Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Weronika ,mobilizuj sie na przewiezienie tej wersalki ode mnie,bo ja juz ponad półtora m-ca czekam ledwo przeciskajac sie w małym pokoju.Jak nie bedzie transportu,musze sie jej tu pozbyc.Zapytaj,czy ta mała pralka ode mnie działa.

Posted

Cioteczko Weroniko,dobrze,że wróciłaś... :loveu:
A teraz szybciutko się tłumacz,CO ZROBIŁAŚ Z SAMOCHODEM???:cool3:
Bo będę teraz miała dylemat,czy wsiadać do Twego wozu...:roll:
Wiesz,jeszcze bym chciała troszkę pożyć...:oops:
A może po prostu zamiast benzyny wlałaś do baku red bull???:evil_lol:

Posted

[quote name='irysek']cos wlasnie ostatnio te bazarki nie ida. telefon super jest do sprzedania i cisza.[/quote]
gdzie telefon do sprzedania? ja szukam telefonu a moze i na bazarku charytatywnym lepiej kupié, tylko ze z klapká szukam.

EDIT: znalazlam- bez klapki.

Posted

[quote name='irysek']bez klapki, z klapka podobno bardziej awaryjne.[/QUOTE]
mój staruszek, rodem z londynu juz szósty rok mi sluzy. nie jest zepsuty, tylko wytarty i zwyczajnie stary- bez zadnych gadzetów.

Posted

Weroniko,opowiesz nam, czy akcja odpchlania już była? czy dopiero zbieracie na nią siły?Bo jeśli zabraknie na nią środków, to daj znać, pomyślimy..;)

Posted

A fe fe! Śmierdzę chlorem :cool1: Te psiaki które latały po podwórku zostały spryskane, reszta domowa będzie pryskana przez P. Romę.
Szczeniaki się tragiczne zrobiły... Trzy knypki zaraz po wejściu na nogi się rzucają. Jeden nawet trafił :lol:

Posted

Żabek, a możeby tak zrobić foty tym szczeniakom i je ogłaszać ? bo jednak szczeniak to szczeniak... szybciej powinien znaleźć domek.

P.S.
Z tym chlorem to może się umyj, co ? :evil_lol:

Posted

Zdeprawowane dogomaniaczki !zostawcie mi Żabkę w spokoju:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zdjecia będą psiaków ale spokojnie ,bo co za dużo to nie zdrowo. :lol:
a sunia do suni tak podobna , ze w końcu się wszystko wymiesza.
Ja nie jestem na bieżąco z informacjami ,ale jutro zajrzę do p. Romy.
Według mnie jest brak spójności w działaniu i dalej zamieszanie przez Panie z TOZ. Prawdopodobnie p. Roma przyjęła od p. W. z TOZ chorą suczkę. Mam złe sygnały, nie chcę nikogo skrzywdzić ale pewnie będę zmuszona reagować na pewne działania Pań.

Do Żabki -teraz po chlorze bakteria sie nie czepi.:evil_lol:Napewno jest smród ale nie taki jak po kupach, chlor szybko wietrzeje.

Posted

No nie!!! To może tą sunię zawieżć tej pani z powrotem???W końcu jak będzie miała tylko jednego pieska, to krzywdy mieć nie będzie...:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='weronika1'] Prawdopodobnie p. Roma przyjęła od p. W. z TOZ chorą suczkę. Mam złe sygnały, nie chcę nikogo skrzywdzić ale pewnie będę zmuszona reagować na pewne działania Pań.[/quote]

Zaraz mnie krew zaleje :mad: Jeżeli to prawda, to proponuję, żeby wszystkie osoby, które pomagają pani Romie, wystosowały do TOZ-u oficjalne skargi na zachowanie tej pani. Kilka osób żyły sobie wypruwa, żeby wydobyć staruszków z tej zapaści, w jakiej się znaleźli, a tu jakaś ... wpycha im kolejnego psa. Jasna cholera, niech się sama nim zajmie, jak taka dobra.
Chyba najbardziej na świecie wkurza mnie dobroczynność cudzymi rękami :2gunfire:

Posted

Proszę o spokój ,bo może p. Zosia źle skojarzyła. Mówiła, że przyjechał samochód od p. W , był to p. z Wapowiec i zabrał chora sunię do weta a później zostanie u p. Romy.Sprawdzę to jutro , bo jesli tak to natychmiast odwiozę pod wskazany adres. Dziasiaj dzwoniła do mnie p. W ,że trzeba zawieść do lekarza sunię od p. Zosi ,która jest po wypadku, ale ja nie mogłam ponieważ miałam samochód w prostowalni.Mechanik skończył prostować koło godz 17,30 pojechałam do p. Zosi to suczki nie było.

