Jump to content
Dogomania

Losie - zabrałeś mi wzrok, nie odbieraj nadziei...Krecik ma dom!!!

Recommended Posts

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zadra myśli tylko o jednym! :cool3:
Żal jej serce ściska, że tyle smakołyków dosteje " ten obcy", a ona biedna też przecież jest głodna :evil_lol:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Krecik został wykąpany, odrobaczony i pozbawiony czterech kleszczy.:razz:
Teraz smacznie sobie śpi, przestał się kulić i dał brzusio do wymiziania. :lol:

Jezu, ale to wzruszajace zdjecie! :placz:

Posted

Słuchajcie Krecik z wieczornego spacerku przyszedł za moim TZ-em po schodach do domu :lol:.
Poza tym on jest czyścioszkiem , bierze moczopędne leki, ale nie siusia w domu, tylko cierpliwie czeka , aż wyniesie się go na dwór. :loveu:

Posted

Ponieważ stan Krecika wymaga jak najszybszej wizyty u weta, jutro spróbuję znaleźć tymczas dla niego, musi to być miejsce gdzie będzie spokojnie mógł poczekac na DS, ja niestety podróżuję często, a przy jego schorzeniu nie ma sensu narażać go na dodatkowy stres przenoszenia z dt do dt i z powrotem. Jeśli się uda nie będziemy czekac do piątku tylko pojadę po niego wcześniej
Piszcie jak najwięcej o jego nawykach co lubi jeść, jak reaguje na bodźce zewnetrzne.
CUDOWNIE, żE ZABRALIśCIE GO ZE SCHRONU:loveu:

Posted

[quote name='Erazm']Ponieważ stan Krecika wymaga jak najszybszej wizyty u weta, jutro spróbuję znaleźć tymczas dla niego, musi to być miejsce gdzie będzie spokojnie mógł poczekac na DS, ja niestety podróżuję często, a przy jego schorzeniu nie ma sensu narażać go na dodatkowy stres przenoszenia z dt do dt i z powrotem. Jeśli się uda nie będziemy czekac do piątku tylko pojadę po niego wcześniej
Piszcie jak najwięcej o jego nawykach co lubi jeść, jak reaguje na bodźce zewnetrzne.
CUDOWNIE, żE ZABRALIśCIE GO ZE SCHRONU:loveu:

A ja wiedziałam cioteczko, że ciebie nim załatwię:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Erazm napisał(a):

Jeśli chodzi o jedzenie, to w tej chwili przez cały czas podstawiam mu smakołyki. Dziwne, ale dałam mu gotowane mięsko, a on wcale nie był nim zainteresowany, natomiast z wędlinakmi radzi sobie doskonale. Zjadł też dzisiaj troszkę suchej karmy.
Najbardziej nas zaskoczył , jak z ogromnym apetytem rzucił się na znalezione podczas spacerku , ugotowane ziemniaki wyrzucone dla ptaków.
W tej chwili trudno jest mówić o reagowaniu na bodźce zewnętrzne, bo Krecik prawie cały czas śpi. On chyba musi odespać schron, bo praktycznie nie opuszcza swojego posłanka.

Posted

Erazm napisał(a):
Trudno pojadę sama, ale nawet 50 km nie wyżebrzę? W dwie strony to bym miała 100 mniej do przejechania ;)?

Wywaliłam tamtego posta i miałam nadzieję, że go nie przeczytałaś. :oops:
Posłuchaj załatwiaj tymczas i będziemy się jakoś umawiać. Ja też woziłam różne psy i wiem co to znaczy jak ktoś podjedzie kawałek.
A może akurat uda się w poniedziałek, wtedy przecież nie pracujemy. Na tygodniu jest nam ciężko, bo jak ja jestem w pracy , to mój TZ siedzi z dzieckiem (które akurat jest chore). Jak ja wracam, to mój TZ jedzie na nockę do pracy, a samochód mamy jeden.

Posted

Poczekaj kochana w poniedziałek nie , nie ma sensu pchac się na drogi bo będą świąteczne tłumy wracać. Czy jest jakiś pociąg z Warszawy do Zamościa? Nie chce mi się teraz grzebać w googlach:oops:, jetem u mnie na zadoopiu i wolno mi chodzi internet

Posted

Erazm napisał(a):
Poczekaj kochana w poniedziałek nie , nie ma sensu pchac się na drogi bo będą świąteczne tłumy wracać. Czy jest jakiś pociąg z Warszawy do Zamościa? Nie chce mi się teraz grzebać w googlach:oops:, jetem u mnie na zadoopiu i wolno mi chodzi internet

Nie mam bladego pojęcia! :roll:
A co Ci chodzi po głowie? :cool3:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Nie mam bladego pojęcia! :roll:
A co Ci chodzi po głowie? :cool3:

Ojj jak ja Erazm znam to jej tam nie chodzi po głowie ale się kłębi tysiące myśli. Ona już Krecikiem załatwiona jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

do Erazm - wybacz ciotka musiałam :loveu::loveu::loveu: