malawaszka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 ojej to mix sznupka mini - taki malutki jest czy większy?:placz: Quote
kasia14 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Miniaturka - On wzrostem jest na pewno przed kolano Quote
kasia14 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 malawaszka napisał(a):od dawna w schronisku? w sobotę go jeszcze nie było Quote
malawaszka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 a udało się czegoś dowiedzieć o tym psiaku? Quote
kasia14 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='malawaszka'] To jest sunia - Psotka. Przekochana i wesoła. Tu jej allegro i wiecej info Terrierowata, wesoła Psotka szuka domu! POmóż (525519647) - Aukcje internetowe Allegro Quote
malawaszka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ja bym nie pisała że terierowata tylko że mix sznaucerka mini:oops: Quote
kasia14 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 malawaszka napisał(a):ja bym nie pisała że terierowata tylko że mix sznaucerka mini:oops: Racja;) ...... Quote
modliszka84 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 pomózcie w ogłoszeniach dla tej sznupki ! Quote
kasia14 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 sunia -Psotka- ma na razie ale.gratke i allegro... Quote
Madzik77 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 i adopcje.org nowe zdjecia do allegro dodam najpoznej w pon. Quote
malawaszka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Frotka: FROTKA - sznaucerka mini mix szuka domu : malawaszka : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl FROTKA mix sznaucerka mini szuka domu - Zwierzaki - cafeanimal.pl Kora KORA - szczeniak sznaucerka mini mix szuka domu : malawaszka : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl KORA sznaucerek mini mix szuka domu - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
malawaszka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Frotka jest na stronie schroniska więc stamtąd wzięłam :niewiem: Quote
Madzik77 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Frotka czy Psotka? Ustalmy 1 imie bo bedzie zamieszanie Quote
modliszka84 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 niech bedzie Frotka skoro jest tak na stronie Quote
kasia14 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Magda - dodaj nowe zdjęcia na allegro Frotki ;) Przypominam, że Adept/ Polo nadal czeka na dom... :roll: Dobrze wychowany Sznaucer POLO - pies idea�, czeka na dom! aktualizowałam pierwszą stronę;) Quote
kasia14 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 malawaszka napisał(a):jakieś zmiany/???? z tego co wiem, nie:shake: Quote
Romas Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 malawaszka napisał(a): i Koruni - to mix miniaturki czy średniaka? ona nie ma jeszcze roku :placz: pewnie miała być sznaucerrkiem z targu i jej się nie udało :-( ogonek ma nawet obcięty?:angryy: Dostalam dzis sygnal o ludziach szukajacych sredniej suczki ,mlodej.Kora wpadla mi bardzo woko wiec chce ja zaproponowac . Jednak tu rodzi mi sie jakies podejrzenie o pomylke. Tu piszecie ,ze mlodziutka ,malutka itd .Natomiast na stronach schroniska jest ta sama suka to zdjecie i drugie gdzie wyglada na wieksza od sznaucera sredniaka i ma ogon ! Jak wiec jest z ta suczka naparwde ,bo nie chce pisac ludziem bredni.Suka jest urodzona wedlug schroniska ok 03-07.08 wiec nie moze byc szczeniakiem ,ma juz conajmniej rok .Czy to jest ta sama suka? Na obu zdjeciach ? Prosze kogos zorientowanego zeby dal mi sygnal jak jest z ta suczka ,czy jej charakter naprawde jest tak przyjazny i wesoly jak jest opisane na watku "Przygarne psa". Napisalam tez pw do Justy$ka w tej sprawie . Quote
malawaszka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 no mnie też te zdjęcia ze strony schroniska zmyliły bo wygląda jak inny pies na nich Quote
kasia14 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 A więc tak : to jedna i ta sama sunia ;) To zdjęcie jest zrobione jak miała niecałe 4 miesiące i tak wyglądała jako szczenię. Sunia według schronu została urodzona marzec-kwiecien 08r. natomiast trafiła do schroniska na przełomie sierpnia i września (więc jest już jakieś 7 miesięcy u nas) Teraz Kora to już roczna sunia, jest dorosła i jak widać zmieniła się. Jest wesoła i towarzyska. Uwielbia pieszczoty, dobrze radzi sobie na smyczy. Zgodna z psami i sukami. Kochana i przyjacielska, ciekawa świata. Wad żadnych nie zauważyłam u tej suni... jedyne co, to może nie umiec zachowywać się w domu na początku, bo większość życie spędziła w schronisku. Nie jest jednak lękliwa itp. Raczej pewna siebie, pchająca się pod ręce i na kolana suczka. Quote
Recommended Posts