Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neigh napisał(a):
Nie dziw się Zmyśle.........nie dziw. Wszędzie pełno potrzebujących. W miejsce jednego psa, któremu się dom uda znaleźć pojawia się 5 innych. Ja sama mam etap "wypalenia". I zwątpienia tyż.

Skąd ja to znam? Ale zawsze przekonuję sam siebie, że nawet ten jeden... i wracam do szczęśliwych wątków

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lamia2 napisał(a):
Wysłałam zdjęcia Szorstka do Niemiec .... i został wybrany ..... w piątek jedzie do nowego domu ;)

Lamia, nie wierzę :loveu:
To nie prima aprilis, prawda?

Posted

A dostaniemy zdjęcia z nowego domku??? Ładnie proszę.......
Bo dopóki nie "dotknę" to nie uwierzę......bym go chętnie zdjęła z podpisu:-).

Posted

Neigh napisał(a):
A dostaniemy zdjęcia z nowego domku??? Ładnie proszę.......
Bo dopóki nie "dotknę" to nie uwierzę......bym go chętnie zdjęła z podpisu:-).

Jak dostanę to wstawię, jak nie, to żebrać o zdjęcia nie będę. Jedzie w znane mi miejsce i mam do nich zaufanie.
Mogę jeszcze odwołać jego wyjazd jeśli masz inny pomysł na domek dla niego ;)

Proszę Zmysła o podjęcie decyzji (on wie do kogo Szorstek by pojechał)

Posted

Ale wieści. Załatwiłem dla Szorstka miejsce, ale uważam, że tam, gdzie ma jechać(do Niemiec) będzie lepiej. Niech jedzie.
A tam, gdzie miał być Szorstek umieścimy innego potrzebującego psiaka z Krzyczek. Lamia - musisz wskazać-najlepiej sunię.

Posted

Zmysł napisał(a):
Ale wieści. Załatwiłem dla Szorstka miejsce, ale uważam, że tam, gdzie ma jechać(do Niemiec) będzie lepiej. Niech jedzie.
A tam, gdzie miał być Szorstek umieścimy innego potrzebującego psiaka z Krzyczek. Lamia - musisz wskazać-najlepiej sunię.

Cudownie :multi::multi::multi:
Zmysł to super, że jeszcze jedna sunia z Krzyczek zostanie uratowana, prześlę Ci fotki abyś wybrał sunię :multi::multi::multi:

Posted

lamia2 napisał(a):
Cudownie :multi::multi::multi:
Zmysł to super, że jeszcze jedna sunia z Krzyczek zostanie uratowana, prześlę Ci fotki abyś wybrał sunię :multi::multi::multi:

tylko też kilka dni potrzebuję

Posted

lamia2 napisał(a):
Jak dostanę to wstawię, jak nie, to żebrać o zdjęcia nie będę. Jedzie w znane mi miejsce i mam do nich zaufanie.
Mogę jeszcze odwołać jego wyjazd jeśli masz inny pomysł na domek dla niego ;)

Proszę Zmysła o podjęcie decyzji (on wie do kogo Szorstek by pojechał)

Jesteś ciut drażliwa, czy mi się tylko wydaje? Przecież to chyba oczywiste, że gdybym miała JAKIKOLWIEK pomysł na dom, to Szorstek by w Krzyczkach nie kiblował. Ustalmy, nie każdy ma inklinacje na cudowtwórcę.

Posted

Neigh napisał(a):
Jesteś ciut drażliwa, czy mi się tylko wydaje? Przecież to chyba oczywiste, że gdybym miała JAKIKOLWIEK pomysł na dom, to Szorstek by w Krzyczkach nie kiblował. Ustalmy, nie każdy ma inklinacje na cudowtwórcę.

Dla mnie oczywistym jest, że nie muszę się przed nikim tłumaczyć ze swoich adopcji i udowadniać zdjęciami, że pies poszedl do dobrego domu.