koss Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 LAMIA TAK SIE CIESZE!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Prosze napisz cos plllllllllllllllllllllllllllllllllis ...o tym domku-wiem,że na pewno wszystko posprawdzałaś ,podziel sie tym co wiesz , kiedy czytam o wyjeżdzie piesa w daleki świat ...to zawsze jest we mnie jakis lek i strach, podobnie jak w każdym z nas-wiem,tez o szczęsliwych niemieckich adopcjach -patrz USZKA,a ten PAN Szorstek mocno mnie szczypie w serducho:oops:....A co do zwalniania kolejki do Murkowego hoteliku ...może nie zwalniac, a wybrac jakas piesową bidę i tam ją przwewieść - moja finansowa deklaracja jest aktualna . Lamia -pouspakajaj mnie troszkę:oops::oops: I daj znać,kiedy mozna zdjąc piesa z podpisu.Podzdrawiam. Quote
lamia2 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='koss']LAMIA TAK SIE CIESZE!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Prosze napisz cos plllllllllllllllllllllllllllllllllis ...o tym domku-wiem,że na pewno wszystko posprawdzałaś ,podziel sie tym co wiesz , kiedy czytam o wyjeżdzie piesa w daleki świat ...to zawsze jest we mnie jakis lek i strach, podobnie jak w każdym z nas-wiem,tez o szczęsliwych niemieckich adopcjach -patrz USZKA,a ten PAN Szorstek mocno mnie szczypie w serducho:oops:....A co do zwalniania kolejki do Murkowego hoteliku ...może nie zwalniac, a wybrac jakas piesową bidę i tam ją przwewieść - moja finansowa deklaracja jest aktualna . Lamia -pouspakajaj mnie troszkę:oops::oops: I daj znać,kiedy mozna zdjąc piesa z podpisu.Podzdrawiam. Szorstek wyjeżdża jutro wieczorem, potem odpoczynek i w niedzielę w dalszą trasę. Nie będę ukrywać, że nie wiele wiem na temat nowego domku dla Szorstka bo nie ja jadę. Koleżanka która to organizuje na miejscu pewnie napisze mi w mailu. Domki które do tej pory załatwiała byly super. tu jest link (ta i strony do końca, w skrzynce mam jeszcze kilkadzisiąt zdjęć ale nie mam kiedy powstawiać): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105011&page=28 Quote
Neigh Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 lamia2 napisał(a):Dla mnie oczywistym jest, że nie muszę się przed nikim tłumaczyć ze swoich adopcji i udowadniać zdjęciami, że pies poszedl do dobrego domu. Achaś.........to dobrze wiedzieć. Bo dla mnie to nie jest takie oczywiste. Ale kim ja jestem......No wyłącznie kimś kto ma prawo mieć własne zdanie. Co naturalnie nie oznacza, że się nie cieszę jeśli Szorstek rzeczywiście dobrze trafi. A na ten temat mam jak rozumiem dwa wyjścia przyjać za pewnik, albo powróżyć z fusów:-) Quote
koss Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Bardzo dziekuje Lamia-ten wątek włozyłam w ulubione-,kiedy będzie mi smutno zajrze i ...:lol::multi:Nawet nie wiesz jak sie cieszę z powodu Szorstka ,.... miec duzo pieniedzy ,dużo ziemi i swój PIESOWY EDEN móc załozyć...EH,... Quote
Zmysł Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Bardzo proszę Cioteczki o spokój. Nie potrzeba nam kłótni. Ja wierzę, że wszystko będzie dobrze i Szorstek będzie szczęśliwy. Ba, trochę o sprawie wiem i jestem niemal pewny, że tak będzie. Quote
tomcug Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Wszystko będzie dobrze, jestem przekonana, że Szorścikowi się w końcu dopisze szczęście. Napiszcie, kiedy pozdejmować ogłoszenia, bo psiak jest dalej na allegro i innych portalach. Quote
koss Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 SZORSTEK -zabierz ze sobą rozmówki polsko - niemieckie, koniecznie!!!!:razz: Szczęsliwego Własnego Domku:lol::multi: Quote
lamia2 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Neigh napisał(a):Achaś.........to dobrze wiedzieć. Bo dla mnie to nie jest takie oczywiste. Ale kim ja jestem......No wyłącznie kimś kto ma prawo mieć własne zdanie. Co naturalnie nie oznacza, że się nie cieszę jeśli Szorstek rzeczywiście dobrze trafi. A na ten temat mam jak rozumiem dwa wyjścia przyjać za pewnik, albo powróżyć z fusów:-) Agnieszka jak nie masz co robić to zajmij się może czymś pożytecznym, bo marnujesz energę na klótnie i wyrażanie własnego zdania z czego i tak nic nie wynika. I powróż z fusów :) Quote
lamia2 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Zmysł napisał(a):Czy Szorstuś już wyjechał? Pojechał dziś o 20.30 :) Quote
tomcug Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Czyli ogłoszenia nieaktualne? :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
lamia2 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Dojechali o 8.30, po drodze złapali gumę. Teraz odpoczynek dalsza część drogi już innym autem. Nowa Pańcia Szorstka ma do pokonania ponad 400 km. Szorstek bardzo dobrze zniósł podróż, jest wesoły jak zawsze i w ogóle nie widać po nim zmęczenia ;) Quote
Zmysł Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 lamia2 napisał(a):Dojechali o 8.30, po drodze złapali gumę. Teraz odpoczynek dalsza część drogi już innym autem. Nowa Pańcia Szorstka ma do pokonania ponad 400 km. Szorstek bardzo dobrze zniósł podróż, jest wesoły jak zawsze i w ogóle nie widać po nim zmęczenia ;) wspaniałe wieści:multi: Quote
tomcug Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Szorsteczku, samych dobrych dni w nowym domku!!!!!! Quote
koss Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 LAMIA -dziękujemy :SZORSTEK I JA:calus: czyli można zdjąc z podpisu- nie jest bezdomny...!!!!! Quote
Zmysł Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 koss napisał(a):LAMIA -dziękujemy :SZORSTEK I JA:calus: czyli można zdjąc z podpisu- nie jest bezdomny...!!!!! Na to wygląda:multi: Quote
lamia2 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Zmysł napisał(a):Lamia, wrzuć mi zdjęcia tych suniek W niedziele będę w Krzyczkach i zrobię fotki .... no wiesz, nie wiem czy zdjęcia sprzed tygodnia odzwierciedlają stan aktualny :-( W sprawie Szorstka na razie dostałam tylko SMS-a "O.K. :)" :-x Quote
Zmysł Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 lamia2 napisał(a):W niedziele będę w Krzyczkach i zrobię fotki .... no wiesz, nie wiem czy zdjęcia sprzed tygodnia odzwierciedlają stan aktualny :-( W sprawie Szorstka na razie dostałam tylko SMS-a "O.K. :)" :-x no to czekam;) Quote
lamia2 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Zmysł napisał(a):no to czekam;) Zmysł przeslałam Ci maila ;) Quote
Recommended Posts