Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nikt o tym nie pisał. Zawsze info było w l.p. Poziomka przywiązana w lesie skomlała, rolnik odwiązał, przygarnął, nie mógł sie zająć, więc trafiła do P. Romy... Były w lesie dwie? Co się działo z drugą sunią? Jest teraz w schronie, tak?

Posted

Z tego co wiem, w lesie była przywiązana suka z małymi szczeniakami i całe towarzystwo trafiło do Romy....Moja Muśka tez stamtąd, dlatego do Poziomki podobna, tylko niższa...

Posted

Nie wiem, co powiedzieć. Muśka ma ok.2,5 roku na podstawie zębów, a podobne sa ,nawet ojle zbliżone...Faktem tez jest,że pani Romie te psy juz sie zaczynają z lekka mieszać...za dużo ich było...Jest sporo, które pamięta bardzo dobrze i długo wspomina, ale sa i takie, o których wie niewiele... tyle że ktoś przyniósł, podrzucił.pozostawił... Do dziś przechowuje psiaka, którego pani trafiła za kratki ale obiecała,że po niego wróci....

Posted

To się porobiło :cool3: Salibinka, gratuluję bystrości, bo ja w tej plątaninie ostatnich wydarzeń zupełnie nie wpadłam na to, że skoro siostra, to historia jakby nie ta :cool3:

Posted

Saphira napisał(a):
Weroniko ! Czy dotarla przesyłka z suchą karmą ? Zamawiałam chyba tydzien temu w Szopku.:lol: Powinni już dostarczyć :lol:

Niestety przesyłka jeszcze nie dotarła.

Posted

Gdyby pani Roma dała sie przekonac do wcześniejszego położenia sie na internę, byłoby dużo łatwiej - już samo chodzenie z nia po lekarzach bardzo jest dla niej męczące.
Saphira znalazła fajne zdjęcie Lucji psa Romy będącego obecnie w schronie w Orzechowcach ( na wątku Poziomki) i też tak sobie myśle,że warto poprosić orzeszkowe dziewczyny o foty siostry Poziomki (może Jagódka?) i założyć tym psiakom wątki a zaraz potem i ogłoszenia.... Ma rację Neczka z Orzeszków,że psy pani Romy żle znoszą schron, bo bardzo odczuwają brak człowieka:shake: