weronika1 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Dziewczyny nic dodać nic ująć jest dobrze:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Margo dzięki za piękne podzękowania Quote
gagata Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Weroniko, załatwiaj NIP! Czekamy na konto! Quote
weronika1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Ja tez czekam na NIP złożyłam w US. [B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff0000]MAM SERDECZNĄ PROŚBĘ DO OSÓB KTÓRE MAJĄ KONTAKT Z MAJAWRC[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][COLOR=red][SIZE=3][FONT=Times New Roman]PROSZĘ NAPISZCIE CO Z JEJ ZDROWIEM, JAK SIĘ CZUJE? CZY JEST W DOMU? [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B] [B][COLOR=red][SIZE=3][FONT=Times New Roman]MAJAWRC JEŚLI MOŻESZ ODEZWIJ SIĘ:lol:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B] Quote
majqa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='weronika1'](...)[B][COLOR=red][SIZE=3][FONT=Times New Roman]MAJAWRC JEŚLI MOŻESZ ODEZWIJ SIĘ:lol:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/quote] Przyłączam się do apelu!!! Majuwrc - daj znać, że wszystko u Ciebie w porządku!!! Quote
irysek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 bazarkiem nie ma zainteresowania, a szkoda, bo fajne rzeczy, dobrze, ze zrobilam paczke i wyslalam. chociaz tak sie przysluze :) no i jak to allegro. Quote
irysek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112976[/URL] a tutaj jest, moze cos sie komus przyda z tch 3 rzeczy :) kuszace sa gratisy ;) Quote
SZPiLKA23 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 słodkie gratisy? a torebki szmaciano workowej nie masz gdzies tam? Quote
irysek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 a mam, duza ma byc czy mala? mam takie na dlugim pasku... gratisy do wyboru, slodkie, kosmetyczne, uzytkowe, polecam naprawde. Quote
SZPiLKA23 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 raczej srednio wieksza na cały badziew jaki kobiety w torebkach nosza i dobrze by było zeby ciemniejsza bo ja rzucam gdzie popadnie i szybko mi sie brudza... najlepiej cos w tym stylu: [IMG]http://photos04.allegro.pl/photos/400x300/380/52/56/380525667[/IMG] Quote
żaba88 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 To ja może napiszę (mimo tego że Majka czyta), że skonam ze szczęścia jak się doczekamy zabrania psów od Pani Romci... Quote
majqa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='żaba88']To ja może napiszę (mimo tego że Majka czyta), że skonam ze szczęścia jak się doczekamy zabrania psów od Pani Romci...[/quote] Nie kopie się leżącego :evil_lol:, czyli mnie. A na poważnie, dopytam, skąd takie czarnowidztwo? Opór Pani Romy przed rozstaniem się z psiankami czy inne przeszkody? :-( Quote
LittleMy Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 moge napisac wzmianke/ artykul do zaprzyjaznionego magazynu. tylko musialabym pozbierac fakty, moze jakies zdjecia dolaczyc? warto? Quote
żaba88 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='majqa']skąd takie czarnowidztwo? Opór Pani Romy przed rozstaniem się z psiankami czy inne przeszkody? :-([/quote] Opór był spowodowany wpływem różnych osób, ale zniknął (mówią że to trochę mój wpływ?). Dużo opowiadałem o schronisku. Pani Roma sama przyznała, że już najwyższy czas na oddanie bo psy ją w końcu wykończą. A czarnowidztwo moje bierze się z naszych "niezwykle słownych" urzędasów, którym nie wierzę za nic! [quote name='LittleMy']moge napisac wzmianke/ artykul do zaprzyjaznionego magazynu. tylko musialabym pozbierac fakty, moze jakies zdjecia dolaczyc? warto?[/quote] Najlepiej właśnie zebrać i ładnie opisać takie fakty, że urzędnicy mają tą całą sytuację od zawsze daleko... gdzieś. Quote
weronika1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Żabko, może zrobimy tak jak inni robią z Pania Roma, wprawę do przewożenia juz mamy, dwa z tyłu duże jeden z przodu mały i Orzechowce sity.5 kursów i część załatwiona. Oni i tak nie wiedzą ile ich maja i skąd sie wziął:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Urzędnikami nie ma sie co przejmować, napewno myslą o nas "ale to oszolomy,co tam przejmuje sie takim głupim psem albo kobieta" a o Pani Romie nie raz słyszałam, niech była nie brała" Quote
żaba88 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Nie ma sprawy! A ja wiem jak wejść bez problemu przez mniejszą bramkę zamkniętą na kłódkę z boku schroniska :D Tylko jeszcze jakieś większe auto spod urzędu pożyczymy żeby było szybciej. Quote
diuna_wro Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Wysłałam dziś paczkę z lekami i witaminami. Leki na pewno przyniosą ulgę w bólach stawów Romy, są też profilaktyczne - p/zawałowe - dla P. Franka. Zrobiłam prosty i przystępny opis, zapakowałam w koperty osobno dla P. Romy i P. Franka. Ale wiecie jak to jest ze starszymi ludźmi, więc moje pytanie: kto z Was ma bezpośredni, osobisty i w miarę częsty kontakt z tymi ludźmi i pokierowałby ich w stosowaniu? Chciałabym przesłać dawkowanie i ewentualne uwagi na PW. Quote
Margo05 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ładne rzecze tu się dzieją :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Będzie dobrze kochani, żadnego czarnowidztwa :mad::loveu: Quote
diuna_wro Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='żaba88']A do kogo została wysłana paczka?[/quote] na adres p. Romualdy, który dostałam PW od Gagaty. Coś nie tak? Quote
żaba88 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='diuna_wro']na adres p. Romualdy, który dostałam PW od Gagaty. Coś nie tak?[/quote] W porządku, pytam bo są podawane jeszcze 2 adresy na które wskazówek co do leków nie trzeba podawać ;) Quote
Recommended Posts