Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

modliszka84 napisał(a):
na miau.pl znalazłam transport, i to do samej Dąbrowy ;) czekam tylko na kontakt od dziewczyny...

WOW!! no to czekamy na info kiedy mała przyjedzie - haha weszko zobaczymy jak to będzie - podejrzewam, że u mnie sielankowo nie będzie :lol:

Posted

Transport jest na sobotę, wyjazd z łodzi ok 13.
Mała zarezerwowana, ale potrzebuje na PW dane żeby wypisać umowę w schronisku.
No i jeszcze w schronisku trzeba zapłacić 30 zł :roll:

Mała będzie do odebrania gdzieś przy trasie, tzn nie w samej Dąbrowie, oni jadą konkretnie do Oświęcimia, podam numer telefonu potem to się odgadacie co do miejsca odbioru.

Posted

malawaszka napisał(a):
WOW!! no to czekamy na info kiedy mała przyjedzie - haha weszko zobaczymy jak to będzie - podejrzewam, że u mnie sielankowo nie będzie :lol:

Zazdroszczę Ci tej nie-sielanki :loveu:
Mogę te 30 zł zapłacić.

Posted

no to mała już u mnie - dzięki Modliszko za znalezienie transportu dla tego małego czorta :lol: kto pisał, że ona spokojna? :evil_lol: diabeł wcielony wykorzystujący swoją słodycz :loveu: ADHD, wiercipięta, kłótliwiec i chce zjeść mojego kota :lol::mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
no to mała już u mnie - dzięki Modliszko za znalezienie transportu dla tego małego czorta :lol: kto pisał, że ona spokojna? :evil_lol: diabeł wcielony wykorzystujący swoją słodycz :loveu: ADHD, wiercipięta, kłótliwiec i chce zjeść mojego kota :lol::mad:

Malawaszko założysz jej wątek?:modla: To jedna z moich ulubienic, słodziak kochany:loveu: Że niby ADHD? Na spacerku tylko troszkę żywiołowa była...:siara:

Posted

myślę, że wątku nie ma po co zakładać bo już chyba mam dla niej domek :lol: muszę go jeszcze sprawdzić, ale to domek polecony przez Pana, który jakieś 1,5 roku temu przy mojej pomocy znalazł swój skarbek największy - sznupkę mini ze schroniska w Chorzowie, więc jestem niemal pewna, że to domek z tych najlepszych, ale po świętach zobaczymy ;) zaraz będą fotki, gadzinę już wykąpałam bo smrodek niemiły, mądra jest - dwa razy zdjęłam z łóżka i zaprowadziłam na kocyk i już wie :loveu: a na łóżko nie może bo to powodowałoby awantury z moją Luną bo to JEJ łóżko :lol: i tak kłótliwe obie są wystarczająco :lol:

Posted

To czekam na zdjęcia :)

Niech jej się powodzi, trzymam kciuki, zresztą właśnie myślałam, że długo miejsca u ciebie nie zagrzeje, bo na prawde jest piękna ;)

Posted

No teraz nikt nam nie uwierzy że ona w boksie to taka sierota była :shake:
A tu proszę ... na malawaszke toto krzyczy, na suczki krzyczy.
W samochodzie na mnie też nakrzyczała kilka razy :roll: bo dlaczego niby ma siedzieć spokojnie, jak ona chce pogryźć moją rękę :placz:

czekamy na foty po kapieli :cool3:

Posted

kopiuję to co napisałam u nas w galerii :lol: fotki są przed kąpielą bo kąpiel była niedawno, więc fotki PO będą jutro ;)

dziewczynki zapoznałam na wsi, od razu na spacer poszłyśmy - dłuuugi spacer - Pepa w ogóle udawała że nie widzi czorta, dopiero teraz w domu jak jej się za bardzo koło legowiska i miski kręciła to było burczenie i kłapanie dziobem, natomiast Luna jak to Luna - awanturnik nr 1 trafił na awanturnika nr 2 :roll: Luna na czorta szczeka, czort nie pozostaje dłużny :mdleje: ale czuwam :mad: teraz czort po kąpieli i skubaniu :evil_lol: (nie mogłam się oprzeć bo te szczenięce czarne kudełki same wychodzą) śpi - i okazało się że jest pieprz i sól :lol: jak wsie śpią to jest super :loveu: gorzej jak którekolwiek się ruszy... aaaa no i jeszcze Fifka - została napadnieta i oszczekana - oj doigra się to małe czorcisko doigra :evil_lol: ale pomijając niesnaski rozpuszczonych bab - to czorcicsko jest przesłodkie - jakie buziaki daje, jak brzunio wywala do głaskania - ZERO stresu :crazyeye: :lol: mega luz! jak zobaczyła Oliwię to aż zakwiczała z radości aż Olka nie wiedziała gdzie uciekać :lol: no brzusio do zacałowania, tylko jakieś łysinki ma na grzbiecie - mam nadzieję, że to tylko z zaniedbania, a nie jakies badziewie :roll: wykąpałam w hexadermie

zdjęcia nieaktualne bo czort ma już inny kolor i mniej sierści :lol:

Posted

modliszka - sama słyszałaś przez tel jakie akcje były u mnie :lol: miałam ubaw z tego bo to takie małe ale zawzięte i musiałam się mocno powstrzymywać, żeby nie smiać się z tych akcji tylko je tłumić bo jak się małe diablisko rozszaleje to nikt sobie z nią nie poradzi - jest niesamowita - mądra! i kochana :loveu: ma charakterek :loveu:

więcej fotek w galerii bo nie chcę ti ogólnego wątku zaśmiecać
http://www.dogomania.pl/forum/f80/galeria-luny-bolusia-pepy-oliwkowej-panienki-10925/index690.html#post12120311

Posted

malawaszka napisał(a):
leje po domu bąbel jeden :lol: gdzież ona musiała mieszkać, że nie umie zachować czystości w tym wieku :shake:

Moja brodata tez lała, nawet troszku starsza była :p