Zmysł Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Neigh napisał(a):Nie dziw się Zmyśle.........nie dziw. Wszędzie pełno potrzebujących. W miejsce jednego psa, któremu się dom uda znaleźć pojawia się 5 innych. Ja sama mam etap "wypalenia". I zwątpienia tyż. Skąd ja to znam? Ale zawsze przekonuję sam siebie, że nawet ten jeden... i wracam do szczęśliwych wątków Quote
tomcug Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Szorstuś w górę i pomożemy psince, Zmysł. Ja w to wierzę, chociaż czasami to trwa. Quote
Zmysł Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='tomcug']Szorstek ogłoszony: http://www.olx.pl/zwierzeta-cat-312 http://kupiepsa.pl/index.php?catid=135&set_add_ad_cat= http://www.psy.pl/adopcje/ http://www.pineska.pl/?buyOrSell=2 I będzie jeszcze tu za jakieś 2 godzinki powinno się ukazać: http://www.eoferty.com.pl/1442_pozostale.html Super, dziękuję:loveu: Quote
lamia2 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Psy z Krzyczek muszą opuścić jak najszybciej schronisko, proszę o pomoc w każdej postaci DT, DS, hoteliki :-( Quote
Zmysł Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Lamia, dasz radę zablokować Szorstka do 18-20 czerwca? Quote
lamia2 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Zmysł napisał(a):Lamia, dasz radę zablokować Szorstka do 18-20 czerwca? Zrobię wszystko co w mojej mocy. Quote
Zmysł Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 lamia2 napisał(a):Zrobię wszystko co w mojej mocy. dzięki wielkie, będzie dobrze Quote
Zmysł Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 uda się na pewno, potrzebujemy jeszcze tylko kilku dni Quote
lamia2 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Wysłałam zdjęcia Szorstka do Niemiec .... i został wybrany ..... w piątek jedzie do nowego domu ;) Quote
tomcug Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 lamia2 napisał(a):Wysłałam zdjęcia Szorstka do Niemiec .... i został wybrany ..... w piątek jedzie do nowego domu ;) Lamia, nie wierzę :loveu: To nie prima aprilis, prawda? Quote
lamia2 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 tomcug napisał(a):Lamia, nie wierzę :loveu: To nie prima aprilis, prawda? Nie ;) są już nawet pieniądze na jego podróż :lol: Quote
Neigh Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A dostaniemy zdjęcia z nowego domku??? Ładnie proszę....... Bo dopóki nie "dotknę" to nie uwierzę......bym go chętnie zdjęła z podpisu:-). Quote
lamia2 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Neigh napisał(a):A dostaniemy zdjęcia z nowego domku??? Ładnie proszę....... Bo dopóki nie "dotknę" to nie uwierzę......bym go chętnie zdjęła z podpisu:-). Jak dostanę to wstawię, jak nie, to żebrać o zdjęcia nie będę. Jedzie w znane mi miejsce i mam do nich zaufanie. Mogę jeszcze odwołać jego wyjazd jeśli masz inny pomysł na domek dla niego ;) Proszę Zmysła o podjęcie decyzji (on wie do kogo Szorstek by pojechał) Quote
Zmysł Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Ale wieści. Załatwiłem dla Szorstka miejsce, ale uważam, że tam, gdzie ma jechać(do Niemiec) będzie lepiej. Niech jedzie. A tam, gdzie miał być Szorstek umieścimy innego potrzebującego psiaka z Krzyczek. Lamia - musisz wskazać-najlepiej sunię. Quote
tomcug Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Nadal nie dowierzam. Ten psiak będzie świetnym przyjacielem. :lol: Quote
Zmysł Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Jeśli to już 100%, to zwolnię kolejkę w hoteliku u Murki Quote
lamia2 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Zmysł napisał(a):Ale wieści. Załatwiłem dla Szorstka miejsce, ale uważam, że tam, gdzie ma jechać(do Niemiec) będzie lepiej. Niech jedzie. A tam, gdzie miał być Szorstek umieścimy innego potrzebującego psiaka z Krzyczek. Lamia - musisz wskazać-najlepiej sunię. Cudownie :multi::multi::multi: Zmysł to super, że jeszcze jedna sunia z Krzyczek zostanie uratowana, prześlę Ci fotki abyś wybrał sunię :multi::multi::multi: Quote
Zmysł Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 lamia2 napisał(a):Cudownie :multi::multi::multi: Zmysł to super, że jeszcze jedna sunia z Krzyczek zostanie uratowana, prześlę Ci fotki abyś wybrał sunię :multi::multi::multi: tylko też kilka dni potrzebuję Quote
Zmysł Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Neigh napisał(a):Jednym słowem można zdjąć Szorstka z podpisu? Pewnie tak, ale może, jak już na pewno pojedzie Quote
Neigh Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 lamia2 napisał(a):Jak dostanę to wstawię, jak nie, to żebrać o zdjęcia nie będę. Jedzie w znane mi miejsce i mam do nich zaufanie. Mogę jeszcze odwołać jego wyjazd jeśli masz inny pomysł na domek dla niego ;) Proszę Zmysła o podjęcie decyzji (on wie do kogo Szorstek by pojechał) Jesteś ciut drażliwa, czy mi się tylko wydaje? Przecież to chyba oczywiste, że gdybym miała JAKIKOLWIEK pomysł na dom, to Szorstek by w Krzyczkach nie kiblował. Ustalmy, nie każdy ma inklinacje na cudowtwórcę. Quote
lamia2 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Neigh napisał(a):Jesteś ciut drażliwa, czy mi się tylko wydaje? Przecież to chyba oczywiste, że gdybym miała JAKIKOLWIEK pomysł na dom, to Szorstek by w Krzyczkach nie kiblował. Ustalmy, nie każdy ma inklinacje na cudowtwórcę. Dla mnie oczywistym jest, że nie muszę się przed nikim tłumaczyć ze swoich adopcji i udowadniać zdjęciami, że pies poszedl do dobrego domu. Quote
Recommended Posts