Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza, wczoraj nie moglam. Dziekuje za linka. Czyli w skrócie jest tak, ze pies jest w masakrycznych warunkach i wlasciciel nic sobie z Was nie robi tak?

Przepraszam, ze tak glupio pytam. Nie czytalam takze calego watku. Ale w Suwalkach jest TOZ. Czy dzwonilyscie tam juz?

Selenga moze zna kogos z okolicy blisko Was.

czy powiadomilyscie Emilke?

Zaraz napisze do Selengi i Emili

Posted

Charly napisał(a):
Iza, wczoraj nie moglam. Dziekuje za linka. Czyli w skrócie jest tak, ze pies jest w masakrycznych warunkach i wlasciciel nic sobie z Was nie robi tak?

Przepraszam, ze tak glupio pytam. Nie czytalam takze calego watku. Ale w Suwalkach jest TOZ. Czy dzwonilyscie tam juz?

Selenga moze zna kogos z okolicy blisko Was.

czy powiadomilyscie Emilke?

Zaraz napisze do Selengi i Emili
Dziekuje ci za pomoc
Tak jak napsilaas wlascicielm wogle nas na serio nie bierze, a na fotacj widac jakie pies ma warunki
emdziolek z TOZem sie kontaktowala, ale nici, bo nie ma tego faceta z TOZu

Posted

[quote name='Izabela124.']Dziekuje ci za pomoc
Tak jak napsilaas wlascicielm wogle nas na serio nie bierze, a na fotacj widac jakie pies ma warunki
emdziolek z TOZem sie kontaktowala, ale nici, bo nie ma tego faceta z TOZu
Tzn spotkałam jego syna z ich psem na spacerze i spytałam czy on jest powiedział ze go nie ma i ze bedzie w przeciagu kilku dni, jutro sie przejde moze juz wrócił

Posted

Iza dała mi znak o tym psie-chociaż czytałam i nic nie napisłam-nie napisałam-bo karmienie i zbiórka kasy na niego to porażka-to co przewdziałam sięsprawdza-to jest bardzo proste do przewidzenia-żadna filozofia.
Pies powinien byc odebrany w asyście policji i TOZ-u i nie wiem po co z tą szują w dywagacje wchodzicie-nie ma negocjacji i układów-krótka piłka.
Do tego dokumentacja zdjęciowa wraz z załączoną opinią weta by wnieśc oskarżenie o złamaniu ustawy o ochronie zwierząt za tak karygodne zaniedbanie!

Posted

[quote name='oktawia6']
Pies powinien byc odebrany w asyście policji i TOZ-u i nie wiem po co z tą szują w dywagacje wchodzicie-nie ma negocjacji i układów-krótka piłka.
Do tego dokumentacja zdjęciowa wraz z załączoną opinią weta by wnieśc oskarżenie o złamaniu ustawy o ochronie zwierząt za tak karygodne zaniedbanie!

Też tak uważam.

Iza czy mozecie tak zrobić?

Ukrócimy w koncu cierpienie tego psa czy będziemy tylko posty pisać na wątku w stylu: Nic nie da sie zrobić! ???

Posted

Sluchajcie, musicie sié skontaktowac z p. Zenonem z suwalskiego TOZ, kom.504050828 albo gg 2045339. On musi znac adres gdzie ten pies przebywa, bo to podstawa. On Was pokieruje co i jak i zostaná podjéte dzialania.

Posted

emilia2280 napisał(a):
Sluchajcie, musicie sié skontaktowac z p. Zenonem z suwalskiego TOZ, kom.504050828 albo gg 2045339. On musi znac adres gdzie ten pies przebywa, bo to podstawa. On Was pokieruje co i jak i zostaná podjéte dzialania.

Ok ja sie tym zajme:razz:

Posted

Ok wszystko załatwione , tak jak mówiłam Zenon chwilowo niedostępny ale Zosia z Tozu z nami tam pójdzie i jak bedzie potrzebna policja to i policja bedzie, najprawdopodobniej jezeli facet nei bedzie chcial sie zgodzic na współprace to zabierzemy Oskara do Hoteliku. Wszystko jeszcze bedzie uzgodnione bo czekam na Zozie az bedzie na gg i wtedy sie umówimy, Iza zakilkaj do mnie na gg:razz: