Martens Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ode mnie będzie 15 z bazarku... Jak mi szkoda tego psa :shake: Nawet nie pozwalają mu pomóc. Może trzeba to gdzieś zgłosić? :roll: Quote
Izabela124. Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Martens']Ode mnie będzie 15 z bazarku... Jak mi szkoda tego psa :shake: Nawet nie pozwalają mu pomóc. Może trzeba to gdzieś zgłosić? :roll:[/quote] Zglosimy, tylko musi tezn facet wyjvchac, ale mysle, ze jego zona pozwoli nam doprowadzic Oskarka do normalnego stanu Quote
Weronia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 no tak.. zrobicie co w Waszej mocy, pies poczuje się lepiej, bez robali, bez kołtunów, najedzony.. itd ale co dalej??? będziecie do niego przychodziły aż się skończy jego żywot w tej klatce? Przecież tym ludziom trzeba założyć sprawę w sądzie o znęcanie się nad psem.. albo niezapewnienie zwierzęciu odpowiednich warunków. Zgłoście to do tozu lub do straży dla zwierząt. Quote
Izabela124. Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Weronia']no tak.. zrobicie co w Waszej mocy, pies poczuje się lepiej, bez robali, bez kołtunów, najedzony.. itd ale co dalej??? będziecie do niego przychodziły aż się skończy jego żywot w tej klatce? Przecież tym ludziom trzeba założyć sprawę w sądzie o znęcanie się nad psem.. albo niezapewnienie zwierzęciu odpowiednich warunków. Zgłoście to do tozu lub do straży dla zwierząt.[/quote]Mysle, ze po tym jak mu pomozemy odczekamy jakis czas i zobaczymy czy wlasciciele zaczna zajmowac sie swoim psem czy znow nic nie beda robili. Jak nic sie nie polepszy to oczywiscie tak tego nie zostawimy tylko dalej to zglosimy Quote
Kasia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Iza podaj mi Twój dokładny adres bo chcę przelać na Oskarka grosika a mój bank wymaga niestety pełnych danych adresowych. Quote
Izabela124. Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Kasia']Iza podaj mi Twój dokładny adres bo chcę przelać na Oskarka grosika a mój bank wymaga niestety pełnych danych adresowych.[/quote] Juz wysylam PW:p Quote
Kasia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Izabela124.'] Juz wysylam PW:p [/quote] Przelałam dla Oskarka 30 zł. Quote
Izabela124. Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Kasia']Przelałam dla Oskarka 30 zł.[/quote]dziekuje bardzo:multi: Jutro pieniazki powinny dojsc:p Quote
Kasia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Izabela124.'] dziekuje bardzo:multi: Jutro pieniazki powinny dojsc:p [/quote] Jak nie jutro to na pewno w poniedziałek rano już będą ;) Quote
Sweet Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 I jak wam idzie?? Ile macie pieniążków na pomoc oskarkowi?? Quote
emdziolek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']I jak wam idzie?? Ile macie pieniążków na pomoc oskarkowi??[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Ja mam na Oskarka 22zł:eviltong: Iza ma coś tam na kącie i 30zł idzie od Kasi:loveu: Myśle ze na kąpiel i strzyzenie wystarczy:) [/B][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Ja na koncie juz nic nie mam, bo przeciez wydalysmy na kivlnaskv, witaminki i tabletki od robakow, a reszte dalam ci na saszetki karmy, wivc naarzie bedzie tylko 30zl od Kasi No i jeszcze za bazarek ma wplynac kaska :) Quote
emdziolek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Izabela124.']Ja na koncie juz nic nie mam, bo przeciez wydalysmy na kivlnaskv, witaminki i tabletki od robakow, a reszte dalam ci na saszetki karmy, wivc naarzie bedzie tylko 30zl od Kasi No i jeszcze za bazarek ma wplynac kaska :)[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Fajnei to bedziemy napewno mieć 50zł:) Ja wystawie jeszcze jakis bazarek:)[/B][/COLOR] Quote
Kasia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 To mało jest pieniążków. Wystawiam jakis bazarek, moze cos sie jeszcze uzbiera ;) Quote
Izabela124. Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Kasia']To mało jest pieniążków. Wystawiam jakis bazarek, moze cos sie jeszcze uzbiera ;)[/quote]Jak juz zrobisz bazarek to daj linka:p Quote
Kasia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Bazarek dla Oskarka: [B][url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9808191#post9808191[/url][/B] Podbijcie czasami, ok? ;) Quote
Izabela124. Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Kasia']Bazarek dla Oskarka: [B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9808191#post9808191[/URL][/B] Podbijcie czasami, ok? ;)[/quote]Dziekujemy Quote
Avaloth Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 ale ważne że już idzie do przodu, już trochę rzeczy kupionych.. teraz tylko to strzyżenie najważniejsze.. a ta pani zobowiązała się chociaż do sprzątania tego kojca całego? albo do puszczania Oskara? Quote
Izabela124. Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='chester07']ale ważne że już idzie do przodu, już trochę rzeczy kupionych.. teraz tylko to strzyżenie najważniejsze.. a ta pani zobowiązała się chociaż do sprzątania tego kojca całego? albo do puszczania Oskara?[/quote]No facet mowil, ze bedzie sprzatal, a o spuszczaniu nic niv bylo mowy Quote
Avaloth Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Izabela124.']No facet mowil, ze bedzie sprzatal, a o spuszczaniu nic niv bylo mowy[/quote] to i tak dobrze.. Quote
Kasia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='chester07'] to i tak dobrze.. [/quote] Dobrze bedzie jeśli faktycznie to zrobi. Iza może podejdziecie tam jakos z tajniaka i sprawdzicie czy facet rzeczywiscie coś robi? Quote
Avaloth Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Kasia']Dobrze bedzie jeśli faktycznie to zrobi. Iza może podejdziecie tam jakos z tajniaka i sprawdzicie czy facet rzeczywiscie coś robi?[/quote] no masz racje.. bo powiedzieć zawsze można.. Quote
Kasia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='chester07'] no masz racje.. bo powiedzieć zawsze można.. [/quote] I właśnie tego sie obawiam, że on tylko mówił... Quote
Recommended Posts