lamia2 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 koss napisał(a):A taką miałam nadzieją,ze jak teraz zajrzę to ,,,,DZIEWCZYNY -a. D.T??? nie ma takiej możliwosci ,hotelik ,przytulisko-deklarowałam ,ze bede wpłacac jak długo trzeba co m-c( 40) wiem ,ze to mało ale jakby kupą...nie wiem jak teraz ale KRZYCZKI to by??ł,jest??? synonim,psiego obozu koncentracyjnego( ,sama zebrałam z 400 podpisów pod taą internetowa petycją i wysyłałam do wojewody) i boje sie,że SZORSTEK PO POBYCIE TAM -TAK DŁUGIM BĘDZIE ....wiem z doświadczenia ,jak pobyt w schronie może odbić się na zdrowiu i psychice psa, mimo że kiedy tam jest niic na to nie wskazuje: kiedy juz nie trzeba walczyć w swoim domku-puszcza wszystko ...no i...:shake: To prawda niestety, Szorstek bardzo źle znosi zamknięcie w boksie, potrafi całymi godzinami biegać wzdłuż betonowej ściany i szczekać ocierając przy tym nos do krwi. Quote
Zmysł Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 A nie ma już możliwości, żeby, tak jak kiedyś, biegał przy ogrodzeniach? Quote
tomcug Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 lamia2 napisał(a):To prawda niestety, Szorstek bardzo źle znosi zamknięcie w boksie, potrafi całymi godzinami biegać wzdłuż betonowej ściany i szczekać ocierając przy tym nos do krwi. Nie wiem, czy to nie jest depresyjne zachowanie :-(. Quote
lamia2 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Zmysł napisał(a):A nie ma już możliwości, żeby, tak jak kiedyś, biegał przy ogrodzeniach? Niestety nie, decyzją lekarza powiatowego psy mogą przebywać tylko w miejscach gdzie jest beton (także wybiegi muszą być wybetonowane) podobno chodzi o dezynfekcję. Quote
Ziutka Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 A ja nadal chora po sobotniej wizycie w Chrcynne...jak tylko troszkę mi gorączka przechodzi to siadam na dogo i zaglądam do Ciebie psino...ale ciągle bez zmian jak widzę :shake: Quote
tomcug Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ziutka napisał(a):A ja nadal chora po sobotniej wizycie w Chrcynne...jak tylko troszkę mi gorączka przechodzi to siadam na dogo i zaglądam do Ciebie psino...ale ciągle bez zmian jak widzę :shake: Biedna Ziutka :-(. A tu, jak widzisz, bez zmian na lepsze. :shake: Quote
Zmysł Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Ziutka']A ja nadal chora po sobotniej wizycie w Chrcynne...jak tylko troszkę mi gorączka przechodzi to siadam na dogo i zaglądam do Ciebie psino...ale ciągle bez zmian jak widzę no to Cię złapało, zdrowiej szybko Quote
lamia2 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Szorstek sam w kojcu bardzo nieszczęśliwy, dlatego „niechcący” uciekł mi dziś z boksu i „niechcący” otworzyłam bramkę na duży wybieg i mimo, że przybiegał do nas łasić się co chwila obie z koleżanką byłyśmy takie pierdoły, że „nie udało” nam się go złapać przez godzinę ..... jak mi przykro .... Quote
tomcug Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Oj, Lamia, fakt - pierdoły z Was straszne :loveu: :loveu: :loveu:. Szorstuś tak lgnie do Was, myślę, ze to fantastyczny psiak. Byłby świetnym kompanem i oddanym przyjacielem. Aukcja na Allegro już się kończy, jak będę wystawiać nową to wstawię te foteczki. Quote
koss Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 LAMIA -jestes cudną "pierdołą":multi:...ale nikt mi nie odpowiedział w sprawie D.T.-PŁATNEGO jestem "młodym" dogomaniekiem ale czytałam na innych watkach o takich możliwosciach np. u Murki,sama mam 2 piesy z dogo-cudnego i mocno chorego Antka (Szorstek jet jego bliżniakiem -tylko mój ma uszy "boczne"skrzywione oba w jedna stronę-dlatego tak mnie szczypie w serce...) i dzikuskę po przejściach -Dosie tak wiec odpadam ,ale jestescie bardziej obeznane-może da sie dla niego poszukac tymczasu- pisałam o swoich deklaracjach finansowych i jestem pewna,że ciotki sie zbiorą....martwię sie o niego ,moje psy jako wiano poazylowe mają; wodobrzusze,markość watroby, niewydolnosc serca(wiek 4 lata),bakterie i grzyby + zwichrowana psychika u " dziewczynki".A KRZYCZKI napawają mnnie przerazeniem:-( Quote
Ziutka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Lamia.....kocham takie pierdoły jak Ty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
lamia2 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ciiiiiiii, bo jeszcze przestaną wpuszczać takie pierdoły :cool3: Co do tymczasu ... ja już nie dam rady, Krzyczki zżerają mnie finansowo :shake: Quote
tomcug Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Oj, Szorściku. Tak myślę, u Murki jest świetny hotelik i niedrogi. Ja też bym się dołożyła do pobytu. Ale nie wiem, co na to inni, może się wypowiedzą. Quote
Zmysł Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='tomcug']Znalazłam wątek Hoteliku, trzeba by zapytać, czy są wolne miejsca. Ja dopiero wieczorem będę miała czas, to na spokojnie prześledzę wątek. Wiem, że ludzie bardzo chwalą. Tu link do wątku, jak ktoś ma czas może poczytać, ja zaraz wybiegam do pracy, potem szkolenie. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100985 dzięki, za kilka godzin poczytam Quote
tomcug Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Znalazłam wątek Hoteliku, trzeba by zapytać, czy są wolne miejsca. Ja dopiero wieczorem będę miała czas, to na spokojnie prześledzę wątek. Wiem, że ludzie bardzo chwalą. Tu link, jak ktoś ma czas może poczytać, ja zaraz wybiegam do pracy, potem szkolenie. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100985 Quote
koss Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 DZIEWCZYNY -BĘDE PŁACIŁA 50 ZŁ M-C,JESTEM ODPOWIEDZIALA ale nie moge sie tym zajac -mój ANTEK JEST POWAZNIE CHORY -ma wszystkie sutki zajęte guzami-a przy jego marskosci i niewydolnym sercu ....dzisiaj o 17,00 usg i echo serca-nie mogę o niczym innym myślec....TAK SIĘ BOJĘ Quote
Recommended Posts