Klaudus__ Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 No i domku nie ma... :shake: Tylko dlaczego :???: Quote
iwona213 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 ciekawe dlaczego przeciez było podobno sporo telefonów po ogłoszeniu w Nowicach... czyzby sie nikt nie zgodził na wizyte przedadopcyjną... Quote
togaa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 To jeden z najsmutniejszych wątków... Nawet bardzo choreńkie pieski znajduja domy a Jaśka nikt nie chce...:shake: Quote
peate Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Jasiu na niedzielnym spacerku ćwiczył ... czołganie ;) zamiast chodzić normalnie, on wolał dotykać ziemi całym swoim malutkim ciałkiem :roll: jeszcze jest trochę niepewny tych spacerków bidulek :roll: ale w kojcu szaleje, skacze z radości, mruży oczka i przykleja się do krat, żeby go głaskać :loveu: porwał też największy gryzaczek i szalał z nim w boksie :loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Mam nadzieję, że zły los Jasia wkrótce sie odmieni. Znajoma znajomych prosiła mnie, aby jej "znaleźć" jakiegos biedaczka ale jaknajmniejszych rozmiarów. Będę promowała Jasia, ale podam jeszcze inne nasze kandydatury. Proszę napiszcie istotne informacje o Jasiu - bo ja dawno nie byłam w schronisku i nie miałam z nim kontaktu. Quote
Agnieszka Co. Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Jasiu spodobał sie najbardziej z zaproponowanych piesków, ale ostateczna decyzja zapadnie początkiem przyszłego tygodnia. Rodzina tej Pani bez konsultacji z nią wystarała się wstępnie o jakiegoś szczeniaczka, którego pojadą poznac w weekend. Trzymajcie kciuki, zeby to jednak Jasiu był tym szczęśliwym wybrańcem. Quote
peate Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 trzymam mocno, żeby Jasiu jednak wygrał tą nierówną walkę ze szczeniaczkiem :roll: a w ostateczności myślę, że spokojnie by się z nim dogadał :cool3: Quote
_bubu_ Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 no właśnie.. nierówna walka będzie.. Ale kibicujemy Jasiowi :loveu: Quote
Klaudus__ Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='peate']jak dwa bliźniaki :loveu::loveu: Dokładnie...:loveu: Quote
peate Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 dwa rudzielaszki szukają domków dla siebie ... do wyboru: dojrzały mężczyzna Pączuś :razz: lub wesoły młodzieniaszek :cool3: Quote
peate Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ciekawe ile ten biedaczek się jeszcze naczeka :shake: cała młodość mu minie w schroniskowym boksie :placz: Quote
Klaudus__ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ojj domku... :roll: Mam nadzieję,że przed zimą się znajdziesz... Quote
_bubu_ Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Jasiu pojechał dzisiaj do swojego domku :multi::multi: Powodzenia maluszku :loveu: W mieszkaniu się boi więc udaje , że go nie ma :p Na spacerkach jest odważniejszy. Ze stresu nie chce jeść więc Pańcia próbuje dokarmiać na spacerku :) Myślę, że będzie szczęśliwy. W planach są już zakupy ciuszków dla Jasia ;) Quote
asiol Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Jezu w końcu!!!! Jasiu wszystkiego dobrego w nowym domku! :* Quote
iwona213 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 wspaniała wiadomośc na początek dnia :loveu: bądź grzeczny Jasieńku kochany... Quote
peate Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 super :sweetCyb: hiper:sweetCyb: mega świetnie:sweetCyb: na reszcie się i jemu poszczęściło :loveu: super :sweetCyb: bądź szczęśliwy Jasieńku :loveu: no i już z niecierpliwością czekam na fotki z nowego domku :cool3: Quote
Agnieszka Co. Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 bubu uchyl rąbka tejemnicy w jakich okolicach Jasiu zamieszkał. Pozostał Jasiem? Mnie tak zasmuciło, że domek dla Jasia w Krakowie nie wypalił, że nawet nie miałam sumienia o tym na forum pisać.\ Ogromnie się cieszę, że jego los sie odmienił. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Bubu, wiadomośc jak grom z jasnego nieba! To takie niesamowite, że Jasieńkowi się udało!!! :loveu: :multi: Trzymamy kciuki, na pewno szybko przyzwyczai się do nowych Państwa i cudownego domu! :loveu: Quote
_bubu_ Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Jasiu zamieszkał w Bystrej i być może wkrótce dołączy do niego jeszcze jakaś koleżanka ze schroniska. Quote
Klaudus__ Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 :crazyeye: Świetnieeeeeeee! Ale ja się cieszę :lol!: Powodzenia maluszku!!!!:happy1::happy1::happy1: Kolejna zima w domu :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Oby każdy miał takie szczęście! Zaraz lepszy humor :Cool!: Quote
Recommended Posts