zmysł Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Rozmawiałem z Panią Ludmiłą. Mimo, że to bardzo energiczna i pełna entuzjazmu osoba, dzisiaj była lekko przygnębiona. Wciąż nie mogą zdecydować sie na zabieg, głównie mąż jest niechętny, ale raczej w lipcu będzie zabieg. Quote
tomcug Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Zmysł napisał(a):Rozmawiałem z Panią Ludmiłą. Mimo, że to bardzo energiczna i pełna entuzjazmu osoba, dzisiaj była lekko przygnębiona. Wciąż nie mogą zdecydować sie na zabieg, głównie mąż jest niechętny, ale raczej w lipcu będzie zabieg. Zmysł, ja się nie dziwię, Oni kochają te swoje psiaki i ciężko Im to wszystko ogarnąć. Tak to jest - rozum mówi, że to konieczne, serce boli. :-( Quote
Zmysł Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Są w psychicznym dołku. Wszystkie psy choruję. Misio na spacerkach wykazuje czasam mało siły, w pewnym momencie kładzie się i cieżko oddycha. Zrobili niemal wszystkie badania(rentgen stawów, EKG, rentgen płuc), a one nic nie wykazały. Quote
tomcug Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Najgorsze, że nie wiadomo, co im dolega. I wszystkie chorują? Tak, jakby się zarażały od siebie, sama nie wiem. :shake: Quote
Zmysł Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Wszystkie. Nygus, czyli "stary domownik" ma jakieś narośle, nie wiadomo, co to jest, już jest umówiony na jakiś konkretny zabieg. Figa, czyli "stara domowniczka" ma anginę i zakażenie układu moczowego. Quote
Zmysł Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 A Misio niestety nie poczynił kolejnego kroku w socjalizacji. Tak strasznie szczeka, jak widzi Opiekunów wychodzących z domu, że nawet jak są 10 minut drogi od domu, to go słyszą. Sasiedzi już ostro protestuję Quote
tomcug Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ten psiak tak kocha ludzi, że chciałby ciągle być przy nich. On cierpi i Opiekunowie też. :shake: Quote
Zmysł Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Oj tak, wszystkim jest trochę ciężko z tą sytuacją Quote
EVA2406 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Zmysł napisał(a):Szkoda, że Misia nikt nie odwiedza fizycznie czy wirtualnie? Quote
tomcug Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Odwiedzamy, tylko nie bardzo wiemy, co powiedzieć.:shake: Quote
Zmysł Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 EVA2406 napisał(a):fizycznie czy wirtualnie? w ogóle;) a fizycznie to jesteśmy zaproszeni na kawę do Misia. tylko kiedy znajdziemy czas? Quote
tomcug Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Nie zapomnimy, tylko teraz ja mam poważne problemy z wchodzeniem na dogo i pisaniem postów. :mad: Quote
Zmysł Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Znam ten ból. Na szczęście u mnie już dogo działa bez zarzutu Quote
EVA2406 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 U mnie zarówno dogo jak i ja działam kiepsko :angryy:. Ze mną już trochę lepiej, ale jeszcze na zwolnieniu. A który dzień pasuje Ci na odwiedziny u Misia? Quote
Zmysł Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='EVA2406']U mnie zarówno dogo jak i ja działam kiepsko :angryy:. Ze mną już trochę lepiej, ale jeszcze na zwolnieniu. A który dzień pasuje Ci na odwiedziny u Misia?[/quote] Opiekunowie Misia w weekendy lubią się "wyobcować". Zostaje więc jakiś wieczorek w dzien powszedni. Kuruj się;) Quote
Recommended Posts