Wet-siostra Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 No,skoro mam bilet wstępu,to jestem do dyspozycji..ponieważ mam dużo czasu mogę pomóc przy transporcie psiaków do i od weta...Mogę też asystować przy zabiegach jeśli będzie taka konieczność... Żaba,jesteś pełnoletni???(bo tu na dogo pełno nastolatków...:evil_lol:) Jeśli tak-masz u mnie piwo.Jeśli nie-loda!:eviltong: Quote
żaba88 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Wet-siostra napisał(a):Żabko,naprawdę????JAK to zrobiłeś????Jesteś niesamowity,normalnie...:lol: Hmm czy ja wiem jak? Może urok osobisty? :diabloti: Ale bez obiecanych warzyw nie ma po co przychodzić :megagrin: Moja mama właśnie wiesza pieluchy po praniu :D Quote
irysek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 ja na twoim miejscu zaba powiedzialabym, ze mam ponizej 18, wizja loda hahahah u wet siostry. Quote
Neczka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 buhahaha:D:D Żaba, to jak ? masz 18, czy poniżej ? :D:D Wet, że nastolatki to gorsze są ?:mad: :evil_lol::evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Nie,nie...Zastanawiam się czy nie wycofać się z dogo,bo może jestem za stara...Przynajmniej połowa dogomaniaczek które znam jest mniej-więcej w wieku mojej Moniki...A ja-stary ramol...35 lat skończę juz niebawem... Quote
Isadora7 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Wet-siostra napisał(a):Nie,nie...Zastanawiam się czy nie wycofać się z dogo,bo może jestem za stara...Przynajmniej połowa dogomaniaczek które znam jest mniej-więcej w wieku mojej Moniki...A ja-stary ramol...35 lat skończę juz niebawem... Zapewniam ze jestem dużo starsza i wiem że nie jedyna.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
żaba88 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 No proste... mając 35 lat wnuki już dorosłe, za jakiś czas będą miały dzieci... No jak nic, tylko usiąść przed kominkiem w bujanym fotelu i czekać na kostuchę! Quote
weronika1 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 :evil_lol:Wet Siostro ja mam 12 lat i nie przeszkadza mi że jesteś troszkę starsza:evil_lol: Najważniejsze jest to, że mamy dużo do zrobienia. A teraz do Majawrc to że dostałas baterie duracell to nie znaczy ,ze masz od razu dzwigać 200 kg. Nie jesteś Pudzianem. Quote
majqa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Wet-siostra napisał(a):(...)A ja-stary ramol...35 lat skończę juz niebawem... Dawaj mi na gg swój adres, a ja Ci już uporządkuję ramolowe myślenie. :mad: Ja się szczycę, że jak wstaję rano to jeszcze nie muszę się odprasowywać i tego toru myślenia masz się trzymać!!! :loveu: :evil_lol: :eviltong: Quote
Majawrc Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Wet-siostra napisał(a):...A ja-stary ramol...35 lat skończę juz niebawem... hi hi, a ja jestem starsza:evil_lol: co nie co! Już więc jestem, dowiozłam cukry,kaszy, mąki, makarony, musli i mleka! Teraz to już za nić tego nie podniosę :crazyeye: Czekam teraz, bo muszę na wieści od Margo..... Quote
Majawrc Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 weronika1 napisał(a): A teraz do Majawrc to że dostałas baterie duracell to nie znaczy ,ze masz od razu dzwigać 200 kg. Nie jesteś Pudzianem. wiem, wiem....dostaląm od mamusi specjalną walizeczkę na koleczkach :cool3: Quote
