Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Margo dzisiaj będzie aparat to i zdjęcia zrobimy.:lol:
Słuchajcie moi mili brak mi słów, tylu wspaniałych nie sptkałam na swojej drodze , a troche już żyję..:lol::lol::lol::lol::lol:
Dziękuję Irysku, dziękuję Margo, dziękuję Saphiro, dziękuję Gagato, dziekuję Cinusiowa, Elmiro i inni których nie wymieniłam a szczególne podziękowanie dla Brutusa:lol::lol::lol::lol::lol:
DZIĘKI ZA DOBRE SERCE

Posted

Nie trzeba dziękować. Niech śmierć Brutusa służy czemuś dobremu.

[quote name='weronika1']Margo dzisiaj będzie aparat to i zdjęcia zrobimy.:lol:
Słuchajcie moi mili brak mi słów, tylu wspaniałych nie sptkałam na swojej drodze , a troche już żyję..:lol::lol::lol::lol::lol:
Dziękuję Irysku, dziękuję Margo, dziękuję Saphiro, dziękuję Gagato, dziekuję Cinusiowa, Elmiro i inni których nie wymieniłam a szczególne podziękowanie dla Brutusa:lol::lol::lol::lol::lol:
DZIĘKI ZA DOBRE SERCE

Posted

Weroniko, nie dziękuj :) Przynajmniej mi. Chcę pomóc w miarę moich możliwości. Ja moge zadeklarowac, że nigdy nie zrezygnuję z pomocy dla Pani Romy. Jeśli będę w stanie zawsze jakąś małą "cegiełkę" podrzucę.

Posted

Za karmę trzeba zapłacić też z konta Stowarzyszenia bo faktura jest na stowarzyszenie. Gagata miala zamówić dostawy na następny m-c. Żeby Roma nie została bez mięsa mrożonego. :shake:

Posted

Najlepiej, aby węgiel był w większych kawałkach, minimum chociaż średni orzech, ale większy byłby lepszy :cool3:
Dziś jestem ostatni dzień na necie i nie wiem jak długo taki stan rzeczy potrwa, tak więc póki co kochani trzymajcie się ciepło :loveu:

Posted

Mrożone zamówię znów na miesiąc,na fakturę stowarzyszeniaZabo, jakby coś było nie tak, to dzwoń nawet w Srodku nocy,,będziemy kombinować...
Szlag mnie trafia,że Przemyśl ma tylu mieszkańców a raptem tylko dwie osoby sa w stanie zmobilizować się do fizycznej pomocy ...
Weroniko,trzymamy kciuki za Ciebie...

Posted

Na wszelki wypadek zamówiłam na piątek 20 kg makaronu dla psów. Roma mówiła, że on jest juz z mięsem suszonym w środku. Dlatego tak go lubią. Jakby Weronika nie dała rady zapłacić faktury to ja wyłożę środki. Tylko też dzwońcie! Żabo ! Sprawdź jeżeli możesz : Weronika miała zorientować się w cenie kaszy w młynie. Podobno ma kosztować 1,40 zł. Tak mówiła Roma. Też miała zakupić ze 100 kg na ten m-c. No i co z tą pożyczką....

Posted

Faktura jest płatna do 7 dni więc nie ma sprawy , jak przyjdzie to zapłacę w moim stowarzyszeniu jest jeszcze skarbnik i zastepca tak że nawet jeśli mnie nie ma to faktury sa płacone na czas.

Posted

Przepraszam zapomniałam o czymś ważnym , na wegiel dałam Żabie jak jutro znajdzie czas to kupi razem tone od Was tj . z konta stowarzyszenia i tonę z Żabki konta , razem dwie tony.Jestem nieczynna psychicznie i fizycznie ale pamietam o p. Romie i niedługo kaszą się zajmę. Pochowam brata i musze żyć dalej.

Posted

Saphira napisał(a):
Na wszelki wypadek zamówiłam na piątek 20 kg makaronu dla psów. Roma mówiła, że on jest juz z mięsem suszonym w środku. Dlatego tak go lubią. Jakby Weronika nie dała rady zapłacić faktury to ja wyłożę środki. Tylko też dzwońcie! Żabo ! Sprawdź jeżeli możesz : Weronika miała zorientować się w cenie kaszy w młynie. Podobno ma kosztować 1,40 zł. Tak mówiła Roma. Też miała zakupić ze 100 kg na ten m-c. No i co z tą pożyczką....

Mam nadzieję, że zdążyłeś przeczytać odpowiedź.

Posted

Przepraszam, że dopiero teraz (problemy techniczne) poszedł przelew dla Pani Romy.
Pieniążki zbieraliśmy na Czarusia z mojego podpisu, ale okazuje się, że na szczęście nie będą mu potrzebne. Wspólnie podjęliśmy decyzję, że Wam pomoc zawsze się przyda :D
Wpłata wyniosła 300 PLN, w tym 250 od Brutusa_L :)

Posted

Decyzcję podjąl Brutus L:lol:;). Jeszcze wplynie 50 zl od Brutus_L, które jest na koncie u Rybci.

Edit: Rodzice Rybci kilka dni temu przelali pieniądze, wiec juz powinny byc.

Jeszcze raz bardzo dziękuję Brutusowi_L (nie chcac wprowadzac w zaklopotanie, ale bo tak czuję)

Oraz Ra-duni za nadwyżkę:)

Posted

Z całego serca dziękujemy :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

Ja też szykuję następną paczkę dla Romy i Frania z ciepłymi rzeczami na zimę. Karmę dla psiaków zamówiłam i zapłaciłam. Myślę , że do 10 października psiaki i Pani Roma z Panem Franciszkiem są zabezpieczeni.
Jeżeli węgiel i rachunki są popłacone to może część środkow będzie można zużytkować na szczepienia.

Posted

Naprawdę wszystkim dziękujemy ze szczerego serca...Nie ma się co oszukiwać, Roma,jej mąż i psy egzystują tylko dzięki dogomaniakom...Czasami naprawdę brak jest słów,gdy przychodzi do podziękowań...:modla::modla::modla:

Posted

Mam pytanko:grins:
Czy jest możliwość zrobienia kolejnej aukcji cegiełkowej dla Pani Romy na allegro?
Tak sobie pomyślałam, że chociaż w taki sposób mogłabym pomuc i powysyłać do znajomych wiadomośći i może daliby trochę kaski:cool3:
Co o tym myślicie?