emdziolek Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='Izabela124.']Czyli narazie 60zl:multi: u mnie z bazarku tez 5zl bedzie, czyli 65zl:multi::multi: Na kapiel i strzyzenie chyba wystarczy, jutro wystawie jeszcze jeden bazarek:razz: Wiesz co Iza ja mam taki pomysl, najpierw trzeba go odrobaczyc i najwyzej w weekend po swietach isc go wykapac i ostrzyc, i zadbac o to zeby mial duzo siana w budzie bo bedzie prawie lysy jak go ostrzyzemy , musi miec duzo siana zeby nei zamarznąć:shake: Quote
Izabela124. Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 [quote name='emdziolek']Na kapiel i strzyzenie chyba wystarczy, jutro wystawie jeszcze jeden bazarek:razz: Wiesz co Iza ja mam taki pomysl, najpierw trzeba go odrobaczyc i najwyzej w weekend po swietach isc go wykapac i ostrzyc, i zadbac o to zeby mial duzo siana w budzie bo bedzie prawie lysy jak go ostrzyzemy , musi miec duzo siana zeby nei zamarznąć:shake: Dobry pomysl W iesz co, przecivz ewelina mowila, ze pozyczylaby maszynke, ale czy my jej nie zepsujemy przez ta siersc? Quote
emdziolek Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='Izabela124.']Dobry pomysl W iesz co, przecivz ewelina mowila, ze pozyczylaby maszynke, ale czy my jej nie zepsujemy przez ta siersc? Zepsulybysmy to trzeba w salonei zrobic a ja poprosze Ule o super znizke:lol: Quote
Izabela124. Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 [quote name='emdziolek']Zepsulybysmy to trzeba w salonei zrobic a ja poprosze Ule o super znizke:lol:No to ok, moze spusci choc troszeczke:cool3: Quote
emdziolek Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='Izabela124.']No to ok, moze spusci choc troszeczke:cool3: Napewno:) Bede miała jeszcze 10 zl od justynki za kaganiec:) czyli bedzie 75 zł:multi: Quote
Sweet Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 O to juz sporo macie:) pojutrze idziecie do niego nie??:D:D Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):O to juz sporo macie:) pojutrze idziecie do niego nie??:D:DTak, jutro idziemy A pieniazkow jest nadal malo, bo jeszcze na kastracje potrzebne sa Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 epe deklarowalas sie wplacic jakas kwote czy to aktulane? Kasia deklarowalas zrobic bazarek, czy go zrobilas? Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Zrobiłam jeszcze jeden ale mniejszy banerek dla oskarka: Quote
Atkaaaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 o Oskarek doczekał się wątku :). Hop piękny Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Zrobiłam jeszcze jeden ale mniejszy banerek dla oskarka: Dziekuje:loveu: Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Nie ma za co izuś:) tylko mi był mniejszy potrzebny wiec zrobiłam:P heh:) ale innym tez moze sie przydac bo tamten był troszke mi za duzy...:( Quote
LittleMy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 a moze ktos z okolic by go obcial? nie przeczytalam calego watku tylko poczatek, wiec moze juz byla o tym mowa... Quote
Izabela124. Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 No bylismy dzis u Oskarka. Najpierw wyszlam Pani, pozwolila nam go odrobaczyc itp., ale zaraz wyszedl jej maz i niemile z nami rozmawilam, widac woglv nie bral nas na serio, kazal zajac sie czyms innym, a nie nekaniem ludzi. Wogle nie chcial przyjadz od nas zadnej pomocy, wogle nie chcial z nami rozmawiac. Kazal nam sie odczepic. No i co wy proponujecie? Quote
Kasia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ten sam Pan, któego ulubieńcem był i ponoć jest Oskar i który dbał o niego? Nie widzi warunków w jakich żyje jego pies? Quote
epe Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Izabela! Nie załamuj mnie!:placz: Z tego wynika,że on wcale nie był taki wspaniały dla tego psa! Albo to dla niego dyshonor,że obcy ludzie chcą zająć się jego psem i wstyd na całą wieś? To co teraz będzie? Może jak on wyjedzie,to przynajmniej kobita pozwoli zrobić coś z tymi kołtunami? Bo widzę,że o zabraniu psa pewnie mowy nie będzie? Biedny Oskar! Acha,ja przelałam te 20,-! Quote
