peate Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 e tam, ja myślę, że jak Jaś przekona się, że ten czerwony kubraczek go ogrzeje to na pewno polubi :evil_lol: Quote
Hund Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Jasiątko pewnie teraz sŁodko śpi w mokrej budzie :( Quote
togaa Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Jak taka malizna przetrzyma w budzie zimę...?:-( Quote
peate Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 może chociaż dzięki czerwonemu kubraczkowi od asiol będzie mu troszkę cieplej :-( Quote
asiol Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Pewnie i byłoby cieplej gdybym dostała adres do wysyłki kubraczka... Mój psiak ma zamówione ubranko, więc ani on ani Jaś by nie marźli. Quote
peate Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 asiol, jeżeli nikt nie podał Ci jeszcze adresu, to może prześlij kubraczek do mnie, a ja go przekażę dziewczynom jeżdżącym do schroniska jeśli nikt nie ma nic przeciwko to wysłałam Ci mój adres na PW Quote
peate Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 przed chwileczką wysłałam jeszcze raz :lol: Quote
asiol Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Wiecie co, tak patrzę na te zdjęcia- ubranko chyba będzie za małe. Najwyżej dacie innemu psiakowi! Mam do Was prośbę- jeśli ubranko nie będzie pasować to zmierzycie mi Jasia tam gdzie was poproszę i mu zafunduję ubranko na święta :) Quote
peate Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 może spasuje, a jeśli nie to w schronisku jest dużo psiaków, tych malutkich też :-( ale gdyby faktycznie było za małe to na prawdę chcesz dać Jasiowi taki super prezent "na Mikołaja"? :crazyeye: Quote
asiol Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 To będzie przyjemność dać psiaczkowi coś co mój ma na codzień- ciepło i troszkę miłości :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Może kubraczek przyniesie szczęście? Quote
peate Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 dzisiaj doszedł kubraczek dla Jasia :multi: jest śliczny polarkowy, czarno-czerwony i ma fajne pomponiki do zawiązywania :loveu: asiol jeszcze raz wielkie dzięki :Rose: słyszałam, że dziewczyny wybierają się do Żywca w niedzielę to na pewno go Jasiowi ubiorą i pstrykną parę fotek, mam nadzieję ;) Quote
peate Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ale mi dogo psikusa zrobiło i wkleiło ten sam tekst w chyba z sześciu postach :crazyeye: zaraz go na coś poprawię żeby tak monotonnie nie było :roll: Quote
peate Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 asiol już wczoraj pisałam, że kubraczek doszedł i że jest super :lol: i że bardzo, ale to bardzo Ci dziękuję :Rose: chyba to przeoczyłaś ;-) wczoraj też przekazałam go bubu, która jedzie w niedzielę do schroniska i przymierzy go Jasiowi :multi: obiecała też fotki :cool3: Quote
Recommended Posts