Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomcug napisał(a):
Zaraz ślinka mi pociekła i zrobiłam sobie pyszną kawkę - świetna pora na raczenia się kawką. :razz:

no wlaśnie, chciałem się trochę zdziwić ta porą:crazyeye:

Posted

tomcug napisał(a):
Ewo, a Ty nie wypoczywasz gdzieś daleko od domu? :cool3:

:loveu: Cioteczko, żeby wyjechać na odpoczynek trzeba najpierw odrobić zaległości domowe i zapewnić opiekę mojemu zoo. Z tym ostatnim mam zawsze ogromny problem. Nie mam żadnej cioci, babci lub kogoś takiego komu mogłabym zostawić pod opieką moje kochane skarby. A jak już coś się uda załatwić i już wyjadę to rachunek za komórkę wzrasta kilkakrotnie, bo co chwilę dzwonię i pytam czy wszystkie footra są w domu i czy nic złego im się nie dzieje. Tak już mam :crazyeye:.
Tym razem też tak będzie, wiem to na 100% ;)

Posted

To wiadomo, ale warto trochę wyrwać się z domu, choćby na kilka dni. Człowiek naprawdę odżywa i wracają siły do zmagania się z szarzyzną codzienności. :lol: Jakbyś bliżej mieszkała to zabrałabym do siebie te Twoje futerka, byłoby wesoło. ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Udało się. Rozmawiałem z Panią Ludmiła. Sytuacja bez zmian, mąż zdecydowanie nie chce słyszeć o jakiejkolwiek operacji. Codziennie masuje mu nóżkę przynajmniej dwa razy dziennie