Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jeden z najsmutniejszych wątków...
Nawet bardzo choreńkie pieski znajduja domy a Jaśka nikt nie chce...:shake:

Posted

Jasiu na niedzielnym spacerku ćwiczył ... czołganie ;)
zamiast chodzić normalnie, on wolał dotykać ziemi całym swoim malutkim ciałkiem :roll: jeszcze jest trochę niepewny tych spacerków bidulek :roll:
ale w kojcu szaleje, skacze z radości, mruży oczka i przykleja się do krat, żeby go głaskać :loveu:
porwał też największy gryzaczek i szalał z nim w boksie :loveu:

Posted

Mam nadzieję, że zły los Jasia wkrótce sie odmieni. Znajoma znajomych prosiła mnie, aby jej "znaleźć" jakiegos biedaczka ale jaknajmniejszych rozmiarów. Będę promowała Jasia, ale podam jeszcze inne nasze kandydatury.

Proszę napiszcie istotne informacje o Jasiu - bo ja dawno nie byłam w schronisku i nie miałam z nim kontaktu.

Posted

Jasiu spodobał sie najbardziej z zaproponowanych piesków, ale ostateczna decyzja zapadnie początkiem przyszłego tygodnia. Rodzina tej Pani bez konsultacji z nią wystarała się wstępnie o jakiegoś szczeniaczka, którego pojadą poznac w weekend.
Trzymajcie kciuki, zeby to jednak Jasiu był tym szczęśliwym wybrańcem.

Posted

trzymam mocno, żeby Jasiu jednak wygrał tą nierówną walkę ze szczeniaczkiem :roll:
a w ostateczności myślę, że spokojnie by się z nim dogadał :cool3:

Posted

Jasiu pojechał dzisiaj do swojego domku :multi::multi: Powodzenia maluszku :loveu:
W mieszkaniu się boi więc udaje , że go nie ma :p Na spacerkach jest odważniejszy. Ze stresu nie chce jeść więc Pańcia próbuje dokarmiać na spacerku :) Myślę, że będzie szczęśliwy. W planach są już zakupy ciuszków dla Jasia ;)

Posted

super :sweetCyb: hiper:sweetCyb: mega świetnie:sweetCyb:

na reszcie się i jemu poszczęściło :loveu:

super :sweetCyb:
bądź szczęśliwy Jasieńku :loveu:

no i już z niecierpliwością czekam na fotki z nowego domku :cool3:

Posted

bubu uchyl rąbka tejemnicy w jakich okolicach Jasiu zamieszkał. Pozostał Jasiem?
Mnie tak zasmuciło, że domek dla Jasia w Krakowie nie wypalił, że nawet nie miałam sumienia o tym na forum pisać.\
Ogromnie się cieszę, że jego los sie odmienił.

Posted

:crazyeye: Świetnieeeeeeee! Ale ja się cieszę :lol!: Powodzenia maluszku!!!!:happy1::happy1::happy1: Kolejna zima w domu :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Oby każdy miał takie szczęście! Zaraz lepszy humor :Cool!: