Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martens']Ode mnie będzie 15 z bazarku... Jak mi szkoda tego psa :shake: Nawet nie pozwalają mu pomóc. Może trzeba to gdzieś zgłosić? :roll:[/quote]
Zglosimy, tylko musi tezn facet wyjvchac, ale mysle, ze jego zona pozwoli nam doprowadzic Oskarka do normalnego stanu

Posted

no tak.. zrobicie co w Waszej mocy, pies poczuje się lepiej, bez robali, bez kołtunów, najedzony.. itd
ale co dalej??? będziecie do niego przychodziły aż się skończy jego żywot w tej klatce?
Przecież tym ludziom trzeba założyć sprawę w sądzie o znęcanie się nad psem.. albo niezapewnienie zwierzęciu odpowiednich warunków.
Zgłoście to do tozu lub do straży dla zwierząt.

Posted

[quote name='Weronia']no tak.. zrobicie co w Waszej mocy, pies poczuje się lepiej, bez robali, bez kołtunów, najedzony.. itd
ale co dalej??? będziecie do niego przychodziły aż się skończy jego żywot w tej klatce?
Przecież tym ludziom trzeba założyć sprawę w sądzie o znęcanie się nad psem.. albo niezapewnienie zwierzęciu odpowiednich warunków.
Zgłoście to do tozu lub do straży dla zwierząt.[/quote]Mysle, ze po tym jak mu pomozemy odczekamy jakis czas i zobaczymy czy wlasciciele zaczna zajmowac sie swoim psem czy znow nic nie beda robili. Jak nic sie nie polepszy to oczywiscie tak tego nie zostawimy tylko dalej to zglosimy

Posted

[quote name='Izabela124.']
dziekuje bardzo:multi: Jutro pieniazki powinny dojsc:p
[/quote]

Jak nie jutro to na pewno w poniedziałek rano już będą ;)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']I jak wam idzie??
Ile macie pieniążków na pomoc oskarkowi??[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]Ja mam na Oskarka 22zł:eviltong: Iza ma coś tam na kącie i 30zł idzie od Kasi:loveu:
Myśle ze na kąpiel i strzyzenie wystarczy:)

[/B][/COLOR]

Posted

Ja na koncie juz nic nie mam, bo przeciez wydalysmy na kivlnaskv, witaminki i tabletki od robakow, a reszte dalam ci na saszetki karmy, wivc naarzie bedzie tylko 30zl od Kasi
No i jeszcze za bazarek ma wplynac kaska :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja na koncie juz nic nie mam, bo przeciez wydalysmy na kivlnaskv, witaminki i tabletki od robakow, a reszte dalam ci na saszetki karmy, wivc naarzie bedzie tylko 30zl od Kasi
No i jeszcze za bazarek ma wplynac kaska :)[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]Fajnei to bedziemy napewno mieć 50zł:)
Ja wystawie jeszcze jakis bazarek:)[/B][/COLOR]

Posted

ale ważne że już idzie do przodu, już trochę rzeczy kupionych.. teraz tylko to strzyżenie najważniejsze..
a ta pani zobowiązała się chociaż do sprzątania tego kojca całego? albo do puszczania Oskara?

Posted

[quote name='chester07']ale ważne że już idzie do przodu, już trochę rzeczy kupionych.. teraz tylko to strzyżenie najważniejsze..
a ta pani zobowiązała się chociaż do sprzątania tego kojca całego? albo do puszczania Oskara?[/quote]No facet mowil, ze bedzie sprzatal, a o spuszczaniu nic niv bylo mowy

Posted

[quote name='chester07']
to i tak dobrze..
[/quote]

Dobrze bedzie jeśli faktycznie to zrobi.

Iza może podejdziecie tam jakos z tajniaka i sprawdzicie czy facet rzeczywiscie coś robi?

Posted

[quote name='Kasia']Dobrze bedzie jeśli faktycznie to zrobi.

Iza może podejdziecie tam jakos z tajniaka i sprawdzicie czy facet rzeczywiscie coś robi?[/quote]
no masz racje.. bo powiedzieć zawsze można..