Zmysł Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 lamia2 napisał(a):Zmysł przeslałam Ci maila ;) Dobra, dzięki;) Quote
Zmysł Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 lamia2 napisał(a):Zmysł przeslałam Ci maila ;) ile sunia ma lat? Quote
lamia2 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Zmysł napisał(a):ile sunia ma lat? Myślę, że koło 2-ch ale nigdy jej w paszczę nie zaglądałam. Ma mlodzieńcze usposobienie. Quote
Zmysł Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Ciekawe, czy Szorstuś dotarł szczęśliwie Quote
lamia2 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Pierwsze zdjęcie jest z drogi, drugie z połowy drogi, trzecie z pierwszego dnia w nowym domu (jakość kiepska bo robione komórką). Nauka chodzenia na smyczy :cool3: edit: poprawiłam na komórką nie aparatem :) Quote
Zmysł Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 lamia2 napisał(a):Pierwsze zdjęcie jest z drogi, drugie z połowy drogi, trzecie z pierwszego dnia w nowym domu (jakość kiepska bo robione aparatem). Nauka chodzenia na smyczy :cool3: no to super!!!!!! Quote
lamia2 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Tak, to jest sunia którą zapropnowałam w miejsce Szorstka, ale możemy wybrać inną. Do końca miesiąca schronisko w Krzyczkach ma być opróźnione ze wszystkich zwierząt. Quote
Zmysł Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 lamia2 napisał(a):Tak, to jest sunia którą zapropnowałam w miejsce Szorstka, ale możemy wybrać inną. Do końca miesiąca schronisko w Krzyczkach ma być opróźnione ze wszystkich zwierząt. Ta pojedzie, chyba najbardziej potrzebująca. Będziemy śledzić jej dalsze losy na wątku Szorstka. Quote
Zmysł Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Sunia już zabrana... z przygodami. jest pod opieką Kociego Świata Quote
lamia2 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Zmysł']Sunia już zabrana... z przygodami. jest pod opieką Kociego Świata[/QUOTE] Trochę było, ale w super miejsce trafiła sunia ;) Quote
Zmysł Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 A to zdjęcia zrobione przez Bazyliah suni już w KŚ Quote
Zmysł Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='lamia2']Widać, że jeszcze trochę wystraszona, ale jestem pewna, że uda się ją zsocjalizować :lol:[/quote] ja też, u Kasi szybko dojdzie do formy Quote
lamia2 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Widać, że jeszcze trochę wystraszona, ale jestem pewna, że uda się ją zsocjalizować :lol: Quote
koci-świat Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='lamia2']Widać, że jeszcze trochę wystraszona, ale jestem pewna, że uda się ją zsocjalizować :lol:[/quote] O tak-za jakieś 5 lat już się da pogłaskać :cool3: Na razie widać głównie krzaki i gdzieś tam na końcu czarny kawałek wystający zza listków. Zjadła obiadek i wczoraj i dzisiaj, ale nie podeszła do michy. Ganiałam za nią po krzakach, a nadgryziony wczoraj Janusz starał się odwrócic uwagę Dziadka, żeby nie znalazł i nie zeżarł. Udało się... Quote
lamia2 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='koci-świat']O tak-za jakieś 5 lat już się da pogłaskać :cool3: Na razie widać głównie krzaki i gdzieś tam na końcu czarny kawałek wystający zza listków. Zjadła obiadek i wczoraj i dzisiaj, ale nie podeszła do michy. Ganiałam za nią po krzakach, a nadgryziony wczoraj Janusz starał się odwrócic uwagę Dziadka, żeby nie znalazł i nie zeżarł. Udało się...[/QUOTE] A widzisz ... wiedziałam, że w końcu i Wam się należy trochę rozrywki ..... jaka to nuda psiak przychodzi, zjada i idzie spać .... a tak to i pobiegać możecie w kojcu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Zmysł Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 A jakieś imię już jest. Na forum padła na razie jedna propozycja- Negra. Ale może Pan nadgryziony największe prawo do wyboru? Quote
koci-świat Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Zmysł']A jakieś imię już jest. Na forum padła na razie jedna propozycja- Negra. Ale może Pan nadgryziony największe prawo do wyboru?[/quote] Hmmm-wolałabym nie słyszeć jak on chciałby ją nazwać :evil_lol:. Ja mam jeden priorytet (choć pomysłu żadnego)-proszę o imiona bez "r" :oops: Quote
Zmysł Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 No to coś podobnego, może Nelly, zdrobniale Nelka? Quote
tomcug Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Zmysł']No to coś podobnego, może Nelly, zdrobniale Nelka?[/quote] Jestem za :lol:. Quote
tomcug Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 No i co u Nelly słychać? Przyzwyczaja się pomału, czy nadal trzeba w krzaczkach szukać suni? Quote
Recommended Posts