Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ziutka napisał(a):
Dokładnie...i ogłoszeń nie miał wcale mało a tu ciągle taka cisza :shake:

Zrobię mu jeszcze Allegro, ale na spokojnie już po środzie. W pracy mam na razie młyn, jeszcze kursy, szkolenia, do tego internet do doopy :angryy:. Nie wiem, za co płacę, ale szkoda się denerwować. W każdym razie obiecuję solennie, najpóźniej w czwartek!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomcug napisał(a):
do tego internet do doopy :angryy:. Nie wiem, za co płacę

Yhhh....skąd ja to znam :angryy: też nie wiem za co płacę :nonono2:

Wielkie dzięki za "czwartkowe" allegro dla Szorstusia :loveu:

Posted

A może znalazłby sie płatny D.T.-wspomoge comiesięcznie 40zł:oops:CHYBA WIDZIAŁAM w rubryce " Przygarnę psa " ogłoszenie o chęci udzielenia domu na tymczas...

Posted

Kto pokocha Szorstusia :roll:
W środę dam ogłoszenie o Szorstusiu do Gazety Wyborczej - może ktoś się odezwie :cool1:
Mamy u nas w Sochaczewie mixa goldena i też przez kilka miesięcy nikt się nie zgłaszał z ogłoszeń, dałam go do piątkowej Wyborczej i mam zapytania więc może i Szorstkowi sie uda :roll:

Posted

Ziutka napisał(a):
Kto pokocha Szorstusia :roll:
W środę dam ogłoszenie o Szorstusiu do Gazety Wyborczej - może ktoś się odezwie :cool1:
Mamy u nas w Sochaczewie mixa goldena i też przez kilka miesięcy nikt się nie zgłaszał z ogłoszeń, dałam go do piątkowej Wyborczej i mam zapytania więc może i Szorstkowi sie uda :roll:

Byłoby świetnie!