Margo05 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 cinusiowa, pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Pilnie potrzebne są zdjęcia psów. Bez nich nie ruszymy z ogłoszeniami... Quote
weronika1 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Margo dzisiaj będzie aparat to i zdjęcia zrobimy.:lol: Słuchajcie moi mili brak mi słów, tylu wspaniałych nie sptkałam na swojej drodze , a troche już żyję..:lol::lol::lol::lol::lol: Dziękuję Irysku, dziękuję Margo, dziękuję Saphiro, dziękuję Gagato, dziekuję Cinusiowa, Elmiro i inni których nie wymieniłam a szczególne podziękowanie dla Brutusa:lol::lol::lol::lol::lol: DZIĘKI ZA DOBRE SERCE Quote
Saphira Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 WERONIKO ! Szczególne podziekowania należą się Tobie i Żabie za to , że jesteście zawsze wtedy kiedy jest potrzeba i za waszą pracę, bez której nic by nie ruszyło. Quote
żaba88 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Na pewno nie zawsze, bo nie zawsze się da... Niestety. A chciałoby się więcej. Quote
Brutus_L Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Nie trzeba dziękować. Niech śmierć Brutusa służy czemuś dobremu. [quote name='weronika1']Margo dzisiaj będzie aparat to i zdjęcia zrobimy.:lol: Słuchajcie moi mili brak mi słów, tylu wspaniałych nie sptkałam na swojej drodze , a troche już żyję..:lol::lol::lol::lol::lol: Dziękuję Irysku, dziękuję Margo, dziękuję Saphiro, dziękuję Gagato, dziekuję Cinusiowa, Elmiro i inni których nie wymieniłam a szczególne podziękowanie dla Brutusa:lol::lol::lol::lol::lol: DZIĘKI ZA DOBRE SERCE Quote
elmira Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Weroniko, nie dziękuj :) Przynajmniej mi. Chcę pomóc w miarę moich możliwości. Ja moge zadeklarowac, że nigdy nie zrezygnuję z pomocy dla Pani Romy. Jeśli będę w stanie zawsze jakąś małą "cegiełkę" podrzucę. Quote
Saphira Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Weroniko ! Jak będziesz u Romy to sprawdź też stan zaopatrzenia w kurtki zimowe, rękawiczki i jakieś czapusie. Ponoć zima przed nami. Quote
weronika1 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Jest mi przykro ,ale chwilowo mnie nie bedzie, mam poważne sprawy rodzinne. Quote
Saphira Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Trudno. Jakoś damy sobie radę. Wracaj szybko. Quote
elmira Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Powodzenia Weroniko w ich załatwianiu. Wracaj do nas!!! Quote
Saphira Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Żabo ! Dasz radę sam z węglem i karmą dla psów jak nie będzie Weroniki ? Quote
żaba88 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Wiem że na 1 tone węgla miała być faktura na Stow. i pieniądze, reszta ode mnie. A z karmą? Quote
Saphira Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Za karmę trzeba zapłacić też z konta Stowarzyszenia bo faktura jest na stowarzyszenie. Gagata miala zamówić dostawy na następny m-c. Żeby Roma nie została bez mięsa mrożonego. :shake: Quote
Margo05 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Najlepiej, aby węgiel był w większych kawałkach, minimum chociaż średni orzech, ale większy byłby lepszy :cool3: Dziś jestem ostatni dzień na necie i nie wiem jak długo taki stan rzeczy potrwa, tak więc póki co kochani trzymajcie się ciepło :loveu: Quote
gagata Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Mrożone zamówię znów na miesiąc,na fakturę stowarzyszeniaZabo, jakby coś było nie tak, to dzwoń nawet w Srodku nocy,,będziemy kombinować... Szlag mnie trafia,że Przemyśl ma tylu mieszkańców a raptem tylko dwie osoby sa w stanie zmobilizować się do fizycznej pomocy ... Weroniko,trzymamy kciuki za Ciebie... Quote
Saphira Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Na wszelki wypadek zamówiłam na piątek 20 kg makaronu dla psów. Roma mówiła, że on jest juz z mięsem suszonym w środku. Dlatego tak go lubią. Jakby Weronika nie dała rady zapłacić faktury to ja wyłożę środki. Tylko też dzwońcie! Żabo ! Sprawdź jeżeli możesz : Weronika miała zorientować się w cenie kaszy w młynie. Podobno ma kosztować 1,40 zł. Tak mówiła Roma. Też miała zakupić ze 100 kg na ten m-c. No i co z tą pożyczką.... Quote
weronika1 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Faktura jest płatna do 7 dni więc nie ma sprawy , jak przyjdzie to zapłacę w moim stowarzyszeniu jest jeszcze skarbnik i zastepca tak że nawet jeśli mnie nie ma to faktury sa płacone na czas. Quote
weronika1 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Przepraszam zapomniałam o czymś ważnym , na wegiel dałam Żabie jak jutro znajdzie czas to kupi razem tone od Was tj . z konta stowarzyszenia i tonę z Żabki konta , razem dwie tony.Jestem nieczynna psychicznie i fizycznie ale pamietam o p. Romie i niedługo kaszą się zajmę. Pochowam brata i musze żyć dalej. Quote
Saphira Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Weroniko ! O nic się nie martw. My się zorganizujemy i zajmiemy wszystkim tak dlugo jak będzie trzeba. Martw sie o siebie i rodzinę. Quote
Brutus_L Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Saphira napisał(a):Na wszelki wypadek zamówiłam na piątek 20 kg makaronu dla psów. Roma mówiła, że on jest juz z mięsem suszonym w środku. Dlatego tak go lubią. Jakby Weronika nie dała rady zapłacić faktury to ja wyłożę środki. Tylko też dzwońcie! Żabo ! Sprawdź jeżeli możesz : Weronika miała zorientować się w cenie kaszy w młynie. Podobno ma kosztować 1,40 zł. Tak mówiła Roma. Też miała zakupić ze 100 kg na ten m-c. No i co z tą pożyczką.... Mam nadzieję, że zdążyłeś przeczytać odpowiedź. Quote
Ra_dunia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Przepraszam, że dopiero teraz (problemy techniczne) poszedł przelew dla Pani Romy. Pieniążki zbieraliśmy na Czarusia z mojego podpisu, ale okazuje się, że na szczęście nie będą mu potrzebne. Wspólnie podjęliśmy decyzję, że Wam pomoc zawsze się przyda :D Wpłata wyniosła 300 PLN, w tym 250 od Brutusa_L :) Quote
Charly Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Decyzcję podjąl Brutus L:lol:;). Jeszcze wplynie 50 zl od Brutus_L, które jest na koncie u Rybci. Edit: Rodzice Rybci kilka dni temu przelali pieniądze, wiec juz powinny byc. Jeszcze raz bardzo dziękuję Brutusowi_L (nie chcac wprowadzac w zaklopotanie, ale bo tak czuję) Oraz Ra-duni za nadwyżkę:) Quote
Saphira Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Z całego serca dziękujemy :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Ja też szykuję następną paczkę dla Romy i Frania z ciepłymi rzeczami na zimę. Karmę dla psiaków zamówiłam i zapłaciłam. Myślę , że do 10 października psiaki i Pani Roma z Panem Franciszkiem są zabezpieczeni. Jeżeli węgiel i rachunki są popłacone to może część środkow będzie można zużytkować na szczepienia. Quote
gagata Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Naprawdę wszystkim dziękujemy ze szczerego serca...Nie ma się co oszukiwać, Roma,jej mąż i psy egzystują tylko dzięki dogomaniakom...Czasami naprawdę brak jest słów,gdy przychodzi do podziękowań...:modla::modla::modla: Quote
Miśka84 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Mam pytanko:grins: Czy jest możliwość zrobienia kolejnej aukcji cegiełkowej dla Pani Romy na allegro? Tak sobie pomyślałam, że chociaż w taki sposób mogłabym pomuc i powysyłać do znajomych wiadomośći i może daliby trochę kaski:cool3: Co o tym myślicie? Quote
Recommended Posts