weronika1 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Fredzio jest piekny:loveu: Gagatko , dzięki za interwencję, mięsko dotarło dzisiaj. :lol: Quote
gagata Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 No, ulżyło, to na trochę znowu starczy.... Chyba zrobie parę odbitek skubańca z Muśką i prześlę pani Romie - niech się ucieszy,jak "wnuczek" rośnie...ona i tak często pyta o swoją Musię...;) Quote
Margo05 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Gagatka, wybierz które, to wydrukuję na papierze foto :) Quote
Saphira Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Koniecznie prześlijcie jej zdjęcia Mamci i Synka. To ją podniesie na duchu. Quote
weronika1 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Juz mówiłam p. Romie o synku Musi , ale się cieszyła .:lol: Napewno gdyby zobaczyła zdjęcie Fredzia z Musią to podniesło by Ją na duchu. Zaczęła się martwić otrutymi psami, był artykuł w nowinach.:shake: a zarazem cieszyc ze Poziomka żyje. Quote
Margo05 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Dziewczyny, wejdźcie na album ze zdjęciami Musi i Fredzia i podajcie mi numery tych, które uważacie, że powinnam wydrukować. [URL]http://margo05.fotosik.pl/albumy/457531.html[/URL] Gagatka, jako "Mamuśka" podejmie ostateczna decyzję :evil_lol: Weroniko, przekaż Pani Romie uściski od nas :loveu: Weroniczko, nie mogę znaleźć tego artykułu... Quote
sleepingbyday Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Margo05'](niećwieciem - cokolwiek to znaczy :evil_lol:) [B] no, margo, ot, zagadka :eviltong:[/B] Z biegiem czasu okazało się, że maleństwo to z wyglądu niemal 100% biard :loveu: Nawet cioteczki na wątku nie zauważyły, że na pięciu wklejonych fotkach są cztery różne psy (Fredzio i 3 oryginalne biardy z hodowli) :eviltong: Nawet Gagatka swojego smarka do końca nie poznała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] ale za to każdy się dziwował. jak to taki rasowy briard, to nie ma rady, trzeba będzie mu dziabnąć tatuaż (np. dogo 0001:cool3:) i po wystawach jeździć.... cholera, a miał byc pies do kochania....:roll:;) Quote
Wet-siostra Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 To nie był długi artykuł,tylko krótka wzmianka w prasie...By ten,co to zrobił wiedział,że poszłam na policję,że będę walczyć o wykrycie sprawcy...I by ostrzec innych właścicieli psów...Bo nie wiadomo,kto to... Ale chyba ktoś,komu zależy na tym,by nam dokuczyć i byśmy się usunęli z mieszkania...Dziś na podwórku znalazłam kości kurczaka...My na pewno ich tam nie daliśmy... Miałyście rację-muszę miec oczy z tyłu głowy... Quote
Margo05 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 I się Gagata wpakowała w psa wystawowego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Jasne, nowa rasa - przemyskie briardy mniejsze....:evil_lol: Quote
weronika1 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Halo , Halo ,czy to jest strona Poziomki ? Quote
Margo05 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 przemyskie briardy mniejsze - w skrócie "gagatki" (jak mogą być margole, to mogą być i gagatki :evil_lol::evil_lol:) Quote
Margo05 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='weronika1']Halo , Halo ,czy to jest strona Poziomki ?[/quote] Weronisiu, nie, to strona Pani Romy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiem, wiem, wyczaiłam :evil_lol: Quote
weronika1 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Coś mi sie pokickało , juz doszłam końca ( sasza misz:evil_lol:) Quote
Saphira Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img212.imageshack.us/img212/2315/rycvr2.jpg[/IMG][/URL] [SIZE=4]To jest strona Pani Romy i mały Rycerz, który znalazł ciepły domek ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/SIZE] Quote
elmira Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Kolejny pies Pani Romy znalazł dom? SUPER:multi::multi::multi: Quote
weronika1 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 O jak sie cieszę :multi::multi::multi::multi: Quote
Poker Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 suuupeeeer :multi::multi: czy może ktoś w końcu potwierdzić ,że wpłynęło 90 zł ode mnie z bazarku ? :roll: Quote
Margo05 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Pokerku, już chyba ze trzy razy potwierdzaliśmy :) Żabulek zaraz na drugi dzień potwierdził tu na wątku :evil_lol: Quote
gagata Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Rycerz w domku...świat sie wali...:multi::multi::multi: Pani Roma bardzo się o niego bała,że pójdzie na łańcuch, a on przecież swoje przeszedł - powieszony, z poderżniętym gardłem, cudem uratowany...ponoc do dziś boli go, gdy sie koło gardła gmera.... To jednak są jeszcze ludzie...:loveu::loveu::loveu: Quote
Miśka84 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Neczka kiedyś pisała, że on tak straszniew schronie tęskni za człowiekiem:placz: Dobrze, że przed zimą znalazł domek :cunao::cunao: Quote
Recommended Posts