Zmysł Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 koss napisał(a):DZIEWCZYNY -BĘDE PŁACIŁA 50 ZŁ M-C,JESTEM ODPOWIEDZIALA ale nie moge sie tym zajac -mój ANTEK JEST POWAZNIE CHORY -ma wszystkie sutki zajęte guzami-a przy jego marskosci i niewydolnym sercu ....dzisiaj o 17,00 usg i echo serca-nie mogę o niczym innym myślec....TAK SIĘ BOJĘ trzymam kciuki Quote
Zmysł Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='tomcug']Znalazłam wątek Hoteliku, trzeba by zapytać, czy są wolne miejsca. Ja dopiero wieczorem będę miała czas, to na spokojnie prześledzę wątek. Wiem, że ludzie bardzo chwalą. Tu link, jak ktoś ma czas może poczytać, ja zaraz wybiegam do pracy, potem szkolenie. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100985 To chyba fajne miejsce, ale spora kolejka chętnych:shake: Quote
lamia2 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Nie znam tego hoteliku, ale Szorstek nie może być zamknięty w kojcu, bo on w zamknięciu bardzo choruje. Quote
tomcug Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Nie zdążyłam poczytać, przepraszam. Jestem padnięta, może jutro. Quote
Zmysł Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 lamia2 napisał(a):Nie znam tego hoteliku, ale Szorstek nie może być zamknięty w kojcu, bo on w zamknięciu bardzo choruje. Ja już wpisałem na ten wątek Szorstka, ale małe szanse. A inne hoteliki? Tylko, czy damy radę utrzymać psiaka? Quote
tomcug Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Zmysł napisał(a):Ja już wpisałem na ten wątek Szorstka, ale małe szanse. A inne hoteliki? Tylko, czy damy radę utrzymać psiaka? U Murki 10 zł za dużego psa, za mniejsze jeszcze taniej. Nie wiem, czy gdzieś znajdziemy taki hotelik - dobry i niedrogi. Jeśli zdecydowalibyśmy się na droższy to potrzebne byłyby konkretne deklaracje wpłat, żeby potem nie wymknęło nam się to spod kontroli. Quote
tomcug Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Dorzuciłam nowe zdjęcia Szorstusia na Allegro, może ktoś zauważy :cool1:. Quote
Zmysł Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 tomcug napisał(a):Dorzuciłam nowe zdjęcia Szorstusia na Allegro, może ktoś zauważy :cool1:. super, dzięki:loveu: Quote
tomcug Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Tu link do odnowionej aukcji, zmieniłam też miniaturkę - no fajny psiak, sami zobaczcie. Jeśli komuś nie chcą się pokazać zmiany to trzeba odświeżyć. http://www.allegro.pl/item369788148_3_letni_terierek_uratuj_go_.html Quote
Zmysł Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='tomcug']Tu link do odnowionej aukcji, zmieniłam też miniaturkę - no fajny psiak, sami zobaczcie. Jeśli komuś nie chcą się pokazać zmiany to trzeba odświeżyć. http://www.allegro.pl/item369788148_3_letni_terierek_uratuj_go_.html wspaniale!!! Quote
Ziutka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Takie allegro musi dać jakieś efekty no :roll: Szorstuś, maszeruj Ty chłopie no do domu :mad: Quote
lamia2 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Słyszałam (nie oficjalnie oczywiście), że u Murki będzie się miejsce zwalniać ;) Quote
Zmysł Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 lamia2 napisał(a):Słyszałam (nie oficjalnie oczywiście), że u Murki będzie się miejsce zwalniać ;) no to trzymaj rękę na pulsie. bo ja słyszałem, że 12 psiaków czeka w kolejce na to miejsce. Quote
Zmysł Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Ziutka napisał(a):Szorstek znowu będzie w piątkowej Wyborczej ;) Może się rozdzwonią Quote
Ziutka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Zmysł napisał(a):Może się rozdzwonią yhhh....nawet nie wiesz jak bym chciała :roll: Quote
Weronia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Jak to mozliwe, że nikt nie chce takiego sympatycznego psiaka..:( A czy w ogole jakieś telefony były w sprawie adopcji Szorstka??? czy nic a nic? Quote
Recommended Posts