Isadora7 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 martaa2 napisał(a):Jade do schroniska; kolejny niewidomy pies:placz::placz::placz: rany, biedaczysko:-( Quote
Tola Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Dziewczyny to molosowaty łagodny pies:placz::placz::placz: Załozyłam mu wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9862404#post9862404 Jesli mozecie, prosze o pomoc w ogłoszeniach, bo nie umiem tego robic:oops: Quote
Erazm Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Marto, a wklejalas go na przyme psa, tam szukaja takiego cuda, jest podobny do poprzedniego psiaka, sprobuj moze sie uda Quote
Tola Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Erazm napisał(a):Marto, a wklejalas go na przyme psa, tam szukaja takiego cuda, jest podobny do poprzedniego psiaka, sprobuj moze sie uda Zaraz zobaczę, dzieki Quote
Tola Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Muszę uciekac na radę:roll: Zobaczę pózniej Quote
Tola Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Kreciku pokazuj sie chłopcze bo Cioteczki czekają:loveu: Quote
Fortuna Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Witam Krecika i wszystkich dogomaniakow i pozdrawiam serdecznie. Jak sie czuje Krecik ? Quote
Tola Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Ja tez sie witam; czy domek widac juz na horyzoncie:cool3: Quote
Tola Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 To trzymam kciuki:thumbs: Bo do mnie nikt juz nie dzwonił. Wczoraj dostałam sms, odpisałam, ale cisza. Quote
Czaka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Cześć dziewczyny już jestem. Z tego co przeczytałam, to Krecik miewa się coraz lepiej, nawet zabrał się za amory. :evil_lol: A jak sytuacja z domkiem, czy była już jakaś wizyta przedadopcyjna? :razz: Quote
Isadora7 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 martaa2 napisał(a):To trzymam kciuki:thumbs: Bo do mnie nikt juz nie dzwonił. Wczoraj dostałam sms, odpisałam, ale cisza. Na allegro jest wyróżniony telefon Erazm dla ułatwienia, poza tym allegro też zrobiła Erazm i tez ze swoim telefonem. Quote
Erazm Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Zainteresowana Pani ma poznac Krecika w czwartek, jesli nie straci zainteresowania bedzie wizyta, na dzien dzisiejszy nie ma mnie w kraju. Wyglada wszystko obiecujaco, ale ja mam dystans i nie wpadam w euforie. Beza i Calineczka tez szukaja domow( jamnikowate pannice) Quote
Wet-siostra Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ale się porobiło!!!!Nie było mnie parę dni na tej stronie,a tu takie zmiany!!!:crazyeye:Jak widzę,u Krecika wszystko idzie w dobrym kierunku...:loveu: Kreciku,powodzenia!!!!Może już wkrótce będziesz miał swój domek!!!:p Quote
Czaka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 A ja mam nowego tymczasowicza, później założę jej wątek. :-( Erazm to ta suńka, o której Ci pisałam. Quote
siemionka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Krecik ma sie swietnie, jest taki radosny =] Juz machanie ogonkiem nie jest wielkim wydarezniem bo robi to bardzo czesto, na spacerkach tez radzi sobie super i drepcze za mna. Chlopak po kapieli wyglada rewelacyjnie, wyczesuje tez go codziennie i ma coraz ladniejsza siersc =] Quote
Czaka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Dziewczyny nie obraźcie się, że na Krecikowym wątku poproszę o pomoc w szukaniu domu dla mojej bidulki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9871085#post9871085 Quote
Czaka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 siemionka napisał(a):Krecik ma sie swietnie, jest taki radosny =] Juz machanie ogonkiem nie jest wielkim wydarezniem bo robi to bardzo czesto, na spacerkach tez radzi sobie super i drepcze za mna. Chlopak po kapieli wyglada rewelacyjnie, wyczesuje tez go codziennie i ma coraz ladniejsza siersc =] Uwielbiam czytać o Kreciku! :loveu: Quote
Isadora7 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Romek-Zamość napisał(a):Uwielbiam czytać o Kreciku! :loveu: Ja też. Ja go kocham :) Quote
Tola Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Witam w niedzielny poranek. U nas paskudnie; mokro. A jak nasz pupilek:loveu: Quote
Recommended Posts