Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zawiozłam dzisiaj Jasiowi koleżankę ze schroniska . Szczęściarą została Hera :) , która czekała w schronisku już rok. Jasiu serdecznie ją przywitał.
Chciałam Jasiowi zrobić fotkę bo tak ślicznie się prezentował wykąpany i wyczesany w nowych szeleczkach, ale bał się aparatu więc udało się zrobić tylko jedno z nową Pańcią :loveu:

I Herunia :loveu:

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pięknie się razem prezentują :loveu:
że też nigdy nie pomyślałam, że z Jasia i Hery taka dobrana para by była :hmmmm:
i przez tyle czasu musieli patrzeć na siebie tylko zza krat przeciwległych boksów :roll:
ciekawe czy oni w ogóle kiedyś wcześniej razem się spotkali ...
i czy nadal tacy nieśmiali są :cool3:

coraz bardziej upewniam się, że jednak na zielonym tle zwierzaki tak jakoś lepiej się prezentują :loveu:

czekam już na kolejne fotki i wiadomości z domku Jasia i Hery :loveu::loveu:

Posted

Herunia z dnia na dzień jest coraz odważniejsza ale jeszcze troche pracy przed opiekunami :) W domu jest super, na spacerkach jeszcze się boi. Za to Jasiu rozrabia. Wyjada z miski Hery - a ja myślałam, że dzięki spacerkom zrzuci brzuszek :evil_lol: ładnie bawi się zabawkami, na spacerach szczeka na większe psy i czasem znosi na kocyk zdobycze w postaci garderoby :)
Nadal jest pieszczoszkiem i kręci pupką :)
O Hercię jest łobuziak zazdrosny. Ostatnio jak była czesana to ukradł szczotkę i zaniósł na swój kocyk :loveu:

Posted

_bubu_ napisał(a):
Herunia z dnia na dzień jest coraz odważniejsza ale jeszcze troche pracy przed opiekunami :) W domu jest super, na spacerkach jeszcze się boi. Za to Jasiu rozrabia. Wyjada z miski Hery - a ja myślałam, że dzięki spacerkom zrzuci brzuszek :evil_lol: ładnie bawi się zabawkami, na spacerach szczeka na większe psy i czasem znosi na kocyk zdobycze w postaci garderoby :)
Nadal jest pieszczoszkiem i kręci pupką :)
O Hercię jest łobuziak zazdrosny. Ostatnio jak była czesana to ukradł szczotkę i zaniósł na swój kocyk :loveu:

mały spryciarz :evil_lol:

ale się cieszę, że taki fajny domek się mu trafił :multi:
no i Herze też oczywiście :loveu:

• 3 weeks later...
  • 1 year later...