Margo05 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Majawrc napisał(a):Już jestem i zarazem znikam, jest dobrze...po spirometrii 73% wydajności płuc :lol:(po szpitalu) a teraz jadę do mamy po jeszcze więcej kasz,makaronow itp. Postanowiłam że jeszcze dołoże dywanik, taki nawet dosyć ładny...ale jak tak dalej pojdzie to paczka przekroczy 20 kg :crazyeye:!....i nawet nasz Wielki żaba sobie z nią nie poradzi :evil_lol:. Jak myślicie czy nasze państwo jedzą na śniadanie musli? Maja, możesz przygotować paczkę do 30 kg :evil_lol: Tylko kto to wniesie do Pani Romy :cool3: Quote
Majawrc Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Nasz kochany Zaba-odpowiedzialny i na pewno SILNY!, już się umowiliśmy że wyśle na Jego adres.....Zabo....czy coś się zmieniło? A mogę dodać jeszcze mały odkurzacz, tylko jest na worki i nie wiem czy będzie potrzebny......a zamiast workow papierowych można uszyć albo włożyć worek plocienny(taki np. na buty) i przeprać za każdym razem-moja koleżanka tak robi. Quote
Margo05 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 irysek napisał(a):mnie wyratowali z astmy jak bylam mala :) jesli chcesz moge ci tego lekarza polecic (najlepszy na swiecie). jesli bedzie kurier to moze i ja sie dorzuce. ostatnio wydalam 14zl na przesylke, a szkoda tej kasy, lepiej cos za nia kupic. da mi ktos znac jak ten kurier bedzie? w poniedzialek wyjezdzam... ale nie w tym kierunku, tylko na polnoc. do tej pani z poznania wiozlam 2 suczki na poczatku dzialalnosci na dogo. jest super. do tej pory mam pamitake jedna z suczek byla tak wystraszona, ze poszarpala mi gardlo... ale wazne, ze je dowiozlam cale i zdrowe i teraz pewnie maja sie dobrze. Irysku, dogadaj się więc z Mają :loveu: Majawrc napisał(a):Nasz kochany Zaba, już się umowiliśmy że wyśle na Jego adres.....Zabo....czy coś się zmieniło? A mogę dodać jeszcze mały odkurzacz, tylko jest na worki i nie wiem czy będzie potrzebny...... Słuchajcie, kurier może zabrać dwie paczki do 30 kg. Ale sama nie dam rady ponieść kosztu 44 zł. :cool3: Maju, musiałabyś być w domu (albo ktoś) tego dnia co będzie kurier (umówimy konkretny dzień). Quote
żaba88 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Już zapomniałem że ta paczka też do mnie idzie :D Myślę że z odkurzaczem na razie można się wstrzymać bo i odkurzać tam nie ma jak... Quote
emilia2280 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Wet-siostra Zabie loda proponuje! Do czego to doszlo na wátku pomocy psom :lol: Quote
ANETTTA Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 wiem ze tu tragedia z psami a tu tez wileka pomocyyyyyyyyyyyyyyyy nie mammy czasu http://www.dogomania.pl/forum/showth...3#post10377263 Aneta 18:36:48 tu ma swoj watek plis o pomoc na cito Do Mysłowic trafił bernardyn. Ma tylko kilka dni życia (taki schron, że psy nawet z kwarantanny giną...) Wiem, że kochasz benie, może Cię zainteresuje w jakiś sposób... Jeśli znalazłby się DT to możemy go stamtąd wyciągnąć, jeśli zdążymy oraz będziemy szukać mu domu... pozdrawiam http://www.dogomania.pl/forum/showth...3#post10377263 Aneta 18:36:48 tu ma swoj watek plis o pomoc na cito Quote
Majawrc Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 OK, nie ma sprawy, odkurzacz więc poczeka-co ma wisieć nie utonie! Irysku...ja należę do poradni astmologicznej od 16-go roku życia, mam astmę NIEATOPOWą- czyli na nic nie jestem uczulona, żadne szczepionki mi nic nie dadzą co pomaga w przypadku ATOPOWEJ-czyli uczuleniowej, ale bardzo dziękuję za dobre chęci;). Co do paczki, jeżeli już ustalimy termin to bardzo mocno zapraszam do siebie w tym dniu, albo jakoś inaczej da radę to załatwić sam kurier, sama jeszcze nic nie wiem :oops: Margo...poprosimy o troszkę więcej informacji....a co do zapłaty to się dokładam bezproblemowo!!! Przecież to jest najlepsze rozwiązanie pod słońcem:multi: Quote
żaba88 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Tak wet-siostrze dzisiaj załatwiłem że wskoczyła mi w kolejkę i pojechała z Weroniką zabrać Poziomkę na sterylke...! Quote
Margo05 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Majawrc napisał(a):OK, nie ma sprawy, odkurzacz więc poczeka-co ma wisieć nie utonie! Irysku...ja należę do poradni astmologicznej od 16-go roku życia, mam astmę NIEATOPOWą- czyli na nic nie jestem uczulona, żadne szczepionki mi nic nie dadzą co pomaga w przypadku ATOPOWEJ-czyli uczuleniowej, ale bardzo dziękuję za dobre chęci;). Co do paczki, jeżeli już ustalimy termin to bardzo mocno zapraszam do siebie w tym dniu, albo jakoś inaczej da radę to załatwić sam kurier, sama jeszcze nic nie wiem :oops: Margo...poprosimy o troszkę więcej informacji....a co do zapłaty to się dokładam bezproblemowo!!! Przecież to jest najlepsze rozwiązanie pod słońcem:multi: A co mam jeszcze powiedzieć :cool3: A ja tam jestem młoda i w czwartek skończyłam 18 lat :evil_lol: Mogę iść na piwo :diabloti: Quote
Majawrc Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 wow, to najlepszego wszystkiego :Rose::laugh2_2::klacz::new-bday::BIG::tort::popcorn:, i postawie za to najlepsze pifko pod słońcem....nawet DESPERADOS :diabloti:, sama nie mogę :pepsi: gdyż jestem na sterydach i uspakajających lekach, ale mam nadzieję że już nie długo:evil_lol:. Co do kuriera...to jaka to firma, jak się można umowić, jaka gwarancja dostarczenia....no takie tam najważniejsze sprawki.... Quote
żaba88 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 I nr. kontaktowy jakby nikogo w domu nie było. Czyli tak, lody stawia wet, Maja Margo Desperados (pusta butelka ładnie wygląda na szafie:D), a reszta co robi? :) Quote
majqa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Obiecuję wypić za Wasze zdrowie kielonka ale dopiero w sb!;) Niemniej, warto poczekać! No...i wątek się zrobił %owy!:eviltong: Quote
Margo05 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Majawrc napisał(a):wow, to najlepszego wszystkiego :Rose::BIG:, i postawie za to najlepsze pifko pod słońcem....nawet DESPERADOS :popcorn:, sama nie mogę :pepsi: gdyż jestem na sterydach i uspakajających lekach, ale mam nadzieję że już nie długo:evil_lol:. Co do kuriera...to jaka to firma, jak się można umowić, jaka gwarancja dostarczenia....no takie tam najważniejsze sprawki.... Majeczko, ja te 18 lat skończyłam wieeeeeele czwartków temu :evil_lol: A co do kuriera, to fima Opek. Przesyłka ubezpieczona. Dowożą na drugi dzień po nadaniu. Zlecenie zrobię ja. Będziesz tylko musiała być w domu no i podac mi nr tel. o którym wspomniał Żaba :) żaba88 napisał(a):I nr. kontaktowy jakby nikogo w domu nie było. Czyli tak, lody stawia wet, Maja Margo Desperados (pusta butelka ładnie wygląda na szafie:D), a reszta co robi? :) Jedziemy do Przemyśla ;) Quote
Margo05 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 majqa napisał(a):Obiecuję wypić za Wasze zdrowie kielonka ale dopiero w sb!;) Niemniej, warto poczekać! No...i wątek się zrobił %owy!:eviltong: Wątek mamy zdecydowanie dla pełnoletnich :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts