Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiol, jeżeli nikt nie podał Ci jeszcze adresu, to może prześlij kubraczek do mnie, a ja go przekażę dziewczynom jeżdżącym do schroniska

jeśli nikt nie ma nic przeciwko to wysłałam Ci mój adres na PW

Posted

Wiecie co, tak patrzę na te zdjęcia- ubranko chyba będzie za małe. Najwyżej dacie innemu psiakowi! Mam do Was prośbę- jeśli ubranko nie będzie pasować to zmierzycie mi Jasia tam gdzie was poproszę i mu zafunduję ubranko na święta :)

Posted

może spasuje, a jeśli nie to w schronisku jest dużo psiaków, tych malutkich też :-(
ale gdyby faktycznie było za małe to na prawdę chcesz dać Jasiowi taki super prezent "na Mikołaja"? :crazyeye:

Posted

dzisiaj doszedł kubraczek dla Jasia :multi:
jest śliczny polarkowy, czarno-czerwony i ma fajne pomponiki do zawiązywania :loveu:
asiol jeszcze raz wielkie dzięki :Rose:
słyszałam, że dziewczyny wybierają się do Żywca w niedzielę to na pewno go Jasiowi ubiorą i pstrykną parę fotek, mam nadzieję ;)

Posted

ale mi dogo psikusa zrobiło i wkleiło ten sam tekst w chyba z sześciu postach :crazyeye:
zaraz go na coś poprawię żeby tak monotonnie nie było :roll:

Posted

asiol już wczoraj pisałam, że kubraczek doszedł i że jest super :lol:
i że bardzo, ale to bardzo Ci dziękuję :Rose:
chyba to przeoczyłaś ;-)
wczoraj też przekazałam go bubu, która jedzie w niedzielę do schroniska i przymierzy go Jasiowi :multi:
obiecała też fotki :cool3: