Alicja Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]A ja dopiero wstałam :p :hand: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]A ja dopiero wstałam :p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:hand:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :cool1: słuszna linia-trza sie wysypiać :cool3: a miasto jak stało, tak stać będzie, zawsze sie zdąży :roll: wydać kasę jakby co :evil_lol: Cześć wsiem :multi: :loveu: :multi: Quote
Rybka_39 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja tez tu jestem!Nie tylko Iza i Iza:obrazic: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Odzywa się ta co mnie nie odwiedza :mad: Cześć Selkecikowa, ja też się domagam rogaliczka:loveu: Quote
Selket Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Cześć Wszystkim:loveu::loveu::loveu::loveu: ZDAŁAM BIOLOGIĘ!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: nie wiem na co bo nie było ocenek na liście, tylko wypisali osoby, które zlaiczyły:multi: W tym JA :grins: :grins: :grins: A rogaliczki właśnie zajadam ;) Dzisiaj upieczone, pchya:loveu: Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Selket']Cześć Wszystkim:loveu::loveu::loveu::loveu: ZDAŁAM BIOLOGIĘ!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: nie wiem na co bo nie było ocenek na liście, tylko wypisali osoby, które zlaiczyły:multi: W tym JA :grins: :grins: :grins: A rogaliczki właśnie zajadam ;) Dzisiaj upieczone, pchya:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :klacz: ........:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:gdzie te rogaliczki :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:klacz: ........:multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :oops::oops::oops: :B-fly: :B-fly: Quote
lolka75 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 po dogo zapach rogalikow sie roznosi:roll:...kazalam moim psom tropiacym szukac i mnie tu przyprowadzily:multi: dawa rogalika:diabloti: Czesc Karolka:loveu::multi::loveu: Quote
Selket Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz:gdzie te rogaliczki :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Zrobiłam podwójną porcję i zostało mniej niż pół:roll: Ja nie wiem gdzie one znikają :niewiem: A reszta jes na dole w miseczce :grins: Z czekoladą orzechową z Lidla :grins: Quote
Rybka_39 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Selket']Zrobiłam podwójną porcję i zostało mniej niż pół:roll: Ja nie wiem gdzie one znikają :niewiem: A reszta jes na dole w miseczce :grins: Z czekoladą orzechową z Lidla :grins:[/quote] O to może jednak się załapiemy:cool3: Gratuluję biologii!!:multi::multi: Quote
jonQuilla Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]gratulacje Kochana :multi::multi::multi::loveu: :calus: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Selket Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Rybka_39']O to może jednak się załapiemy:cool3: Gratuluję biologii!!:multi::multi:[/quote] Jak dobiegniesz pierwsza do kuchni to rogale będą Twoję :grins: A dziękuję:oops: Quote
Selket Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]gratulacje Kochana :multi::multi::multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:calus:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Dziękuję Słonce:loveu::loveu::loveu: Quote
Rybka_39 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Selket']Jak dobiegniesz pierwsza do kuchni to rogale będą Twoję :grins: A dziękuję:oops:[/quote] I tak pierwsze zawsze beda moje psy:shake: Quote
Alicja Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]czy dostanę rogaliczka :roll::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rybka_39 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]czy dostanę rogaliczka :roll::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Musiałabyś się pospieszyć:evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]czy dostanę rogaliczka :roll::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Rybka_39']Musiałabyś się pospieszyć:evil_lol:[/quote] nima :niewiem: zjedli już :roll:, a może to czyjeś psy pożarły :crazyeye: :mad: ja nie jadłam[SIZE=1](prawie)[/SIZE] :roll: Selketowa, czas nowe zacząć piec :diabloti:, tylu chętnych :evil_lol: Quote
Selket Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='Rybka_39']I tak pierwsze zawsze beda moje psy:shake:[/quote] Mój też zawsze wygrywa :grins: [quote name='Rybka_39'] [B][FONT=Arial][COLOR=#ff0000]czy dostanę rogaliczka :roll::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Zjedli :niewiem::placz: [quote name='Rybka_39'] Musiałabyś się pospieszyć:evil_lol: [/quote] Już nie ma po co się śpieszyć:evil_lol: Wczoraj na "Mam talent" został pochłonięty ostatni rogalik, i to był MÓJ rogalik :grins: :grins: [quote name='Rybka_39']nima :niewiem: zjedli już :roll:, a może to czyjeś psy pożarły :crazyeye: :mad: ja nie jadłam[SIZE=1](prawie)[/SIZE] :roll: Selketowa, czas nowe zacząć piec :diabloti:, tylu chętnych :evil_lol: [/quote] Iv, jak dasz składniki to nawet dzisiaj zrobię :grins: Jeszcze przed serialem zdążę :grins: A ja sobie tak przemyślałam pewną kwestię.....i jednak smarowane rogaliki, są lepsze, mimo iż pękają :grins: Bo wtedy nadzienie jest wszędzie a nie tylko na końcu,:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam :calus::calus:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Selket Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]witam :calus::calus:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] Żonkilka :calus: :calus: :calus: Quote
Alicja Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 :evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:... trzeba będzie dogo przemianować ;) ja miałam piec Murzynka :roll:.... ale upiekę jutro :grins: ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
AngelsDream Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Kurczę jak tak czytam, to głodnieję... Quote
Selket Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol:... trzeba będzie dogo przemianować ;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ja miałam piec Murzynka :roll:.... ale upiekę jutro :grins: ...[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Och nie drażnij mnie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='AngelsDream']Kurczę jak tak czytam, to głodnieję...[/quote] Ja też :grins: :grins: Quote
Recommended Posts