Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja tez czekam na NIP złożyłam w US.
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff0000]MAM SERDECZNĄ PROŚBĘ DO OSÓB KTÓRE MAJĄ KONTAKT Z MAJAWRC[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[B][COLOR=red][SIZE=3][FONT=Times New Roman]PROSZĘ NAPISZCIE CO Z JEJ ZDROWIEM, JAK SIĘ CZUJE? CZY JEST W DOMU? [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][SIZE=3][FONT=Times New Roman]MAJAWRC JEŚLI MOŻESZ ODEZWIJ SIĘ:lol:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='weronika1'](...)[B][COLOR=red][SIZE=3][FONT=Times New Roman]MAJAWRC JEŚLI MOŻESZ ODEZWIJ SIĘ:lol:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/quote]
Przyłączam się do apelu!!! Majuwrc - daj znać, że wszystko u Ciebie
w porządku!!!

Posted

bazarkiem nie ma zainteresowania, a szkoda, bo fajne rzeczy, dobrze, ze zrobilam paczke i wyslalam. chociaz tak sie przysluze :)
no i jak to allegro.

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112976[/URL]

a tutaj jest, moze cos sie komus przyda z tch 3 rzeczy :) kuszace sa gratisy ;)

Posted

raczej srednio wieksza na cały badziew jaki kobiety w torebkach nosza i dobrze by było zeby ciemniejsza bo ja rzucam gdzie popadnie i szybko mi sie brudza...

najlepiej cos w tym stylu:

[IMG]http://photos04.allegro.pl/photos/400x300/380/52/56/380525667[/IMG]

Posted

[quote name='żaba88']To ja może napiszę (mimo tego że Majka czyta), że skonam ze szczęścia jak się doczekamy zabrania psów od Pani Romci...[/quote]
Nie kopie się leżącego :evil_lol:, czyli mnie. A na poważnie, dopytam, skąd takie czarnowidztwo? Opór Pani Romy przed rozstaniem się z psiankami czy inne przeszkody? :-(

Posted

[quote name='majqa']skąd takie czarnowidztwo? Opór Pani Romy przed rozstaniem się z psiankami czy inne przeszkody? :-([/quote]

Opór był spowodowany wpływem różnych osób, ale zniknął (mówią że to trochę mój wpływ?). Dużo opowiadałem o schronisku. Pani Roma sama przyznała, że już najwyższy czas na oddanie bo psy ją w końcu wykończą. A czarnowidztwo moje bierze się z naszych "niezwykle słownych" urzędasów, którym nie wierzę za nic!

[quote name='LittleMy']moge napisac wzmianke/ artykul do zaprzyjaznionego magazynu. tylko musialabym pozbierac fakty, moze jakies zdjecia dolaczyc? warto?[/quote]

Najlepiej właśnie zebrać i ładnie opisać takie fakty, że urzędnicy mają tą całą sytuację od zawsze daleko... gdzieś.

Posted

Żabko, może zrobimy tak jak inni robią z Pania Roma, wprawę do przewożenia juz mamy, dwa z tyłu duże jeden z przodu mały i Orzechowce sity.5 kursów i część załatwiona.
Oni i tak nie wiedzą ile ich maja i skąd sie wziął:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Urzędnikami nie ma sie co przejmować, napewno myslą o nas "ale to oszolomy,co tam przejmuje sie takim głupim psem albo kobieta" a o Pani Romie nie raz słyszałam, niech była nie brała"

Posted

Nie ma sprawy! A ja wiem jak wejść bez problemu przez mniejszą bramkę zamkniętą na kłódkę z boku schroniska :D Tylko jeszcze jakieś większe auto spod urzędu pożyczymy żeby było szybciej.

Posted

Wysłałam dziś paczkę z lekami i witaminami. Leki na pewno przyniosą ulgę w bólach stawów Romy, są też profilaktyczne - p/zawałowe - dla P. Franka. Zrobiłam prosty i przystępny opis, zapakowałam w koperty osobno dla P. Romy i P. Franka. Ale wiecie jak to jest ze starszymi ludźmi, więc moje pytanie: kto z Was ma bezpośredni, osobisty i w miarę częsty kontakt z tymi ludźmi i pokierowałby ich w stosowaniu? Chciałabym przesłać dawkowanie i ewentualne uwagi na PW.

Posted

[quote name='diuna_wro']na adres p. Romualdy, który dostałam PW od Gagaty. Coś nie tak?[/quote]

W porządku, pytam bo są podawane jeszcze 2 adresy na które wskazówek co do leków nie trzeba podawać ;)