Kasia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ja bazarku nie zrobiłam, były świeta i nie miałam czasu. Jeśli nie uda mi sie zrobic to na pewno przeleję jakieś pieniążki - obiecałam że cos zrobie to tak zrobię! Czy konto jest podane gdzieś na wątku? Ale moze wpierw się upewnić, że ta pomoc będzie i że pozwolą pomóc psu...? :roll: Quote
Izabela124. Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Kasia napisał(a):Ten sam Pan, któego ulubieńcem był i ponoć jest Oskar i który dbał o niego? Nie widzi warunków w jakich żyje jego pies?Tak to ten Pan epe napisał(a):Izabela! Nie załamuj mnie!:placz: Z tego wynika,że on wcale nie był taki wspaniały dla tego psa! Albo to dla niego dyshonor,że obcy ludzie chcą zająć się jego psem i wstyd na całą wieś? To co teraz będzie? Może jak on wyjedzie,to przynajmniej kobita pozwoli zrobić coś z tymi kołtunami? Bo widzę,że o zabraniu psa pewnie mowy nie będzie? Biedny Oskar! Acha,ja przelałam te 20,-!No ta kobivta wogle jakivs inne ma podejscie, lvpsze do tego psa, a tvn facet jakis dziwny jest Kasia napisał(a):Ja bazarku nie zrobiłam, były świeta i nie miałam czasu. Jeśli nie uda mi sie zrobic to na pewno przeleję jakieś pieniążki - obiecałam że cos zrobie to tak zrobię! Czy konto jest podane gdzieś na wątku? Ale moze wpierw się upewnić, że ta pomoc będzie i że pozwolą pomóc psu...? :roll:Nr konta jest na pierwszej stronie Pieniadze mozna zbierac, pomozemu Oskarowi jak ten facet wyjvdzie Quote
epe Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ja też myślę,że lepiej poczekać jak ten facet wyjedzie! Jak to w życiu można się pomylić co do ludzi! Na początku wychodziło,że ta kobita jest beznadziejna,a pan wspaniały! Stawiam jednak na to,że dla niego to wstyd,że on za granicą zarabia,a na psa nie ma i obcy ludzie mu muszą pomagać! Może jednak coś się zmieni i facet każe babce lepiej dbać o psa,aby na wsi nie "gadali"? Co do kasy,to jak nie na Oskara to na inne bidy wtedy będziecie miały choć trochę! Quote
Izabela124. Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 epe napisał(a):Ja też myślę,że lepiej poczekać jak ten facet wyjedzie! Jak to w życiu można się pomylić co do ludzi! Na początku wychodziło,że ta kobita jest beznadziejna,a pan wspaniały! Stawiam jednak na to,że dla niego to wstyd,że on za granicą zarabia,a na psa nie ma i obcy ludzie mu muszą pomagać! Może jednak coś się zmieni i facet każe babce lepiej dbać o psa,aby na wsi nie "gadali"? Co do kasy,to jak nie na Oskara to na inne bidy wtedy będziecie miały choć trochę! No ja tez myslv, ze on sie wstydzi, powiedzil, ze ego piovs ma lepiej niz niektorzy ludzie, bo tak duzo go karmia, a jakos tego nie widac Twoje 20zl jeszcze nie doszlo Quote
ZUZANNA11 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ma lepiej niz inni ludzie ??? Bo dużo karmi...;o i co jeszcze...może jest bardziej zadbany od innych...:mad: Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='ZUZANNA11']Ma lepiej niz inni ludzie ??? Bo dużo karmi...;o i co jeszcze...może jest bardziej zadbany od innych...:mad:[/quote] Ja to nie mam juz slow na tego faceta epe doszlo juz 20zl Quote
emdziolek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Izabela124.']Ja to nie mam juz slow na tego faceta epe doszlo juz 20zl[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]i u mnie za bazarek doszlo 11zl:multi:[/B][/COLOR] Quote
Avaloth Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 to faktycznie miły gościu :cool1: a długo on tu zostaje? i udało wam się dać chociaż oskarowi odrobaczanie? Quote
Izabela124. Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='chester07']to faktycznie miły gościu :cool1: a długo on tu zostaje? i udało wam się dać chociaż oskarowi odrobaczanie?[/quote]Ten facet chyba do konca kwietnia bedzie. Tak udalo sie nam tylko go odrobaczyc Quote
Recommended Posts