Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]A ja dopiero wstałam :p[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]:hand:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
:cool1: słuszna linia-trza sie wysypiać :cool3:
a miasto jak stało, tak stać będzie, zawsze sie zdąży :roll: wydać kasę jakby co :evil_lol:

Cześć wsiem :multi: :loveu: :multi:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja tez tu jestem!Nie tylko Iza i Iza:obrazic:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Odzywa się ta co mnie nie odwiedza :mad:

Cześć Selkecikowa, ja też się domagam rogaliczka:loveu:

Posted

Cześć Wszystkim:loveu::loveu::loveu::loveu:

ZDAŁAM BIOLOGIĘ!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:
nie wiem na co bo nie było ocenek na liście, tylko wypisali osoby, które zlaiczyły:multi: W tym JA :grins: :grins: :grins:

A rogaliczki właśnie zajadam ;) Dzisiaj upieczone, pchya:loveu:

Posted

[quote name='Selket']Cześć Wszystkim:loveu::loveu::loveu::loveu:

ZDAŁAM BIOLOGIĘ!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:
nie wiem na co bo nie było ocenek na liście, tylko wypisali osoby, które zlaiczyły:multi: W tym JA :grins: :grins: :grins:

A rogaliczki właśnie zajadam ;) Dzisiaj upieczone, pchya:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:klacz: ........:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

po dogo zapach rogalikow sie roznosi:roll:...kazalam moim psom tropiacym szukac i mnie tu przyprowadzily:multi:
dawa rogalika:diabloti:

Czesc Karolka:loveu::multi::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz:gdzie te rogaliczki :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Zrobiłam podwójną porcję i zostało mniej niż pół:roll: Ja nie wiem gdzie one znikają :niewiem: A reszta jes na dole w miseczce :grins: Z czekoladą orzechową z Lidla :grins:

Posted

[quote name='Selket']Zrobiłam podwójną porcję i zostało mniej niż pół:roll: Ja nie wiem gdzie one znikają :niewiem: A reszta jes na dole w miseczce :grins: Z czekoladą orzechową z Lidla :grins:[/quote]
O to może jednak się załapiemy:cool3:

Gratuluję biologii!!:multi::multi:

Posted

[quote name='Rybka_39']O to może jednak się załapiemy:cool3:

Gratuluję biologii!!:multi::multi:[/quote]
Jak dobiegniesz pierwsza do kuchni to rogale będą Twoję :grins:
A dziękuję:oops:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]gratulacje Kochana :multi::multi::multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:calus:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Dziękuję Słonce:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]czy dostanę rogaliczka :roll::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Rybka_39']Musiałabyś się pospieszyć:evil_lol:[/quote]

nima :niewiem: zjedli już :roll:, a może to czyjeś psy pożarły :crazyeye: :mad:
ja nie jadłam[SIZE=1](prawie)[/SIZE] :roll:

Selketowa, czas nowe zacząć piec :diabloti:, tylu chętnych :evil_lol:

Posted

[quote name='Rybka_39']I tak pierwsze zawsze beda moje psy:shake:[/quote]
Mój też zawsze wygrywa :grins:

[quote name='Rybka_39'] [B][FONT=Arial][COLOR=#ff0000]czy dostanę rogaliczka :roll::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote]
Zjedli :niewiem::placz:

[quote name='Rybka_39'] Musiałabyś się pospieszyć:evil_lol: [/quote]
Już nie ma po co się śpieszyć:evil_lol: Wczoraj na "Mam talent" został pochłonięty ostatni rogalik, i to był MÓJ rogalik :grins: :grins:

[quote name='Rybka_39']nima :niewiem: zjedli już :roll:, a może to czyjeś psy pożarły :crazyeye: :mad:
ja nie jadłam[SIZE=1](prawie)[/SIZE] :roll:

Selketowa, czas nowe zacząć piec :diabloti:, tylu chętnych :evil_lol: [/quote]
Iv, jak dasz składniki to nawet dzisiaj zrobię :grins: Jeszcze przed serialem zdążę :grins:

A ja sobie tak przemyślałam pewną kwestię.....i jednak smarowane rogaliki, są lepsze, mimo iż pękają :grins: Bo wtedy nadzienie jest wszędzie a nie tylko na końcu,:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:... trzeba będzie dogo przemianować ;)

ja miałam piec Murzynka :roll:.... ale upiekę jutro :grins: ...[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol:... trzeba będzie dogo przemianować ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]ja miałam piec Murzynka :roll:.... ale upiekę jutro :grins: ...[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Och nie drażnij mnie:diabloti::diabloti::diabloti: