Jump to content
Dogomania

Losie - zabrałeś mi wzrok, nie odbieraj nadziei...Krecik ma dom!!!

Recommended Posts

Posted

Krecik ma się swietnie, nie wystaje mu już żadna kosteczka, leżenie do góry kołami mu zostało, porcja smyrdania jest obowiązkowa, za jakiś czas będą fotki towarzystwa:evil_lol:

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Erazm']Właśnie muszę ścignąc właścicieli o zdjątka, bo podobno Krecik pannisko całą gębą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A kierownik schronu chwali się że to on uratował Krecika i znalazł mu dom

Posted

Erazm napisał(a):
Właśnie muszę ścignąc właścicieli o zdjątka, bo podobno Krecik pannisko całą gębą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Erazm kochana ścignij ich koniecznie :cool3:
A mówili może jak Krecik radzi sobie w nowym domku? :razz:

Posted

Dziewczyny zdjęc na razie nie mam, ale rozmawiałam z Beatką. Krecik zrobił się psem terytorialnym, pierwszy przy furtce i pilnuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wyprowadził się z sypialni, bardziej odpowiada mu spanko w budce.
Była śmieszna akcja, Beatka ma płyciutkie oczko wodne, z którego psiaki sobie korzystają, Krecik też je wywęszył i postanowił sie do nich przyłączyc. Niestety, Tusiel niefortunnie popchnął Krecika i ten wpadł do oczka, na to wszystko Scheyla jak na sukę przystało złapała Krecika za kark i dawaj go wyciągac jak szczeniaka, Pan Boczek wskoczył do wody i dzielnie podpierał go swoim tłustym zadeczkiem, a sprawca zamieszania pobiegł szarpac za nogawkę Beatkę, aby zaciągnąć ją na miejsce zdarzenia. Ta miała ubaw po pachy, bo wszystko widziała, a oczko płyciusienkie...
Krecik czuje się świetnie, dziś jedzie na kontrole do okulisty ze swoją kartą zdrowia, okulista polecony przez Garncarza.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Rozmawiłam z Beatką, zdjęcia po powrocie córy z obozu.

Krecik tłuściutki, ulubiona pozycja kołami do góry:loveu:. Krecik nadal przyjmuje kropelki, tyle,że tylko raz dziennie.

Reszta towarzystwa w super formie

Miał dzieciak szczęście

• 4 weeks later...
Posted

Jade w sierpniu odwiedzic Krecika:lol:

Ostatnio znajomy niesmialo zapytal Beatke co sie stalo z tym niewidomym, zabidzonym psiakiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:(nie chcial zranic Beatki, byl przekonany, ze psiak za TM), Krecik usmial sie z tego od pazurkow do koniuszka ogona:evil_lol:. Taka pomylka wrozy podobno dlugie zycie:loveu:

• 2 months later...
Posted

Erazm napisał(a):
Są tylko nie mogę się zebrać zeby je wrzucić to nie Krecik, a WIELKI KRET:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wielki kret:crazyeye::evil_lol:
I nie ma zdjęć:mad: