zerduszko Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 malawaszka napisał(a):tak!!! im szybciej tym lepiej, tym bardziej, że jak nie u mnie to może być u weszki wiec nie ma obawy Super, ża mała bedzie będzie bezpieczna :p Quote
weszka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Trzymam kciuki za transport! Ciekawe czy to małe cudeńko do mnie zawita czy malawaszka nie odpuści ;) Quote
malawaszka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 modliszka84 napisał(a):na miau.pl znalazłam transport, i to do samej Dąbrowy ;) czekam tylko na kontakt od dziewczyny... WOW!! no to czekamy na info kiedy mała przyjedzie - haha weszko zobaczymy jak to będzie - podejrzewam, że u mnie sielankowo nie będzie :lol: Quote
modliszka84 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Transport jest na sobotę, wyjazd z łodzi ok 13. Mała zarezerwowana, ale potrzebuje na PW dane żeby wypisać umowę w schronisku. No i jeszcze w schronisku trzeba zapłacić 30 zł :roll: Mała będzie do odebrania gdzieś przy trasie, tzn nie w samej Dąbrowie, oni jadą konkretnie do Oświęcimia, podam numer telefonu potem to się odgadacie co do miejsca odbioru. Quote
zerduszko Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 malawaszka napisał(a):WOW!! no to czekamy na info kiedy mała przyjedzie - haha weszko zobaczymy jak to będzie - podejrzewam, że u mnie sielankowo nie będzie :lol: Zazdroszczę Ci tej nie-sielanki :loveu: Mogę te 30 zł zapłacić. Quote
modliszka84 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 zerduszko napisał(a):Zazdroszczę Ci tej nie-sielanki :loveu: Mogę te 30 zł zapłacić. to fajnie jesli mozesz ;) przesle Ci numer konta, pokwitowanie wpłaty na PW Quote
AMIGA Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Trzymam już od dzisiaj kciuki za sobotnią akcję. Mam przynajmniej wymówkę, że nie mam jak sprzątać z zaciśniętymi kciukami :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 jak o 13 wyjazd z Łodzi to o której gdzieś będą koło mnie? 15-16? Quote
malawaszka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 no to mała już u mnie - dzięki Modliszko za znalezienie transportu dla tego małego czorta :lol: kto pisał, że ona spokojna? :evil_lol: diabeł wcielony wykorzystujący swoją słodycz :loveu: ADHD, wiercipięta, kłótliwiec i chce zjeść mojego kota :lol::mad: Quote
kasia14 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 malawaszka napisał(a):no to mała już u mnie - dzięki Modliszko za znalezienie transportu dla tego małego czorta :lol: kto pisał, że ona spokojna? :evil_lol: diabeł wcielony wykorzystujący swoją słodycz :loveu: ADHD, wiercipięta, kłótliwiec i chce zjeść mojego kota :lol::mad: Malawaszko założysz jej wątek?:modla: To jedna z moich ulubienic, słodziak kochany:loveu: Że niby ADHD? Na spacerku tylko troszkę żywiołowa była...:siara: Quote
malawaszka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 myślę, że wątku nie ma po co zakładać bo już chyba mam dla niej domek :lol: muszę go jeszcze sprawdzić, ale to domek polecony przez Pana, który jakieś 1,5 roku temu przy mojej pomocy znalazł swój skarbek największy - sznupkę mini ze schroniska w Chorzowie, więc jestem niemal pewna, że to domek z tych najlepszych, ale po świętach zobaczymy ;) zaraz będą fotki, gadzinę już wykąpałam bo smrodek niemiły, mądra jest - dwa razy zdjęłam z łóżka i zaprowadziłam na kocyk i już wie :loveu: a na łóżko nie może bo to powodowałoby awantury z moją Luną bo to JEJ łóżko :lol: i tak kłótliwe obie są wystarczająco :lol: Quote
kasia14 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 To czekam na zdjęcia :) Niech jej się powodzi, trzymam kciuki, zresztą właśnie myślałam, że długo miejsca u ciebie nie zagrzeje, bo na prawde jest piękna ;) Quote
modliszka84 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 No teraz nikt nam nie uwierzy że ona w boksie to taka sierota była :shake: A tu proszę ... na malawaszke toto krzyczy, na suczki krzyczy. W samochodzie na mnie też nakrzyczała kilka razy :roll: bo dlaczego niby ma siedzieć spokojnie, jak ona chce pogryźć moją rękę :placz: czekamy na foty po kapieli :cool3: Quote
malawaszka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 kopiuję to co napisałam u nas w galerii :lol: fotki są przed kąpielą bo kąpiel była niedawno, więc fotki PO będą jutro ;) dziewczynki zapoznałam na wsi, od razu na spacer poszłyśmy - dłuuugi spacer - Pepa w ogóle udawała że nie widzi czorta, dopiero teraz w domu jak jej się za bardzo koło legowiska i miski kręciła to było burczenie i kłapanie dziobem, natomiast Luna jak to Luna - awanturnik nr 1 trafił na awanturnika nr 2 :roll: Luna na czorta szczeka, czort nie pozostaje dłużny :mdleje: ale czuwam :mad: teraz czort po kąpieli i skubaniu :evil_lol: (nie mogłam się oprzeć bo te szczenięce czarne kudełki same wychodzą) śpi - i okazało się że jest pieprz i sól :lol: jak wsie śpią to jest super :loveu: gorzej jak którekolwiek się ruszy... aaaa no i jeszcze Fifka - została napadnieta i oszczekana - oj doigra się to małe czorcisko doigra :evil_lol: ale pomijając niesnaski rozpuszczonych bab - to czorcicsko jest przesłodkie - jakie buziaki daje, jak brzunio wywala do głaskania - ZERO stresu :crazyeye: :lol: mega luz! jak zobaczyła Oliwię to aż zakwiczała z radości aż Olka nie wiedziała gdzie uciekać :lol: no brzusio do zacałowania, tylko jakieś łysinki ma na grzbiecie - mam nadzieję, że to tylko z zaniedbania, a nie jakies badziewie :roll: wykąpałam w hexadermie zdjęcia nieaktualne bo czort ma już inny kolor i mniej sierści :lol: Quote
malawaszka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 modliszka - sama słyszałaś przez tel jakie akcje były u mnie :lol: miałam ubaw z tego bo to takie małe ale zawzięte i musiałam się mocno powstrzymywać, żeby nie smiać się z tych akcji tylko je tłumić bo jak się małe diablisko rozszaleje to nikt sobie z nią nie poradzi - jest niesamowita - mądra! i kochana :loveu: ma charakterek :loveu: więcej fotek w galerii bo nie chcę ti ogólnego wątku zaśmiecać http://www.dogomania.pl/forum/f80/galeria-luny-bolusia-pepy-oliwkowej-panienki-10925/index690.html#post12120311 Quote
malawaszka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 prawdziwe oblicze czorta :lol: :loveu: AHA!!!! czy ona była na cokolwiek szczepiona w schronie? Quote
modliszka84 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ma wszystkie szczepienia! Nie dostałaś karty szczepien i papierów ze schroniska?? Quote
kasia14 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Zawsze są szczepione i odrobaczone w schronie, więc mała pewnie też była ;) ale na co to nie mam pojęcia, na karcie szczepień powinno być... Quote
zerduszko Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ale piękna :loveu: Moja tez taka cholera :mad: była od pierwszego dnia. Tęskni mi się za takim małym czortkiem :p Quote
malawaszka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 no nie dostałam nic :shake: ja zapomniałam zapytać a oni pewnie zapomnieli, ale to się załatwi pocztą - ważne że już wiem, ze ma szczepienia to nie będę jej szczepić Quote
modliszka84 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 kurcze :roll: miała szczepienia na wirusówki, wscieklizne i odrobaczana też była ... Quote
malawaszka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 leje po domu bąbel jeden :lol: gdzież ona musiała mieszkać, że nie umie zachować czystości w tym wieku :shake: ale jakiejś traumy to ona nie ma - kochana jest no :loveu: Quote
zerduszko Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 malawaszka napisał(a):leje po domu bąbel jeden :lol: gdzież ona musiała mieszkać, że nie umie zachować czystości w tym wieku :shake: Moja brodata tez lała, nawet troszku starsza była :p Quote
kasia14 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Malawaszko to my dziękujemy:loveu: Wiem, że trudno w to pewnie uwierzyć, ale w schronie to było małe nieszczęście, zwinięte w kłębek w rogu boksu i nie reagujące na wołanie:shake: Aż serce płakało... Luna ma niezłe urwanie glowy z sunia:evil_lol: Świetne zdjęcie!;) http://img16.imageshack.us/img16/3069/dsc0250m.jpg ps. ciekawe, czy posty kiedys przestaną skakać:shake: Quote
malawaszka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 pozdrawiamy psijaciółki z Pabianic :loveu: dziękujemy za pomoc i za to, że ten skarbek już nie musi siedzieć w boksie uwielbia moją siostrzenicę :loveu: Quote
Recommended Posts