Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ehhh....nie było mnie od soboty na dogo (choroba mnie całkiem po Chrcynne złozyła, pojechałam z gorączką ponad 38 :diabloti:) i dopiero teraz troszkę lepiej się czuje, myślałam, że coś się ruszyło u Szorstusia a tu klapa totalna :placz:

Posted

Ziutka napisał(a):
Ehhh....nie było mnie od soboty na dogo (choroba mnie całkiem po Chrcynne złozyła, pojechałam z gorączką ponad 38 :diabloti:) i dopiero teraz troszkę lepiej się czuje, myślałam, że coś się ruszyło u Szorstusia a tu klapa totalna :placz:

U Szorstusia wszystko niezmiennie :shake:. A Ty Ziutka, kuruj się i nie choruj więcej. Taka piękna pogoda sie zrobiła.

Posted

Ziutka napisał(a):

Kuruj się, kuruj;)

Posted

A taką miałam nadzieją,ze jak teraz zajrzę to ,,,,DZIEWCZYNY -a. D.T???
nie ma takiej możliwosci ,hotelik ,przytulisko-deklarowałam ,ze bede wpłacac jak długo trzeba co m-c( 40) wiem ,ze to mało ale jakby kupą...nie wiem jak teraz ale KRZYCZKI to by??ł,jest??? synonim,psiego obozu koncentracyjnego( ,sama zebrałam z 400 podpisów pod taą internetowa petycją i wysyłałam do wojewody) i boje sie,że SZORSTEK PO POBYCIE TAM -TAK DŁUGIM BĘDZIE ....wiem z doświadczenia ,jak pobyt w schronie może odbić się na zdrowiu i psychice psa, mimo że kiedy tam jest niic na to nie wskazuje: kiedy juz nie trzeba walczyć w swoim domku-puszcza wszystko ...no i...:shake: