Zmysł Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 W każdym razie Misio jest szczęsliwy, radosny, pełen energii Quote
EVA2406 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Zmysł napisał(a):W każdym razie Misio jest szczęsliwy, radosny, pełen energii I to jest najważniejsze. Quote
tomcug Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 EVA2406 napisał(a):I to jest najważniejsze. Też tak myślę. Quote
Zmysł Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Rozmawiałem z Panią Ludmiłą. Sytuacja w zasadzie bez zmian, łapka cały czas jest masowana, powstało nawet jakieś złudzenie, że czucie trochę wraca. Misio miał zapalenie okrężnicy, jeszcze przyjmuje antybiotyk. Jest bardzo szczęśliwy i radosny. I żyją sobie tak w symbiozie Quote
Zmysł Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 W sumie powinienem przenieść wątek. Misio ma swój domek i jest szczęśliwy. Poproszę o przeniesienie wątku Quote
EVA2406 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Taka wiadomość była mi dzisiaj bardzo potrzebna Quote
Zmysł Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Misio lepiej trafić nie mógł. Jedyny problem, jaki z nim mają, to jego niezwykle głośne ujadanie w sytuacji, gdy idą z innymi psiakami na spacerek. Ale to oczywiście problem niewielki Quote
tomcug Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Zmysł napisał(a):Misio lepiej trafić nie mógł. Jedyny problem, jaki z nim mają, to jego niezwykle głośne ujadanie w sytuacji, gdy idą z innymi psiakami na spacerek. Ale to oczywiście problem niewielki Moje też ujadają a ja je koffffam bardzo. :lol: Quote
tomcug Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Quote
Zmysł Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Ja również życzę wszystkim Wesołych Świąt Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji. Quote
Zmysł Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Rozmawiałem z Panią Ludmiłą. Stan Misia bez zmian i chyba już się nie zmieni. O amputacji nikt juz nie wspomina. Misio ma się dobrze, jedynie ostatnio ma trochę problemów z biegunką, ale dostał specjalistyczną karmę i powinno się poprawić. W każdym razie jest bardzo żywiołowy i przede wszystkim szczęśliwy. Quote
tomcug Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 A my cieszymy się bardzo. Skoro taka decyzja Państwa a Misio szczęśliwy to my też. :p Quote
tomcug Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Aby Święta Wielkiej Nocy były wzorem duchowego wzbogacenia i umocnienia dającego radość, pokój i nadzieję. Quote
Zmysł Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Jutro, tj. 6 czerwca odbędzie się w w Parku Miejskim w Markach k.Warszawy ul. Piłsudskiego 96 w godz. 13.00 - 23.00(przy Zespole Szkół Nr 1 w tzw. Pałacyku) Festyn "Przystań Marki". Przewidziano wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych, a jedną z nich będzie stoisko Fundacji Maja zorganizowane na rzecz bezdomnych psiaków. W programie m.in. loteria z atrakcyjnymi nagrodami. Warto wpaść chociaż na chwilę. Ale jak ktoś już przyjdzie, to na pewno zabawi dłużej. Zapraszamy!!! Quote
Zmysł Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 rozmawiałem z p.Ludmiłą. U Misia bez zmian. na szczęście pozbył się już problemów trawiennych. jest radosny, szczęśliwy. obecnie jego ulubioną rozrywką jest przynoszenie opiekunom znalezionych jeży. Quote
tomcug Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Zmysł napisał(a):rozmawiałem z p.Ludmiłą. U Misia bez zmian. na szczęście pozbył się już problemów trawiennych. jest radosny, szczęśliwy. obecnie jego ulubioną rozrywką jest przynoszenie opiekunom znalezionych jeży. Ale to są żywe jeże? Quote
EVA2406 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Zmysł napisał(a):rozmawiałem z p.Ludmiłą. U Misia bez zmian. na szczęście pozbył się już problemów trawiennych. jest radosny, szczęśliwy. obecnie jego ulubioną rozrywką jest przynoszenie opiekunom znalezionych jeży. A jak on takiego jeża łapie do pysia :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Zmysł Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 EVA2406 napisał(a):A jak on takiego jeża łapie do pysia :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: niestety, jakoś mu się udaje. a potem ma ranki Quote
EVA2406 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Zmysł napisał(a):niestety, jakoś mu się udaje. a potem ma ranki to łobuz jeden :diabloti: Quote
Zmysł Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 zapraszam na bazarek: Okulary przeciwsłoneczne-na karmę dla psiaków z Zielonki-do 22.06, godz.18.00 Quote
Zmysł Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 zapraszam na bazarek: Książki-na karmę dla psiaków z Zielonki-do 22.06, godz.18.00 Quote
Recommended Posts