Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
No nie, na bezczela wtargnąłem na ten wątek z tym pytaniem. Ale myślę, że jeszcze lepiej- dla Pluta

Dobrze, że wszędzie ogłaszasz, bo jak widać wcale nie jest łatwo znaleźć osobę z tej okolicy.

Posted

tomcug napisał(a):
Dobrze, że wszędzie ogłaszasz, bo jak widać wcale nie jest łatwo znaleźć osobę z tej okolicy.

W wielu miejscach ogłaszam i tego się nie spodziewałem - zero odzewu. A byłem pewien, że są dogomaniacy z Mławy

Posted

Ja weszłam na listę użytkowników, ale nie ma możliwości szukania w/g miejsca zamieszkania a sprawdzanie każdego na piechotę zajęłoby z tydzień. :-(

Posted

tomcug napisał(a):
Ja weszłam na listę użytkowników, ale nie ma możliwości szukania w/g miejsca zamieszkania a sprawdzanie każdego na piechotę zajęłoby z tydzień. :-(

ja też tak próbowałem, ale niestety nie można

Posted

Ja z tamtych okolic nikogo nie spotkałam i pewnie nie ma tam nikogo, bo do Płońska na sprawdzenie domku też kogoś szukali i wreszcie ja tam byłam, bo nikt się nie zgłosił, a szkoda byłoby takiego domku tracić.
Tylko do Mławy musi jechac ktoś z Teresą.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Ja z tamtych okolic nikogo nie spotkałam i pewnie nie ma tam nikogo, bo do Płońska na sprawdzenie domku też kogoś szukali i wreszcie ja tam byłam, bo nikt się nie zgłosił, a szkoda byłoby takiego domku tracić.
Tylko do Mławy musi jechac ktoś z Teresą.

No to nadal trzymam kciuki.