Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

malawaszka napisał(a):
bo nikt nie chce brać psa, który ma w opisie że lubi mieszkać w schronisku i tam wraca :cool1:

dlatego jak my mu nie znajdziemy domu to go chyba nikt nie wezmie...

zreszta - żeby ktos prosto ze schroniska wzial psa który siedzi tam dłuzej niz rok to chyba jakis cud sie musi zdarzyć...

Posted

Ten pogryziony juz ma się dobrze, miał tylko wyrwany kawałek sierści na grzbiecie i niewielką ranę.
Postaram sie o jego ładne zdjęcia.

Natomiast trzymajcie kciuki za Dino! Dzisiaj dzwoniła bardzo miła pani z Tarnowa. Być może jutro przyjedzie...

Posted

Do domu do Tarnowa pojechał dzis Adept.
Pani sie wahała, ale Dino ją obszczekał, ten nowy to juz w ogóle nie był miły a Adept patrzył błagalnie przez kraty i sie przymilał...

Trzymajcie kciuki tylko żeby nie rozrabiał bo w domu jest 3-latek. No i nie ma doswiadczenia z dużymi psami.

Posted

no i wykrakałam...

Ratunku! Właśnie dostałam telefon, że Adept sika w domu, że zasikał juz wszystko, i że nie może zostac bo nigdy nie mieszkał w mieszkaniu!

Tarnów i okolice - pomocy!!!!

Nie wiem co będzie z psem! Czy moze go ktos na kilka dni chociaz przechować w ogródku?????

Posted

jezu przecież to jest pies, który kilka lat spędził w kojcu - nowe miejsce, stres, nowi ludzie - ja jestem pewna, że jak mu dadzą trochę czasu to on sięnauczy - przecież nie jesty głupim psem!!! tylko niech mu dadzą szansę!!! co za paranoja - jechać taki kawał po psa i nie dać mu kilku dni szansy? :shake: ręce opadają