tomcug Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Zmysł napisał(a):Ani jednego podobno. Może to się zmieni? ehhhhhhhhhhhhh Quote
Zmysł Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Szorstek ma teraz takie ładne zdjęcia, że na pewno kogoś chwyci za serce Quote
tomcug Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Zmysł napisał(a):Szorstek ma teraz takie ładne zdjęcia, że na pewno kogoś chwyci za serce I na nich widać, że jest taki przytulaśny, wesoły i bardzo rezolutny. :p Skoro przez godzinę nie dał się złapać naszym sprytnym dziewczynom :evil_lol:. Quote
Zmysł Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 tomcug napisał(a):I na nich widać, że jest taki przytulaśny, wesoły i bardzo rezolutny. :p Skoro przez godzinę nie dał się złapać naszym sprytnym dziewczynom :evil_lol:. spryciarz z niego, to fakt;) Quote
Zmysł Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Jak patrzę na zdjęcie Szorstka tulącego się do twarzy to aż czuję jego szorstką buźkę. Quote
tomcug Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Zmysł napisał(a):Jak patrzę na zdjęcie Szorstka tulącego się do twarzy to aż czuję jego szorstką buźkę. Mnie to zdjęcie urzekło, oczka przymknięte, pyszczek rozanielony i marzenie Szorścika: chwilo trwaj..................Dałam je do miniaturki, może to skusi kogoś. Quote
tomcug Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Szorstuś, świetny chłopak z ciebie - kto to doceni? Quote
Zmysł Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 tomcug napisał(a):Mnie to zdjęcie urzekło, oczka przymknięte, pyszczek rozanielony i marzenie Szorścika: chwilo trwaj..................Dałam je do miniaturki, może to skusi kogoś. wzruszające... Quote
tomcug Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ziutka napisał(a):Ciocia Ziuta też podźwignie Szorstusia :loveu: I ja podrzucę pięknisia. Przepraszam za offa, ale muszę zapytać - ten piękniś z awatarka to Twój osobisty, Ziutka? Quote
Ziutka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 tomcug napisał(a): ten piękniś z awatarka to Twój osobisty, Ziutka? Taaakkkkk :loveu: Moje Szczęście...Mój Anioł...Moje Życie :loveu: :cool3: Quote
tomcug Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ziutka napisał(a):Taaakkkkk :loveu: Moje Szczęście...Mój Anioł...Moje Życie :loveu: :cool3: I takiej odpowiedzi oczekiwałam :loveu: :p. A Szorstusia podnosimy i pokazujemy. Może też będzie dla kogoś szczęściem, aniołem, życiem...... Marzę o tym. Quote
rufusowa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 moja znajoma znalazła takie ogłoszenie w wyborczej: "przygarne mlodego pieska, mieszanca ras malych, czujnego, domowego. Tel. 666585773" chciałam to wkleić na wątku krzyczek ale nie moge znalezc :shake: i nie moge sie dostać do panelu użytkownika... moze ktoś ma na oku pieska pasującego do tego opisu? Quote
Zmysł Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 rufusowa napisał(a):moja znajoma znalazła takie ogłoszenie w wyborczej: "przygarne mlodego pieska, mieszanca ras malych, czujnego, domowego. Tel. 666585773" chciałam to wkleić na wątku krzyczek ale nie moge znalezc :shake: i nie moge sie dostać do panelu użytkownika... moze ktoś ma na oku pieska pasującego do tego opisu? Dzięki, poprzeklejam, gdzie się da Quote
tomcug Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Zmysł, a maluszek (z tych trzech) to nie załapałby się do tego opisu? Quote
Zmysł Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 tomcug napisał(a):Zmysł, a maluszek (z tych trzech) to nie załapałby się do tego opisu? Myślałem o nic, ale raczej odpada:shake: Quote
tomcug Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Szorściku, jakoś nie widać zmian po zamieszczeniu takich ślicznych foteczek. :shake: Quote
Ziutka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Zmysł napisał(a):Może jeszcze zadzwonią Ja innej opcji nie biorę pod uwagę :shake: Quote
Recommended Posts