Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='gagata']Dobrze,że puszczalska Muśka juz nie powtórzy swojego wyczynu...właśnie wysterylizowana została...:evil_lol:[/quote]
"Puszczalska Muśka" oj cioteczki jak czytam Wasze teksty to śmieję się sama do siebie. :evil_lol::evil_lol:
Dobrze, że teraz nikt tego nie widzi bo by pomyślał :hand::hand::hand:

Posted

[quote name='Margo05']To sobie Miśka wypbraź jak ja się mam, jak to czytan w pracy! Jak ludzie na mnie patrzą :evil_lol:[/quote]
:smhair2::question::icon_roc::niedowia: pewnie coś w tym stylu :wink:

Posted

Jak by ktoś mnie dzisiaj widział w akcji łapania kota , to dopiero by się zachodził ze śmiechu.Jeździłam ze SM kilka razy aż w końcu sama pojechałam dzisiaj, śmiechu warte , na kolanach , jak hycel dorwałam pazurami w piwnicy kot z poderżniętym gardłem, najpierw nam złapał jakiś facio ale on mi sie wysmyknął , a potem ja sama. Jeszcze się śmieje z tego.:evil_lol:Ale kot u weta.Akcja zakończona.

Posted

Pamietaj Weronika ,ze jutro mam Ci przekazac pare rzeczy dla p.Romy,chocby pare reczników ,które moga sie jej przydac w szpitalu.Soczek malinowy i pozdrowienia.A,ciepłe,lekkie sztuczne futerko i ciężkie futro,nawet do okrycia jeszcze na kołdre,bo do noszenia dla niej pewnie za ciezkie.I fajny pojemnik,ma kasze,czy karme...

Posted

[quote name='weronika1']Jak by ktoś mnie dzisiaj widział w akcji łapania kota , to dopiero by się zachodził ze śmiechu.Jeździłam ze SM kilka razy aż w końcu sama pojechałam dzisiaj, śmiechu warte , na kolanach , jak hycel dorwałam pazurami w piwnicy kot z poderżniętym gardłem, najpierw nam złapał jakiś facio ale on mi sie wysmyknął , a potem ja sama. Jeszcze się śmieje z tego.:evil_lol:Ale kot u weta.Akcja zakończona.[/quote]
Biedna kicia :-(
A aprawcy to: :angryy::grab::madgo::chainsaw::2gunfire::boom::snipersm:

Posted

Pani Wet dzisiaj szybko i sprawnie załatwiła sprawę. Do usługi dodała dla p. Romy suchą karmę,Ciężka ta karma ,ale ze szczęścia ,że spotykam na swojej drodze wrazliwych ludzi , niosłam pod sam dom jak piórko.
[SIZE=4][COLOR=red]Dziękuję Pani Wet za dobre serce.[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='weronika1']Jak by ktoś mnie dzisiaj widział w akcji łapania kota , to dopiero by się zachodził ze śmiechu.Jeździłam ze SM kilka razy aż w końcu sama pojechałam dzisiaj, śmiechu warte , na kolanach , jak hycel dorwałam pazurami w piwnicy kot z poderżniętym gardłem, najpierw nam złapał jakiś facio ale on mi sie wysmyknął , a potem ja sama. Jeszcze się śmieje z tego.:evil_lol:Ale kot u weta.Akcja zakończona.[/quote]

A czemu Ty facetów łapiesz :evil_lol: i za co :evil_lol:

Posted

A dziś wielki dzień dla Lejdi i Poziomki....Dziewczyny wyjeżdżają do Niemiec, po lepsze życie....Cieszę się bardzo, ale z drugiej strony mi smutno...Ze też i psy dopadła ta emigracja ekonomiczno-socjalna....
No nic...Buziaki na drogę, śliczne...:calus::happy1::happy1::happy1:

Posted

Tak myslałam co by tu Pani Romie na gwiazdkę posłać :shake:. Zamówiłam paczkę żywnościową i tak sobie pomyślałam o ładnym kalendarzu ze zwierzątkami :lol: Jestem pewna , że się ucieszy :lol: Pojadę wieczorkiem do EMPIKU zobaczyć co mają.:lol: Ale się Weroniko naoglądasz :evil_lol: