Ziutka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 tomcug napisał(a):Szorstus na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=369788148 Nooo....niezawodna cioteczka :loveu: :multi: A jutro moje ogłoszenie wyjdzie w wyborczej i czekamy na jakieś odzewy z allegro i gazety - niechaj ludziska się biją o Szorstusia :cool3: Quote
tomcug Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ziutka napisał(a):Nooo....niezawodna cioteczka :loveu: :multi: A jutro moje ogłoszenie wyjdzie w wyborczej i czekamy na jakieś odzewy z allegro i gazety - niechaj ludziska się biją o Szorstusia :cool3: Staram się dotrzymywać obietnic! Wyborcza ma sporo czytelników, może w końcu ruszy coś w sprawie psinki. Bo najważniejsze, żeby te nasze starania przyniosły efekt, prawda Cioteczko? Quote
Ziutka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 tomcug napisał(a): Bo najważniejsze, żeby te nasze starania przyniosły efekt, prawda Cioteczko? Racja...;) wtedy aż chce się usiąść do kompa i ślęczeć po nocach przy ogłoszeniach jak się widzi, że przynoszą jakieś efekty :cool3: Quote
Zmysł Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Taka współpraca Cioteczek musi przynieść efekt:loveu: Quote
Ziutka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Zmysł napisał(a):Taka współpraca Cioteczek musi przynieść efekt:loveu: No baaa....nie ma innej opcji :cool3: A Tyś taki skromny nie bądź :eviltong:.....bo gdyby nie Ty, to nikt by nie wiedział o istnieniu Szorstusia :loveu: Quote
tomcug Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ziutka napisał(a):No baaa....nie ma innej opcji :cool3: A Tyś taki skromny nie bądź :eviltong:.....bo gdyby nie Ty, to nikt by nie wiedział o istnieniu Szorstusia :loveu: To wielka zaleta Zmysła - skromność. Ale my się nie damy zwieść pozorom. :multi: Quote
Zmysł Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Tak czy siak Szorstuś na pewno w końcu wyląduje w domu Quote
Zmysł Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 podnoszę psiaka mimo problemów technicznych Quote
tomcug Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Szorstusiu, jest trochę wejść na Allegro ,ale poza tym cisza. :shake: Quote
koss Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 A" Wyborcza"tez nie zadziałała:-(:-( Ja juz nic a nic nie rozumiem ,gdzie świat ma oczy, toż to takie cudo:jeszcze raz poświadczam mam identyczne -to najmądrzejsza rasa pod słońcem ,a jak kocha ...palce lizać... Quote
Ziutka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 koss napisał(a):A" Wyborcza"tez nie zadziałała:-(:-( Z doświadczenia wiem, że zazwyczaj z wyborczej to dzwonią w weekend albo po....więc jeszcze liczę, że ktoś się odezwie do cioci Lamii :roll: Quote
Ziutka Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Będę dzisiaj w schronisku w Chrcynne (muszę porobić zdjęcia psiaków do adopcji) i....będę niedaleko Ciebie Szorstuś, bym Cię odwiedziła ale zapewne nikt mnie tam nie wpuści :shake: Quote
tomcug Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Ziutka']Będę dzisiaj w schronisku w Chrcynne (muszę porobić zdjęcia psiaków do adopcji) i....będę niedaleko Ciebie Szorstuś, bym Cię odwiedziła ale zapewne nikt mnie tam nie wpuści :shake: Nie można nawet odwiedzić psianki? :-( :-( :-( Quote
Zmysł Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Ziutka napisał(a):Będę dzisiaj w schronisku w Chrcynne (muszę porobić zdjęcia psiaków do adopcji) i....będę niedaleko Ciebie Szorstuś, bym Cię odwiedziła ale zapewne nikt mnie tam nie wpuści :shake: Może się uda. Mnie też ostatnio nie chcieli wpuścić, ale się jakoś udało Quote
tomcug Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Zmysł napisał(a):Może się uda. Mnie też ostatnio nie chcieli wpuścić, ale się jakoś udało Ciekawe, czy udało się wejść do Szorstusia. Quote
Ziutka Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Zmysł napisał(a): Mnie też ostatnio nie chcieli wpuścić Mnie ostatnio (1,5 miesiąca temu) nie wpuścili :shake: dzisiaj więc nie próbowałam nawet jechać...chociaż gdybym miała więcej czasu to bym podjechała...może by wpuścili moją koleżankę chociaż :cool1: No nic...mam nadzieję, że cioteczka Lamia odwiedziła lub odwiedzi Szorstusia w najbliższym czasie :oops: Quote
tomcug Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ziutka napisał(a):Mnie ostatnio (1,5 miesiąca temu) nie wpuścili :shake: dzisiaj więc nie próbowałam nawet jechać...chociaż gdybym miała więcej czasu to bym podjechała...może by wpuścili moją koleżankę chociaż :cool1: No nic...mam nadzieję, że cioteczka Lamia odwiedziła lub odwiedzi Szorstusia w najbliższym czasie :oops: A dlaczego nie chcą wpuszczać? Bo nie rozumiem za bardzo........... Quote
lamia2 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Jestem w Krzyczkach w każdy weekend (i w tygodniu ale bez ustalonego dnia), dziś też byłam. Szorstek siedzi sam w kojcu w byłej kwarantannie. Nie bardzo rozumiem dlaczego mieliby kogoś nie wpuścić, wystarczy powiedzieć, że się chce odwiedzić Szorstka (to imię już się przyjęło w schronisku). Przy bramie nie ma dzwonka, trzeba uderzyć w klakson bo inaczej nie słychać. Quote
tomcug Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Szorstuś jest bardzo nieszczęśliwy w tym schronie. :-( Quote
tomcug Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Szorstku, cisza. Nikt się tobą nie zainteresował. Bardzo liczyłam na Allegro. :shake: Quote
Recommended Posts