togaa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Jsiek to mój wyrzut sumienia.... Tyle czasu na wątku i nic......... Ale zdjęcie w kubraczku przecudne....!!! Peate....czy Ty byłas dzisiaj w schronie???? Quote
peate Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 togaa napisał(a): Peate....czy Ty byłas dzisiaj w schronie???? niestety nie :shake: to stare fotki, które robiła bubu jak Jasiu dostał kubraczek :roll: Quote
Klaudus__ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Wspaniale w kubraczku przystojniaczek wygląda :cool3: Quote
Klaudus__ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 A może i Jasiowi porobić takie plakaciki jakie ma Dropsiasty i Frodo? Duży koszt jest takich plakacików? :roll: Bo się nie orientuję... Quote
peate Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 jeśli tylko ktoś zrobi wzór to ja mogę wydrukować kilka :lol: Quote
Klaudus__ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='peate']jeśli tylko ktoś zrobi wzór to ja mogę wydrukować kilka :lol: Ja bym zrobiła... Ale ze mnie to ciemna masa jest :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mogę się uśmiechnąć do Szarik, jak będzie miała czas to pewnie zrobi takie super plakaciki jak dla Dropsa i Frodo :loveu: :razz: Quote
Klaudus__ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Mogę się uśmiechnąć do Szarik, jak będzie miała czas to pewnie zrobi takie super plakaciki jak dla Dropsa i Frodo :loveu: :razz: Byłoby świetnie :loveu: Prosze dla mnie również kilka plakatów zarezerwować :razz: Quote
Klaudus__ Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ojjj Jasiu - na piewszą! Nie spadamy! Quote
peate Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 mały, rudy Jasiu potrzebuje swojego domku, jak taka kruszynka ma przetrwać zimę w schronisku :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Zima, samotna Wigilia, strzelający Sylwester... Ciężkie chwile przed naszym jasiowym chucherkiem :( Quote
Klaudus__ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zima, samotna Wigilia, strzelający Sylwester... Ciężkie chwile przed naszym jasiowym chucherkiem :( Święte słowa... :bigcry: Quote
peate Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 biedne zwierzaki :-( moje są w domu, w sylwestra mamy pozamykane wszystkie okna, włączone radio albo tv, a one i tak się boją i chowają po kątach :shake: nawet nie chcę myśleć jak czują się "schroniskowce" :placz: Quote
Klaudus__ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='peate']biedne zwierzaki :-( moje są w domu, w sylwestra mamy pozamykane wszystkie okna, włączone radio albo tv, a one i tak się boją i chowają po kątach :shake: nawet nie chcę myśleć jak czują się "schroniskowce" :placz: Dokładnie... Moje to samo - nawet Sara [i teraz Miki :evil_lol:] pozamykana na 10 spustów za każdym razem,nawet w czasie burzy! A te biedactwa... :bigcry: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Jasieńku... kto Cię pokocha? Quote
Klaudus__ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jasieńku... kto Cię pokocha? Spokojnie spokojnie - Lola już bezpieczna - Jasiu zapewne niebawem też będzie... Prawda...? Quote
Szarik Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Plakat dla Jasieczka ;) Osoba na ostatnim zdjęciu jest Hund, starałam się pokazac jak najmniej twarzy, zdjęcie jest przepiekne, więc nie mogłam sie powstrzymac, żeby go tam nie umieścic ;) Quote
Klaudus__ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Piękny plakacik! :loveu: To ja zamawiam kilka! :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Piękny plakat!!! To teraz uśmiechamy sie do peate! :loveu: :cool3: Quote
Recommended Posts