Posted

P. Roma [COLOR=Red][B]NIE PRZYJMUJE[/B][/COLOR] już żadnych psów! Tyle razy już próbowali wcisnąć na różne sposoby i było nie.[COLOR=Black]
A ta suczka o której mowa podobno była po sterylce i na dodatek miała kontakt z autem. Więcej szczegółów pewnie jutro od Pani Prezes :)[/COLOR]

Posted

Zabko,my to wiemy,ale boimy się,że ze względu na jakąś tam zastarzałą wdzięczność dla W.Roma weżmie tą suczkę na kilka dni,bo np. do weta bliżej albo coś innego ta pani wymyśli, a za chwilę zwierzę zostanie na zawsze...Bo te panie taką techniką niejednego psa Romie w przeszłości wcisnęły.m.in. tak do Romy trafiła Lusia...

Jeśli to okażę się prawdą, to ja zrobię raban na całe Podkarpacie...
AlmaMater,ten przemyski TOZ to nie jest TOZ ogólnopolski...Oni kiedyś dostali znaczący spadek z przeznaczeniem na bezdomne zwierzęta i się oddzielili od TOZ ogólnopolskiego,bo nie chcieli się z nikim dzielić...I tak zostało do dziś...Z bezdomnymi zwierzętami też się nie dzielą...Chyba,że ktoś opieką nad zwierzętami nazwie wpychanie ich Romie, co też przez wiele lat praktykowali,choć kasy nie dawali albo jakieś nędzne ochłapy...

Od kiedy dogo zajęło się pomocą dla Romy,te praktyki się skończyły ale co jakiś czas te panie tam się pojawiaja i próbują szkodzić jak potrafią...

Posted

No i przypominam,że bazarek smyczowy z logo dogomanii na rzecz psów pani Romy trwa...
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105101[/url]

Posted

Gagata muszę przyznać ,że zrobiłaś dobrą robotę, odniosłaś sukces tym telefonem do Pani W. :multi:
Suczka p. Zosi po sterylce wpadła pod samochód jest poturbowana i przebywa u Pani wet, zgodnie z planem p. W miała dzisiaj iść do p. Romy, niestety plan się nie powiódł i jest problem co z nią zrobić. Dowiem się dzisiaj w jakim stanie jest i będę szukała miejsca tymczas albo przygotuję miejsce u p. Zosi.
Wszystko w porządku, jest dobrze, faktycznie p. Roma nie przyjmuje, ale szantaże są i trzeba być czujnym. Bo serce p. Romy może się przełamać zwłaszcza gdy presja będzie od p. W.

Posted

Weroniko,a kto zapłacił za weta? Mam nadzieję,że nie Ty...u pani W. dużo miejsca, choć może wysoko..ale na okres rekonwalescencji suczki, chyba by wystarczyłó...???Tamte panie niech tez sie wykażą inicjatywą...Całe zycie sama bedziesz całe miasto obłatwiać???A jak Ciebie zabraknie, to co będzie?? Tfu,tfu, odpukać..

Posted

[quote name='gagata']m.in. tak do Romy trafiła Lusia...[/quote]
Chyba raczej Poziomka???:cool1:
Poza tym te panie(zwłaszcza p.W)rozpowszechniają po Przemyślu plotki,psujące moja opinię i dobre imię...:roll:
I mam wielką ochotę zaereagować,choć powiedziano mi,bym się tym nie przejmowała...:cool1:

Guest Elżbieta481
Posted

Nie reaguj..Kto Ciebie zna nie uwierzy,a ten kto nie zna nie powinien Ciebie obchodzić...
E