Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
chyba nie ma:oops:

Zmysł, a potrafiłbyś opisać jego charakter, podać namiary to zrobię aukcję. Tylko muszę poczekać na odpowiedni transfer, bo to moje beznadziejne łącze mnie dobija, a umowę mam do końca roku :angryy:. Żadne zdjęcia nie wchodzą :mad:. Ale zawsze wypatrzy się moment, kiedy jest trochę lepiej i wtedy cyknę aukcję.

Posted

Dostałam Priva. Nie jestem tylko pewna czy to nie jest dziewczynka (bardzo podobna do Szorstka) która jest już w nowym domu. Zmysł jak sądzisz?

_beatka_ napisał(a):
cześć lamia
robilam ostatnio aukcję dla psów z krzyczek, dostalam zdjęcie takiego pieska i odezwal się do mnie Pan chętny do adopcji, to jego mail [email protected]
podalam mu twój numer jako kontakt, mam nadzieję że nie jesteś zla, ale ty masz najświeższe info o tym które psy są w schronie a które już nie;)
chodzi o tego psa

daj mi proszę znać czy facet dzwonił
pozdrawiam serdecznie:multi:

Posted

lamia2 napisał(a):
To przecież ja się Ciebie pytam czy to ta dziewczynka jest?

no nie wiem, ja jej na oczy nie widziałem. Ale to raczej nie Szorstek, ale ... może się podszyć, bo to sprytny chłopak

Posted

Zmysł napisał(a):
To chyba nie Szorstuś. A może ta sunia, co jej zdjęcia zamieszczałaś dzisiaj?

To przecież ja się Ciebie pytam czy to ta dziewczynka jest?

Posted

Zmysł napisał(a):
no nie wiem, ja jej na oczy nie widziałem....

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No to chyba, że jej fotki z zamkniętymi oczami robiłeś

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

lamia2 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No to chyba, że jej fotki z zamkniętymi oczami robiłeś

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no to nieźle:oops::oops::oops:
Ale wtedy jakoś nie zauważyłem podobieństwa do Szorstka:oops:

Posted

Ale \"kaszana\". Nie umiem zrobić zdjęć, a te, co mi w miarę wyszły zrobione zostały z zamkniętymi oczami. Jedyne, co w miarę potrafię to podrzucić wątek.W górę więc

Posted

Zmysł napisał(a):
Ale \"kaszana\". Nie umiem zrobić zdjęć, a te, co mi w miarę wyszły zrobione zostały z zamkniętymi oczami. Jedyne, co w miarę potrafię to podrzucić wątek.W górę więc

No to pomogę Ci troszkę w podnoszeniu.

Posted

Boże -NIE ROZUMIEM DLACZEGO TEN ŚLICZNOTA NIE MA -JESZCZE DOMKU...wchodząc, ciągle mam nadzieję...ze przeczytam Szorstek u swojego człowieka -sama mam prawie blizniaka - Antka, to cudowna ,mądra .zrównowazona i oddana "rasa":multi::lol:Tylko brać i kochać...:roll:

Posted

koss napisał(a):
Boże -NIE ROZUMIEM DLACZEGO TEN ŚLICZNOTA NIE MA -JESZCZE DOMKU...wchodząc, ciągle mam nadzieję...ze przeczytam Szorstek u swojego człowieka -sama mam prawie blizniaka - Antka, to cudowna ,mądra .zrównowazona i oddana "rasa"Tylko brać i kochać...

nic dodać, nic ująć

Posted

A może porozklejac jego plakaty w okolicznych szkołach...:oops:,NO NIE WIEM co jeszcze zrobic???,:-( za sek .wakacje- i sami wiecie kolejne miesiace w schronie:shake:

Posted

koss napisał(a):
A może porozklejac jego plakaty w okolicznych szkołach...:oops:,NO NIE WIEM co jeszcze zrobic???,:-( za sek .wakacje- i sami wiecie kolejne miesiace w schronie:shake:

Ja też nie wiem, ale psiak naprawdę ma pecha. Nikt nawet nie zapytał o niego.

Posted

tomcug napisał(a):
Ja też nie wiem, ale psiak naprawdę ma pecha. Nikt nawet nie zapytał o niego.

Dokładnie...i ogłoszeń nie miał wcale mało a tu ciągle taka cisza :shake: