Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
dziewczyny a Kora ma dom?

Tak, Kora też już w nowym domu. Jeśli mnie pamięć nie myli pojechała do Niemiec;)

Ze sznaucerowatych został już chyba tylko Fado, ale i ten lada dzien powinien opuścić schronisko więc ciii i trzymajcie kciuki;)

• 4 weeks later...
Posted

Nowy sznaucerek staruszek, ok 12 lat. Bardzo sympatyczny piesek. Umie chodzić na smyczy, jest zgodny z innymi psami. Trafił strasznie skołtuniony, jest już po strzyżeniu.

Posted

[quote name='piechcia15']kurcze nie widziałam tego psiaka wczoraj??
Magda a kudłacza pamiętasz?:eviltong: To jeden i ten sam pies, tylko ostrzyżony (pewnie to sprawka Patrycji;))

To wersja przed:

Posted

[quote name='malawaszka']on jest taki trochę wydłużony? a uszy ma takie wielkie czy ma obcięte i takie frędzle z włosów zostały? kurcze maluch taki i kolejny staruszek :placz:

malawaszka - pisałam Ci PW w jego w sprawie, tylko pomyliłam się i napisałam że to dziewczynka a to jednak chłopak....

On nie ma 12 lat chyba, myslę, że mniej.

Posted

on chyba nie jest sznaucerkiem, ale jest klonem mojej Pepy :placz::placz::placz: ona też teraz ogolona i ma identycznie pluszową sierść :-o i uszi nietoparzowe - tzn ona ma jedno:placz: buuuuuuuu

• 2 weeks later...