Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jasiu ma tylko 3 lata i wszystkiego panicznie się boi. Na widok człowieka ucieka przerażony do budy i nie chce z niej wyjść.
Ostatnio Jaś miał premierowy spacerek , bardzo się bał a samo wyciąganie go z budy zajęło dużo czasu. Początkowo nie chcial ruszyć z miejsca ale szybko się rozkręcił ;-) Bardzo łatwo go spłoszyć ale jak już się poczuje pewnie to zmienia się nie do poznania :smile: Jasiu należy do namniejszych piesków w schronisku mógłby być maleńkim futrzanym przyjacielem jeśli tylko ktoś dałby mu szansę....

[SIZE=4]W sprawie adopcji proszę o kontakt:

[SIZE=3]tel. - 515-242-723 lub 604-950-574
email - [SIZE=2][email protected]

Jasiek nabiera pewności siebie i ufności w stosunku do czŁowieka . Z tygodnia na tydzień robi duże postępy. Dzięki wolontariuszom wychodzi na niedzielne spacery na których szaleje , skacze, bawi się i poznaje normalny świat bez krat. Nie zaczepia innych piesków agrsywnie. Zawsze podchodzi i wącha z ciekawością. Jaś jest gotowy na adopcję !!!!!!! Czy jesteś pewien że chcesz zamknąć tę stronę bez Jasia??

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______

Dostałam od leelo i przekazuję bo mi się spodobał ;-) dla Jasia i jego miłośników !!!

Posted

Wczoraj Jasiu był na kolejnym spacerku. Nie miałam problemu z założeniem szeleczek. zastanawiam się jak ktoś kto go adoptował i oddał ponownie do schroniska mógł wymysleć taka bzdurę że Jasiu gryzie:( przecież on się tak panicznie boi że stara się zniknąć , wogóle nie atakuje.

Posted

Ja tez się Olu nad tym zastanawiam. Dla mnie Jasiu jest po prostu przerażonym, spragnionym miłości psem. I te jego chińskie ślepka, gdy podchodzi się do niego a on zamiata ogonem :loveu: Myślę, że po prostu nie chciało się tym ludziom pracować nad zsocjalizowaniem go.

Jasiu, na pierwszą!