Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasiu wczoraj ze mną spacerowal , trochę też było noszenia na rączkach. Towarzyszyła nam pani z radia Katowice :) Może pójdzie w eter szelest jego łapek w krzakach ;)

Posted

Jasiu już nie jest taki nieśmiały, jest strasznie milutki i wesoły!
w niedzielę bawił się kostką, podrzucał ją sobie, łapał w ząbki i wskakiwał z nią na na budę :lol: strasznie się cieszył :lol:
a jak weszłam do kojca to Jasiu od razu wywracał się na plecki, no i chcąc nie chcąc trzeba było go głaskać :evil_lol:
jemu po prostu nie da się oprzeć :evil_lol:
jest strasznie słodkim i maleńkim pieskiem :loveu:
każdy domek miałby z niego wielką pociechę!

Posted

15 kwietnia Jaś leci do Nowin Gliwickich, czy ktoś chciałby cos zmienić w tym tekscie?? tekst z allegro, nie wiem na ile aktualny, moze jaś już wcale nie jest taki niesmiały :cool3::cool3::cool3:

Jasiu to jeden z najmniejszych mieszkańców schroniska. Taki nieśmiały pieszczoch. Początkowo panicznie bał się ludzi. Nie wiemy co przeszedł, jak był traktowany. Z czasem zaczął się oswajać. Teraz potrafi już wychodzić na spacerki. Jaś czeka na cierpliwego właściciela, który pokaże mu, że nie ma się czego bać. Ma śliczne lśniące, rude futerko. Oczka mruży kiedy czuje sie niepewnie... ale kiedy już się oswoi - wesoło maszeruje na spacerze.
Jasiu jest młodym pieskiem - ma ok 3 lat

Posted

Jaś to 4 letni schroniskowy maluch... W schronisku jest 'od zawsze'.
Jego przeszłość jest dla Nas zagadką... Jednak Jego oczka i ogólny stosunek do człowieka mówią "proszę... nie skrzwdź mnie więcej..."
To przykre, bo Jaś to 'niewidzialny piesek' - nie skupia na sobie uwagi ludzi odwiedzających schronisko...
A jestem pewna, że osoba pozwalająca Mu zamieszkać w swoim sercu, dostanie w zamian nie tylko całe serduszko Jasia... Dostanie Jego dozgonny szacunek, miłość i wierność. Czy to mało? Przyjaciel na całe życie to największy Skarb!

Na każde pytanie odpowiemy pod nr. tel.

Iwona mówiła,że krótkie teksty raczej mają być...
Może coś takiego?
To tylko taka cicha propozycja :oops:

Posted

te teksty ... co jeden to lepszy i bardziej chwytający za serducho :cool3:
no to ja już zaczynam trzymać kciuki za Jasia :loveu:
niech trafi na najlepszy domek pod słońcem - należy mu się :p