EVA2406 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Misiu, czekaj grzecznie na odwiedziny, a teraz śpij dobrze Quote
tomcug Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 To i ja grzecznie czekam na relację z wizyty. ;) Quote
EVA2406 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Zmysł napisał(a):Szukamy Kogoś Do Sprawdzenia Domku W Mławie Dla Misia? :crazyeye: Quote
Zmysł Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 EVA2406 napisał(a):Dla Misia? :crazyeye: No nie, na bezczela wtargnąłem na ten wątek z tym pytaniem. Ale myślę, że jeszcze lepiej- dla Pluta Quote
tomcug Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Zmysł napisał(a):No nie, na bezczela wtargnąłem na ten wątek z tym pytaniem. Ale myślę, że jeszcze lepiej- dla Pluta Dobrze, że wszędzie ogłaszasz, bo jak widać wcale nie jest łatwo znaleźć osobę z tej okolicy. Quote
Zmysł Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 tomcug napisał(a):Dobrze, że wszędzie ogłaszasz, bo jak widać wcale nie jest łatwo znaleźć osobę z tej okolicy. W wielu miejscach ogłaszam i tego się nie spodziewałem - zero odzewu. A byłem pewien, że są dogomaniacy z Mławy Quote
tomcug Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ja weszłam na listę użytkowników, ale nie ma możliwości szukania w/g miejsca zamieszkania a sprawdzanie każdego na piechotę zajęłoby z tydzień. :-( Quote
Zmysł Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 tomcug napisał(a):Ja weszłam na listę użytkowników, ale nie ma możliwości szukania w/g miejsca zamieszkania a sprawdzanie każdego na piechotę zajęłoby z tydzień. :-( ja też tak próbowałem, ale niestety nie można Quote
tomcug Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tak przyszło mi do głowy, może ogłosić na transportowym wątku http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=521 Tylko nie wiem, czy to znowu nie jest sprzeczne z regulaminem. :angryy: Quote
Zmysł Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='tomcug']Tak przyszło mi do głowy, może ogłosić na transportowym wątku http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=521 Tylko nie wiem, czy to znowu nie jest sprzeczne z regulaminem. :angryy: ja już to zrobiłem, przed chwilą;) Nie jest sprzeczne(chyba) Quote
tomcug Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Zmysł napisał(a):ja już to zrobiłem, przed chwilą;) Nie jest sprzeczne(chyba) To teraz trzymamy, może ktoś się zgłosi :thumbs:. Quote
EVA2406 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ja z tamtych okolic nikogo nie spotkałam i pewnie nie ma tam nikogo, bo do Płońska na sprawdzenie domku też kogoś szukali i wreszcie ja tam byłam, bo nikt się nie zgłosił, a szkoda byłoby takiego domku tracić. Tylko do Mławy musi jechac ktoś z Teresą. Quote
tomcug Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 EVA2406 napisał(a):Ja z tamtych okolic nikogo nie spotkałam i pewnie nie ma tam nikogo, bo do Płońska na sprawdzenie domku też kogoś szukali i wreszcie ja tam byłam, bo nikt się nie zgłosił, a szkoda byłoby takiego domku tracić. Tylko do Mławy musi jechac ktoś z Teresą. No to nadal trzymam kciuki. Quote
Recommended Posts