_bubu_ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Zawiozłam dzisiaj Jasiowi koleżankę ze schroniska . Szczęściarą została Hera :) , która czekała w schronisku już rok. Jasiu serdecznie ją przywitał. Chciałam Jasiowi zrobić fotkę bo tak ślicznie się prezentował wykąpany i wyczesany w nowych szeleczkach, ale bał się aparatu więc udało się zrobić tylko jedno z nową Pańcią :loveu: I Herunia :loveu: Quote
peate Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 a jednak się zdecydowali na Herę - super :multi: na pewno oba psiaki będą rozpieszczane, że hej :loveu: powodzenia słodziaczki :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 To cudownie, że i Hera jest już szczęśliwa :) obojgu im się to należało! :loveu: Zdjęcia super, a nowa Pani bardzo pozytywna ;) Powodzenia kochani! :loveu: Quote
peate Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 pięknie się razem prezentują :loveu: że też nigdy nie pomyślałam, że z Jasia i Hery taka dobrana para by była :hmmmm: i przez tyle czasu musieli patrzeć na siebie tylko zza krat przeciwległych boksów :roll: ciekawe czy oni w ogóle kiedyś wcześniej razem się spotkali ... i czy nadal tacy nieśmiali są :cool3: coraz bardziej upewniam się, że jednak na zielonym tle zwierzaki tak jakoś lepiej się prezentują :loveu: czekam już na kolejne fotki i wiadomości z domku Jasia i Hery :loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Jaki uśmiechnięty Jasiu! A jak im razem? Nie ma problemów? Przełamali się do nowych właścicieli? Cudowne zdjęcia :loveu: Quote
_bubu_ Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Herunia z dnia na dzień jest coraz odważniejsza ale jeszcze troche pracy przed opiekunami :) W domu jest super, na spacerkach jeszcze się boi. Za to Jasiu rozrabia. Wyjada z miski Hery - a ja myślałam, że dzięki spacerkom zrzuci brzuszek :evil_lol: ładnie bawi się zabawkami, na spacerach szczeka na większe psy i czasem znosi na kocyk zdobycze w postaci garderoby :) Nadal jest pieszczoszkiem i kręci pupką :) O Hercię jest łobuziak zazdrosny. Ostatnio jak była czesana to ukradł szczotkę i zaniósł na swój kocyk :loveu: Quote
peate Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 _bubu_ napisał(a):Herunia z dnia na dzień jest coraz odważniejsza ale jeszcze troche pracy przed opiekunami :) W domu jest super, na spacerkach jeszcze się boi. Za to Jasiu rozrabia. Wyjada z miski Hery - a ja myślałam, że dzięki spacerkom zrzuci brzuszek :evil_lol: ładnie bawi się zabawkami, na spacerach szczeka na większe psy i czasem znosi na kocyk zdobycze w postaci garderoby :) Nadal jest pieszczoszkiem i kręci pupką :) O Hercię jest łobuziak zazdrosny. Ostatnio jak była czesana to ukradł szczotkę i zaniósł na swój kocyk :loveu: mały spryciarz :evil_lol: ale się cieszę, że taki fajny domek się mu trafił :multi: no i Herze też oczywiście :loveu: Quote
Klaudus__ Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Balsam na serduszko jak się patrzy na takie zdjęcia i czyta takie wiadomości... Jak dobrze,że chociaż cześć z tych biedaków ma przywilej być 'kochana'... Quote
peate Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 no to można by juz chyba zmienić tytuł i dział :cool3: Quote
_bubu_ Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 kolejna porcja zdjęć szczęśliwych psiaków :loveu: opalający się Jasiu i uśmiechnięta Hera :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Heh, jeszcze wtedy nie padał deszcz... ;) Świetne zdjęcia, jacy oni uśmiechnięci! :loveu: Quote
peate Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Hery to chyba jeszcze nigdy w życiu nie widziałam takiej uśmiechniętej :loveu: Quote
asiol Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Hej kochana Parko :) Ciekawe co u Was słychać ;) Quote
_bubu_ Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Nasz malutki wystraszony Jasiu zmienia się w małego agresorka . Atakuje gości przychodzących do domu. Kto by pomyślał, takie niewiniątko :p Quote
peate Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 nie, nie wierzę, że nasz maleńki słodki i niewinny Jasiu atakuje gości :evil_lol: musiało się komuś coś przewidzieć ;) Quote
togaa Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Jaki tam agresor...! On tylko pilnuje swojego domku...! To goście są intruzami i nachodza państwa...:razz: Quote
_bubu_ Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Jasiu powoli nabiera ogłady :evil_lol: szybko się uczy bystrzak ;) A tu w nowej kurteczce :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Śliczny Jasiulek, ale z niego model :loveu: A jak Hera? Quote
Recommended Posts