Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

koss napisał(a):
DZIEWCZYNY -BĘDE PŁACIŁA 50 ZŁ M-C,JESTEM ODPOWIEDZIALA ale nie moge sie tym zajac -mój ANTEK JEST POWAZNIE CHORY -ma wszystkie sutki zajęte guzami-a przy jego marskosci i niewydolnym sercu ....dzisiaj o 17,00 usg i echo serca-nie mogę o niczym innym myślec....TAK SIĘ BOJĘ

trzymam kciuki

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lamia2 napisał(a):
Nie znam tego hoteliku, ale Szorstek nie może być zamknięty w kojcu, bo on w zamknięciu bardzo choruje.

Ja już wpisałem na ten wątek Szorstka, ale małe szanse. A inne hoteliki? Tylko, czy damy radę utrzymać psiaka?

Posted

Zmysł napisał(a):
Ja już wpisałem na ten wątek Szorstka, ale małe szanse. A inne hoteliki? Tylko, czy damy radę utrzymać psiaka?

U Murki 10 zł za dużego psa, za mniejsze jeszcze taniej. Nie wiem, czy gdzieś znajdziemy taki hotelik - dobry i niedrogi. Jeśli zdecydowalibyśmy się na droższy to potrzebne byłyby konkretne deklaracje wpłat, żeby potem nie wymknęło nam się to spod kontroli.

Posted

lamia2 napisał(a):
Słyszałam (nie oficjalnie oczywiście), że u Murki będzie się miejsce zwalniać ;)

no to trzymaj rękę na pulsie. bo ja słyszałem, że 12 psiaków czeka w kolejce na to miejsce.