Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwsze zdjęcie jest z drogi, drugie z połowy drogi, trzecie z pierwszego dnia w nowym domu (jakość kiepska bo robione komórką). Nauka chodzenia na smyczy :cool3:

edit:
poprawiłam na komórką nie aparatem :)

Posted

lamia2 napisał(a):
Pierwsze zdjęcie jest z drogi, drugie z połowy drogi, trzecie z pierwszego dnia w nowym domu (jakość kiepska bo robione aparatem). Nauka chodzenia na smyczy :cool3:

no to super!!!!!!

Posted

Tak, to jest sunia którą zapropnowałam w miejsce Szorstka, ale możemy wybrać inną.
Do końca miesiąca schronisko w Krzyczkach ma być opróźnione ze wszystkich zwierząt.

Posted

lamia2 napisał(a):
Tak, to jest sunia którą zapropnowałam w miejsce Szorstka, ale możemy wybrać inną.
Do końca miesiąca schronisko w Krzyczkach ma być opróźnione ze wszystkich zwierząt.

Ta pojedzie, chyba najbardziej potrzebująca. Będziemy śledzić jej dalsze losy na wątku Szorstka.

Posted

[quote name='lamia2']Widać, że jeszcze trochę wystraszona, ale jestem pewna, że uda się ją zsocjalizować :lol:[/quote]
ja też, u Kasi szybko dojdzie do formy

Posted

[quote name='lamia2']Widać, że jeszcze trochę wystraszona, ale jestem pewna, że uda się ją zsocjalizować :lol:[/quote]

O tak-za jakieś 5 lat już się da pogłaskać :cool3:
Na razie widać głównie krzaki i gdzieś tam na końcu czarny kawałek wystający zza listków. Zjadła obiadek i wczoraj i dzisiaj, ale nie podeszła do michy. Ganiałam za nią po krzakach, a nadgryziony wczoraj Janusz starał się odwrócic uwagę Dziadka, żeby nie znalazł i nie zeżarł. Udało się...

Posted

[quote name='koci-świat']O tak-za jakieś 5 lat już się da pogłaskać :cool3:
Na razie widać głównie krzaki i gdzieś tam na końcu czarny kawałek wystający zza listków. Zjadła obiadek i wczoraj i dzisiaj, ale nie podeszła do michy. Ganiałam za nią po krzakach, a nadgryziony wczoraj Janusz starał się odwrócic uwagę Dziadka, żeby nie znalazł i nie zeżarł. Udało się...[/QUOTE]

A widzisz ... wiedziałam, że w końcu i Wam się należy trochę rozrywki ..... jaka to nuda psiak przychodzi, zjada i idzie spać .... a tak to i pobiegać możecie w kojcu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Zmysł']A jakieś imię już jest. Na forum padła na razie jedna propozycja- Negra.

Ale może Pan nadgryziony największe prawo do wyboru?[/quote]

Hmmm-wolałabym nie słyszeć jak on chciałby ją nazwać :evil_lol:. Ja mam jeden priorytet (choć pomysłu żadnego)-proszę o imiona bez "r" :oops: