Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
Nie chcę ciągle nagabywać Pani Ludmiły, ale chyba na początku tygodnia wykonam do niej kolejny telefon

Rozumiem, że decyzja jeszcze nie zapadła.

Posted

tomcug napisał(a):
Rozumiem, że decyzja jeszcze nie zapadła.

nic o tym nie wiem, nie miałem żadnego telefonu, więc postanowiłem sam zadzwonić

Posted

Rozmawiałem z Panią Ludmiłą. Mimo, że to bardzo energiczna i pełna entuzjazmu osoba, dzisiaj była lekko przygnębiona. Wciąż nie mogą zdecydować sie na zabieg, głównie mąż jest niechętny, ale raczej w lipcu będzie zabieg.

Posted

Zmysł napisał(a):
Rozmawiałem z Panią Ludmiłą. Mimo, że to bardzo energiczna i pełna entuzjazmu osoba, dzisiaj była lekko przygnębiona. Wciąż nie mogą zdecydować sie na zabieg, głównie mąż jest niechętny, ale raczej w lipcu będzie zabieg.

Zmysł, ja się nie dziwię, Oni kochają te swoje psiaki i ciężko Im to wszystko ogarnąć. Tak to jest - rozum mówi, że to konieczne, serce boli. :-(

Posted

Są w psychicznym dołku. Wszystkie psy choruję. Misio na spacerkach wykazuje czasam mało siły, w pewnym momencie kładzie się i cieżko oddycha. Zrobili niemal wszystkie badania(rentgen stawów, EKG, rentgen płuc), a one nic nie wykazały.

Posted

Wszystkie. Nygus, czyli "stary domownik" ma jakieś narośle, nie wiadomo, co to jest, już jest umówiony na jakiś konkretny zabieg.
Figa, czyli "stara domowniczka" ma anginę i zakażenie układu moczowego.

Posted

A Misio niestety nie poczynił kolejnego kroku w socjalizacji. Tak strasznie szczeka, jak widzi Opiekunów wychodzących z domu, że nawet jak są 10 minut drogi od domu, to go słyszą. Sasiedzi już ostro protestuję

Posted

[quote name='EVA2406']U mnie zarówno dogo jak i ja działam kiepsko :angryy:. Ze mną już trochę lepiej, ale jeszcze na zwolnieniu.

A który dzień pasuje Ci na odwiedziny u Misia?[/quote]
Opiekunowie Misia w weekendy lubią się "wyobcować". Zostaje więc jakiś wieczorek w dzien powszedni.

Kuruj się;)