Hund Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Jaśku ja chcę z Tobą na spacerek ! Tylko muszę mieć wolne :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Kiedy Ci się poszczęści Jasiu? :shake: Quote
Klaudus__ Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 To aż nie do wiary, że taki przystojniak jeszcze bez domu... :shake: Quote
iwona213 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 to i ja zaczynam trzymać kciukasy za Jaśka... Quote
iwona213 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Jasiek przewidziany na 8 kwietnia do nowin gliwickich, może jakieś nowe fotki do ogłoszenia będą... mile widziany ujmujący krótki tekst ogłoszeniowy. Quote
_bubu_ Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 super :) tutaj jest wiekszosc fotek jasia malutki Jasiu NIEZAUWAZONY od 2 lat na allegro ! (585465031) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Hund Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Jasiu wczoraj ze mną spacerowal , trochę też było noszenia na rączkach. Towarzyszyła nam pani z radia Katowice :) Może pójdzie w eter szelest jego łapek w krzakach ;) Quote
peate Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Jasiu już nie jest taki nieśmiały, jest strasznie milutki i wesoły! w niedzielę bawił się kostką, podrzucał ją sobie, łapał w ząbki i wskakiwał z nią na na budę :lol: strasznie się cieszył :lol: a jak weszłam do kojca to Jasiu od razu wywracał się na plecki, no i chcąc nie chcąc trzeba było go głaskać :evil_lol: jemu po prostu nie da się oprzeć :evil_lol: jest strasznie słodkim i maleńkim pieskiem :loveu: każdy domek miałby z niego wielką pociechę! Quote
Klaudus__ Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Wiosna nadchodzi z dnia na dzień coraz bardziej... Świat budzi się do życia, może i potencjalne domki się obudzą... :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Mnie zostało jeszcze parę plakacików Jasia... Najwyższy czas porozwieszać i spróbować raz jeszcze! :) Quote
iwona213 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 15 kwietnia Jaś leci do Nowin Gliwickich, czy ktoś chciałby cos zmienić w tym tekscie?? tekst z allegro, nie wiem na ile aktualny, moze jaś już wcale nie jest taki niesmiały :cool3::cool3::cool3: Jasiu to jeden z najmniejszych mieszkańców schroniska. Taki nieśmiały pieszczoch. Początkowo panicznie bał się ludzi. Nie wiemy co przeszedł, jak był traktowany. Z czasem zaczął się oswajać. Teraz potrafi już wychodzić na spacerki. Jaś czeka na cierpliwego właściciela, który pokaże mu, że nie ma się czego bać. Ma śliczne lśniące, rude futerko. Oczka mruży kiedy czuje sie niepewnie... ale kiedy już się oswoi - wesoło maszeruje na spacerze. Jasiu jest młodym pieskiem - ma ok 3 lat Quote
_bubu_ Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 mozna zmienic na 4 lata bo juz ponad 4 bedzie mial.. czas leci Quote
Klaudus__ Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Jaś to 4 letni schroniskowy maluch... W schronisku jest 'od zawsze'. Jego przeszłość jest dla Nas zagadką... Jednak Jego oczka i ogólny stosunek do człowieka mówią "proszę... nie skrzwdź mnie więcej..." To przykre, bo Jaś to 'niewidzialny piesek' - nie skupia na sobie uwagi ludzi odwiedzających schronisko... A jestem pewna, że osoba pozwalająca Mu zamieszkać w swoim sercu, dostanie w zamian nie tylko całe serduszko Jasia... Dostanie Jego dozgonny szacunek, miłość i wierność. Czy to mało? Przyjaciel na całe życie to największy Skarb! Na każde pytanie odpowiemy pod nr. tel. _________________________________________________________ Iwona mówiła,że krótkie teksty raczej mają być... Może coś takiego? To tylko taka cicha propozycja :oops: Quote
peate Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 te teksty ... co jeden to lepszy i bardziej chwytający za serducho :cool3: no to ja już zaczynam trzymać kciuki za Jasia :loveu: niech trafi na najlepszy domek pod słońcem - należy mu się :p Quote
iwona213 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 dzieki klaudia za tekscik, jest super :lol::lol::lol: Quote
Klaudus__ Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='iwona213']dzieki klaudia za tekscik, jest super :lol::lol::lol: Kiedy to wysyłasz? Może coś mądrzejszego wymyślę... Quote
Recommended Posts