Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No,skoro mam bilet wstępu,to jestem do dyspozycji..ponieważ mam dużo czasu mogę pomóc przy transporcie psiaków do i od weta...Mogę też asystować przy zabiegach jeśli będzie taka konieczność...
Żaba,jesteś pełnoletni???(bo tu na dogo pełno nastolatków...:evil_lol:)
Jeśli tak-masz u mnie piwo.Jeśli nie-loda!:eviltong:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Żabko,naprawdę????JAK to zrobiłeś????Jesteś niesamowity,normalnie...:lol:

Hmm czy ja wiem jak? Może urok osobisty? :diabloti: Ale bez obiecanych warzyw nie ma po co przychodzić :megagrin:

Moja mama właśnie wiesza pieluchy po praniu :D

Posted

Nie,nie...Zastanawiam się czy nie wycofać się z dogo,bo może jestem za stara...Przynajmniej połowa dogomaniaczek które znam jest mniej-więcej w wieku mojej Moniki...A ja-stary ramol...35 lat skończę juz niebawem...

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Nie,nie...Zastanawiam się czy nie wycofać się z dogo,bo może jestem za stara...Przynajmniej połowa dogomaniaczek które znam jest mniej-więcej w wieku mojej Moniki...A ja-stary ramol...35 lat skończę juz niebawem...

Zapewniam ze jestem dużo starsza i wiem że nie jedyna.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No proste... mając 35 lat wnuki już dorosłe, za jakiś czas będą miały dzieci... No jak nic, tylko usiąść przed kominkiem w bujanym fotelu i czekać na kostuchę!

Posted

:evil_lol:Wet Siostro ja mam 12 lat i nie przeszkadza mi że jesteś troszkę
starsza:evil_lol:
Najważniejsze jest to, że mamy dużo do zrobienia.

A teraz do Majawrc to że dostałas baterie duracell to nie znaczy ,ze masz od razu dzwigać 200 kg. Nie jesteś Pudzianem.

Posted

Wet-siostra napisał(a):
(...)A ja-stary ramol...35 lat skończę juz niebawem...

Dawaj mi na gg swój adres, a ja Ci już uporządkuję ramolowe myślenie. :mad:
Ja się szczycę, że jak wstaję rano to jeszcze nie muszę się odprasowywać i tego toru myślenia masz się trzymać!!! :loveu: :evil_lol: :eviltong:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
...A ja-stary ramol...35 lat skończę juz niebawem...

hi hi, a ja jestem starsza:evil_lol: co nie co!
Już więc jestem, dowiozłam cukry,kaszy, mąki, makarony, musli i mleka! Teraz to już za nić tego nie podniosę :crazyeye:
Czekam teraz, bo muszę na wieści od Margo.....

Posted

weronika1 napisał(a):

A teraz do Majawrc to że dostałas baterie duracell to nie znaczy ,ze masz od razu dzwigać 200 kg. Nie jesteś Pudzianem.

wiem, wiem....dostaląm od mamusi specjalną walizeczkę na koleczkach :cool3:

Posted

Majawrc napisał(a):
Już jestem i zarazem znikam, jest dobrze...po spirometrii 73% wydajności płuc :lol:(po szpitalu) a teraz jadę do mamy po jeszcze więcej kasz,makaronow itp. Postanowiłam że jeszcze dołoże dywanik, taki nawet dosyć ładny...ale jak tak dalej pojdzie to paczka przekroczy 20 kg :crazyeye:!....i nawet nasz Wielki żaba sobie z nią nie poradzi :evil_lol:. Jak myślicie czy nasze państwo jedzą na śniadanie musli?

Maja, możesz przygotować paczkę do 30 kg :evil_lol: Tylko kto to wniesie do Pani Romy :cool3:

Posted

Nasz kochany Zaba-odpowiedzialny i na pewno SILNY!, już się umowiliśmy że wyśle na Jego adres.....Zabo....czy coś się zmieniło? A mogę dodać jeszcze mały odkurzacz, tylko jest na worki i nie wiem czy będzie potrzebny......a zamiast workow papierowych można uszyć albo włożyć worek plocienny(taki np. na buty) i przeprać za każdym razem-moja koleżanka tak robi.

Posted

irysek napisał(a):
mnie wyratowali z astmy jak bylam mala :) jesli chcesz moge ci tego lekarza polecic (najlepszy na swiecie).
jesli bedzie kurier to moze i ja sie dorzuce. ostatnio wydalam 14zl na przesylke, a szkoda tej kasy, lepiej cos za nia kupic. da mi ktos znac jak ten kurier bedzie? w poniedzialek wyjezdzam... ale nie w tym kierunku, tylko na polnoc.
do tej pani z poznania wiozlam 2 suczki na poczatku dzialalnosci na dogo. jest super. do tej pory mam pamitake jedna z suczek byla tak wystraszona, ze poszarpala mi gardlo...
ale wazne, ze je dowiozlam cale i zdrowe i teraz pewnie maja sie dobrze.

Irysku, dogadaj się więc z Mają :loveu:

Majawrc napisał(a):
Nasz kochany Zaba, już się umowiliśmy że wyśle na Jego adres.....Zabo....czy coś się zmieniło? A mogę dodać jeszcze mały odkurzacz, tylko jest na worki i nie wiem czy będzie potrzebny......

Słuchajcie, kurier może zabrać dwie paczki do 30 kg. Ale sama nie dam rady ponieść kosztu 44 zł. :cool3: Maju, musiałabyś być w domu (albo ktoś) tego dnia co będzie kurier (umówimy konkretny dzień).

Posted

wiem ze tu tragedia z psami a tu tez wileka
pomocyyyyyyyyyyyyyyyy nie mammy czasu

http://www.dogomania.pl/forum/showth...3#post10377263
Aneta 18:36:48
tu ma swoj watek plis o pomoc na cito

Do Mysłowic trafił bernardyn. Ma tylko
kilka dni życia (taki schron, że psy nawet z kwarantanny giną...)

Wiem, że kochasz benie, może Cię zainteresuje w jakiś sposób...
Jeśli znalazłby się DT to możemy go stamtąd wyciągnąć, jeśli zdążymy oraz będziemy szukać mu domu...
pozdrawiam

http://www.dogomania.pl/forum/showth...3#post10377263
Aneta 18:36:48
tu ma swoj watek plis o pomoc na cito

Posted

OK, nie ma sprawy, odkurzacz więc poczeka-co ma wisieć nie utonie! Irysku...ja należę do poradni astmologicznej od 16-go roku życia, mam astmę NIEATOPOWą- czyli na nic nie jestem uczulona, żadne szczepionki mi nic nie dadzą co pomaga w przypadku ATOPOWEJ-czyli uczuleniowej, ale bardzo dziękuję za dobre chęci;). Co do paczki, jeżeli już ustalimy termin to bardzo mocno zapraszam do siebie w tym dniu, albo jakoś inaczej da radę to załatwić sam kurier, sama jeszcze nic nie wiem :oops:
Margo...poprosimy o troszkę więcej informacji....a co do zapłaty to się dokładam bezproblemowo!!! Przecież to jest najlepsze rozwiązanie pod słońcem:multi:

Posted

Majawrc napisał(a):
OK, nie ma sprawy, odkurzacz więc poczeka-co ma wisieć nie utonie! Irysku...ja należę do poradni astmologicznej od 16-go roku życia, mam astmę NIEATOPOWą- czyli na nic nie jestem uczulona, żadne szczepionki mi nic nie dadzą co pomaga w przypadku ATOPOWEJ-czyli uczuleniowej, ale bardzo dziękuję za dobre chęci;). Co do paczki, jeżeli już ustalimy termin to bardzo mocno zapraszam do siebie w tym dniu, albo jakoś inaczej da radę to załatwić sam kurier, sama jeszcze nic nie wiem :oops:
Margo...poprosimy o troszkę więcej informacji....a co do zapłaty to się dokładam bezproblemowo!!! Przecież to jest najlepsze rozwiązanie pod słońcem:multi:

A co mam jeszcze powiedzieć :cool3:

A ja tam jestem młoda i w czwartek skończyłam 18 lat :evil_lol: Mogę iść na piwo :diabloti:

Posted

wow, to najlepszego wszystkiego :Rose::laugh2_2::klacz::new-bday::BIG::tort::popcorn:, i postawie za to najlepsze pifko pod słońcem....nawet DESPERADOS :diabloti:, sama nie mogę :pepsi: gdyż jestem na sterydach i uspakajających lekach, ale mam nadzieję że już nie długo:evil_lol:. Co do kuriera...to jaka to firma, jak się można umowić, jaka gwarancja dostarczenia....no takie tam najważniejsze sprawki....

Posted

I nr. kontaktowy jakby nikogo w domu nie było.

Czyli tak, lody stawia wet, Maja Margo Desperados (pusta butelka ładnie wygląda na szafie:D), a reszta co robi? :)

Posted

Majawrc napisał(a):
wow, to najlepszego wszystkiego :Rose::BIG:, i postawie za to najlepsze pifko pod słońcem....nawet DESPERADOS :popcorn:, sama nie mogę :pepsi: gdyż jestem na sterydach i uspakajających lekach, ale mam nadzieję że już nie długo:evil_lol:. Co do kuriera...to jaka to firma, jak się można umowić, jaka gwarancja dostarczenia....no takie tam najważniejsze sprawki....

Majeczko, ja te 18 lat skończyłam wieeeeeele czwartków temu :evil_lol:
A co do kuriera, to fima Opek. Przesyłka ubezpieczona. Dowożą na drugi dzień po nadaniu. Zlecenie zrobię ja. Będziesz tylko musiała być w domu no i podac mi nr tel. o którym wspomniał Żaba :)

żaba88 napisał(a):
I nr. kontaktowy jakby nikogo w domu nie było.

Czyli tak, lody stawia wet, Maja Margo Desperados (pusta butelka ładnie wygląda na szafie:D), a reszta co robi? :)

Jedziemy do Przemyśla ;)

Posted

majqa napisał(a):
Obiecuję wypić za Wasze zdrowie kielonka ale dopiero w sb!;)
Niemniej, warto poczekać! No...i wątek się zrobił %owy!:eviltong:

Wątek mamy zdecydowanie dla pełnoletnich :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: