Romas Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Dziekuje bardzo za info .Przekazalam te wiadomosci zainteresowanym osobom i zobaczymy czy cos z tego bedzie . Bardzo mi sie ta suczka spodobala i chcialabym cos dla niej zrobic .Pozostaje trzymac za nia kciuki .Jak bede cos wiedziala dam znac. Quote
modliszka84 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Malutka sznupka... dziewczynka w wieku ok 7 m-cy bardzo przestraszona schroniskiem, leży w kąciku i się nie rusza. na spacerze - istny zywioł. Pilnie by się przydał odpowiedzialny domek... Quote
kasia14 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Z tą małą to trzeba się pośpieszyć, bo w schronie nie wiadomo jak trafi... czy aby na pewno na dopowiedziany dom... A schron raczej nie sprawdzi, czy małą wysterylizowali, wiec to łakomy kąsek dla pseudo... :( No ale może będzie dobrze... Sunia jest już po kwarantannie. To istny skarb, zakochałam się w niej:) Quote
modliszka84 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 zrobiłam gratkę.. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1901795_sznaucerka_mini_slodziak_szuka_domu.html Quote
malawaszka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 o jezu jakie cudo!!!! dziewczyny ona może być już teraz sterylizowana - nie da się tego w schronie załatwić? wszędzie na zachodzie sterylizuje się młode suczki przed pierwszą cieczką i to wtedy najbardziej chroni przed nowotworami gruczołów mlekowych - no i w sytuacji kiedy mała mogłaby trafić do pseudo... :placz: nie ma na co czekać - nie da siętego załatwić? Quote
modliszka84 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ona ma jakieś 7-8 miesięcy może nawet... nie zgodzą się w schronie raczej wysterylizować takiego malucha :shake: co innego piesek. Quote
zerduszko Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Szkoda jej. Warto byłoby ją wyciagnąć, ona szybko znajdzie domek, więc koszta choćby hotelowania nie będą duze. Jakby umiała zostawac w domu, to mogłabym ją wziąć na tymczas. Ale jak o niej nic nie wiadomo :shake: Quote
malawaszka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 modliszka84 napisał(a):Ona ma jakieś 7-8 miesięcy może nawet... nie zgodzą się w schronie raczej wysterylizować takiego malucha :shake: co innego piesek. ehhh spokojnie można już sterylizować, tym bardziej że miniatura... Quote
kasia14 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 To maleństwo na pewno szybko znajdzie dom... może ktoś mógłby jej właśnie dt ofiarować..? malawaszka napisał(a):nikt nie pyta o Frotkę? a Frotka pojechała do Niemiec;) Quote
modliszka84 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Dziewczyny, przecież to szczeniak! Nie mozna wymagać cudów, zachowuje się jak typowy szczeniak. Z reguły szczniaki zostają w domu, nie wyją, nie szczekają, co najwyżej mogą nasiusiać. Po wyjściu z boksu zrobiła siku od razu na trawie, więc może już "kuma: o co w tym chodzi... Quote
zerduszko Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 modliszka84 napisał(a): Z reguły szczniaki zostają w domu, nie wyją, nie szczekają, co najwyżej mogą nasiusiać. A co jak to bedzie wyjatek od reguły :razz: Chociaz ja zanm inną regułe, że zdecydowana większosć protestuje :eviltong: Jakbym mieszkała w domu, to co innego, tu muszę sie liczyć z sąsiadami. Miałam jakiś czas sunię, która kompletnie była nieprzyzwyczajona do zostawania na tyle h i więcej nie mogę sobie na to pozwolić. Quote
malawaszka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 2208 (1) mam nadzieję, ze to ta sama a nie jeszcze jedna? Quote
malawaszka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Prosimy o podwiezienie małej w stronę częstochowy :modla: im szybciej tym lepiej Quote
modliszka84 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='malawaszka']2208 (1) mam nadzieję, ze to ta sama a nie jeszcze jedna? ta sama... malawaszka - to mam ja rezerwowac? szukamy transportu wobec tego... Quote
malawaszka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 tak!!! im szybciej tym lepiej, tym bardziej, że jak nie u mnie to może być u weszki wiec nie ma obawy Quote
modliszka84 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Jest transport w czwartek ale płatny :roll: 80 zł... Quote
malawaszka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 ehhh wszędzie płacić... a skąd brać na to wszystko... ja podjadę po nią w okolice Radomska - chodzi o podrzucenie jej ten kawałek Quote
modliszka84 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 na miau.pl znalazłam transport, i to do samej Dąbrowy ;) czekam tylko na kontakt od dziewczyny... Quote
Recommended Posts