tomcug Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Zmysł napisał(a):Nikt nie dzwonił do Lamii? Myslę, że Lamia by się nam pochwaliła, gdyby ktoś dzwonił. Quote
Zmysł Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Może chce nam zrobić niespodziankę i przyśle zdjęcia Szorstka z nowego domu? Quote
lamia2 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Zmysł napisał(a):Nikt nie dzwonił do Lamii? Do lamii nikt nie dzwonił :shake: Quote
tomcug Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Zmysł napisał(a):Jeszcze zadzwonią Dobrze, ze jesteś optymistą. Quote
Zmysł Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 tomcug napisał(a):Dobrze, ze jesteś optymistą. Jestem, cóż zrobić? Quote
Ziutka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ehhh....nie było mnie od soboty na dogo (choroba mnie całkiem po Chrcynne złozyła, pojechałam z gorączką ponad 38 :diabloti:) i dopiero teraz troszkę lepiej się czuje, myślałam, że coś się ruszyło u Szorstusia a tu klapa totalna :placz: Quote
tomcug Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ziutka napisał(a):Ehhh....nie było mnie od soboty na dogo (choroba mnie całkiem po Chrcynne złozyła, pojechałam z gorączką ponad 38 :diabloti:) i dopiero teraz troszkę lepiej się czuje, myślałam, że coś się ruszyło u Szorstusia a tu klapa totalna :placz: U Szorstusia wszystko niezmiennie :shake:. A Ty Ziutka, kuruj się i nie choruj więcej. Taka piękna pogoda sie zrobiła. Quote
Zmysł Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Ziutka napisał(a):Ehhh....nie było mnie od soboty na dogo (choroba mnie całkiem po Chrcynne złozyła, pojechałam z gorączką ponad 38 :diabloti:) i dopiero teraz troszkę lepiej się czuje, myślałam, że coś się ruszyło u Szorstusia a tu klapa totalna :placz: Kuruj się, kuruj;) Quote
tomcug Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Zmysł napisał(a):A Szorstek niech szuka domu I to biegusiem. :razz: Quote
tomcug Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Szorstuś bardzo potrzebuje domu, w schronisku się zmarnuje psiak. Quote
tomcug Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 A pewnie pewnie, bo ślicznota z niego, tylko nikt się nie poznał jeszcze. Quote
Ziutka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Halo domeczku...no zgłoś się wreszcie po Szorstka :mad: :placz: Quote
tomcug Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Zmysł napisał(a):Na razie słabo z tym kochaniem Bardzo słabo, bardzo... Quote
koss Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 A taką miałam nadzieją,ze jak teraz zajrzę to ,,,,DZIEWCZYNY -a. D.T??? nie ma takiej możliwosci ,hotelik ,przytulisko-deklarowałam ,ze bede wpłacac jak długo trzeba co m-c( 40) wiem ,ze to mało ale jakby kupą...nie wiem jak teraz ale KRZYCZKI to by??ł,jest??? synonim,psiego obozu koncentracyjnego( ,sama zebrałam z 400 podpisów pod taą internetowa petycją i wysyłałam do wojewody) i boje sie,że SZORSTEK PO POBYCIE TAM -TAK DŁUGIM BĘDZIE ....wiem z doświadczenia ,jak pobyt w schronie może odbić się na zdrowiu i psychice psa, mimo że kiedy tam jest niic na to nie wskazuje: kiedy juz nie trzeba walczyć w swoim domku-puszcza wszystko ...no i...:shake: Quote
Recommended Posts