epe Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Charly jest z Elbląga i jest bardzo aktywna! Napiszcie do niej-coś pewnie pomoże! Quote
Charly Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Iza, wczoraj nie moglam. Dziekuje za linka. Czyli w skrócie jest tak, ze pies jest w masakrycznych warunkach i wlasciciel nic sobie z Was nie robi tak? Przepraszam, ze tak glupio pytam. Nie czytalam takze calego watku. Ale w Suwalkach jest TOZ. Czy dzwonilyscie tam juz? Selenga moze zna kogos z okolicy blisko Was. czy powiadomilyscie Emilke? Zaraz napisze do Selengi i Emili Quote
Izabela124. Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Charly napisał(a):Iza, wczoraj nie moglam. Dziekuje za linka. Czyli w skrócie jest tak, ze pies jest w masakrycznych warunkach i wlasciciel nic sobie z Was nie robi tak? Przepraszam, ze tak glupio pytam. Nie czytalam takze calego watku. Ale w Suwalkach jest TOZ. Czy dzwonilyscie tam juz? Selenga moze zna kogos z okolicy blisko Was. czy powiadomilyscie Emilke? Zaraz napisze do Selengi i EmiliDziekuje ci za pomoc Tak jak napsilaas wlascicielm wogle nas na serio nie bierze, a na fotacj widac jakie pies ma warunki emdziolek z TOZem sie kontaktowala, ale nici, bo nie ma tego faceta z TOZu Quote
emdziolek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Izabela124.']Dziekuje ci za pomoc Tak jak napsilaas wlascicielm wogle nas na serio nie bierze, a na fotacj widac jakie pies ma warunki emdziolek z TOZem sie kontaktowala, ale nici, bo nie ma tego faceta z TOZu Tzn spotkałam jego syna z ich psem na spacerze i spytałam czy on jest powiedział ze go nie ma i ze bedzie w przeciagu kilku dni, jutro sie przejde moze juz wrócił Quote
Kasia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Izabela124. napisał(a): emdziolek z TOZem sie kontaktowala, ale nici, bo nie ma tego faceta z TOZu Kiedy ten facet ma wrócić? Quote
oktawia6 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Iza dała mi znak o tym psie-chociaż czytałam i nic nie napisłam-nie napisałam-bo karmienie i zbiórka kasy na niego to porażka-to co przewdziałam sięsprawdza-to jest bardzo proste do przewidzenia-żadna filozofia. Pies powinien byc odebrany w asyście policji i TOZ-u i nie wiem po co z tą szują w dywagacje wchodzicie-nie ma negocjacji i układów-krótka piłka. Do tego dokumentacja zdjęciowa wraz z załączoną opinią weta by wnieśc oskarżenie o złamaniu ustawy o ochronie zwierząt za tak karygodne zaniedbanie! Quote
Kasia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='oktawia6'] Pies powinien byc odebrany w asyście policji i TOZ-u i nie wiem po co z tą szują w dywagacje wchodzicie-nie ma negocjacji i układów-krótka piłka. Do tego dokumentacja zdjęciowa wraz z załączoną opinią weta by wnieśc oskarżenie o złamaniu ustawy o ochronie zwierząt za tak karygodne zaniedbanie! Też tak uważam. Iza czy mozecie tak zrobić? Ukrócimy w koncu cierpienie tego psa czy będziemy tylko posty pisać na wątku w stylu: Nic nie da sie zrobić! ??? Quote
emilia2280 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Oktawia ma racjé. Zaraz skontaktujé sié z kims z TOZu. Dziéki za info Kasiu. Quote
emilia2280 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Sluchajcie, musicie sié skontaktowac z p. Zenonem z suwalskiego TOZ, kom.504050828 albo gg 2045339. On musi znac adres gdzie ten pies przebywa, bo to podstawa. On Was pokieruje co i jak i zostaná podjéte dzialania. Quote
emdziolek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 emilia2280 napisał(a):Sluchajcie, musicie sié skontaktowac z p. Zenonem z suwalskiego TOZ, kom.504050828 albo gg 2045339. On musi znac adres gdzie ten pies przebywa, bo to podstawa. On Was pokieruje co i jak i zostaná podjéte dzialania. Ok ja sie tym zajme:razz: Quote
emdziolek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ok wszystko załatwione , tak jak mówiłam Zenon chwilowo niedostępny ale Zosia z Tozu z nami tam pójdzie i jak bedzie potrzebna policja to i policja bedzie, najprawdopodobniej jezeli facet nei bedzie chcial sie zgodzic na współprace to zabierzemy Oskara do Hoteliku. Wszystko jeszcze bedzie uzgodnione bo czekam na Zozie az bedzie na gg i wtedy sie umówimy, Iza zakilkaj do mnie na gg:razz: Quote
Kasia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Trzymam kciuki za powodzenie akcji. Tym razem musi sie udać!!! Quote
Kasia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Są juz jakieś wieści? Kiedy idziecie z TOZem do tego faceta? Quote
ZUZANNA11 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Zabrac jak najszybciej psiaka, zasługuje na godne życie ! Quote
Martens Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Też czekam niecierpliwie na wyniki akcji. A jeśli psiak pójdzie do hoteliku, to pewnie pieniążki się przydadzą? Quote
Kasia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Dziewczyny wiadomo coś wiecej? Posuwa sie sprawa do przodu? Quote
Izabela124. Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Jesli damy rade psa zabrac to jak najbardziej pieniazki sie przydadza. emdziolek czy u Laryna sa wolne miejsca w hoteliku? Bo bedziemy musilay gdzies Oksrka ulokowac Quote
Izabela124. Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Jeszcze nikt nie byl, bo narazie emdziolek jest chora i czekamy az wyzdrowieje Quote
Recommended Posts