tomcug Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Szorstusiu, nieustannie szukamy domku dla ciebie. Quote
Zmysł Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Muszę odwiedzić Szorstka i porobić wiele zdjęć Quote
tomcug Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Zmysł napisał(a):Muszę odwiedzić Szorstka i porobić wiele zdjęć A czy Szorstek ma Allegro? Bo już się gubię, jeśli nie to mogę zrobić. Quote
Zmysł Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 tomcug napisał(a):A czy Szorstek ma Allegro? Bo już się gubię, jeśli nie to mogę zrobić. chyba nie ma:oops: Quote
tomcug Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Zmysł napisał(a):chyba nie ma:oops: Zmysł, a potrafiłbyś opisać jego charakter, podać namiary to zrobię aukcję. Tylko muszę poczekać na odpowiedni transfer, bo to moje beznadziejne łącze mnie dobija, a umowę mam do końca roku :angryy:. Żadne zdjęcia nie wchodzą :mad:. Ale zawsze wypatrzy się moment, kiedy jest trochę lepiej i wtedy cyknę aukcję. Quote
lamia2 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dostałam Priva. Nie jestem tylko pewna czy to nie jest dziewczynka (bardzo podobna do Szorstka) która jest już w nowym domu. Zmysł jak sądzisz? _beatka_ napisał(a):cześć lamia robilam ostatnio aukcję dla psów z krzyczek, dostalam zdjęcie takiego pieska i odezwal się do mnie Pan chętny do adopcji, to jego mail [email protected] podalam mu twój numer jako kontakt, mam nadzieję że nie jesteś zla, ale ty masz najświeższe info o tym które psy są w schronie a które już nie;) chodzi o tego psa daj mi proszę znać czy facet dzwonił pozdrawiam serdecznie:multi: Quote
Zmysł Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 To chyba nie Szorstuś. A może ta sunia, co jej zdjęcia zamieszczałaś dzisiaj? Quote
Zmysł Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 lamia2 napisał(a):To przecież ja się Ciebie pytam czy to ta dziewczynka jest? no nie wiem, ja jej na oczy nie widziałem. Ale to raczej nie Szorstek, ale ... może się podszyć, bo to sprytny chłopak Quote
lamia2 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Zmysł napisał(a):To chyba nie Szorstuś. A może ta sunia, co jej zdjęcia zamieszczałaś dzisiaj? To przecież ja się Ciebie pytam czy to ta dziewczynka jest? Quote
lamia2 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Zmysł napisał(a):no nie wiem, ja jej na oczy nie widziałem.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to chyba, że jej fotki z zamkniętymi oczami robiłeś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tomcug Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Szorstuś, inne psy znajdują domki, może i tobie się poszczęści. Quote
Zmysł Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 lamia2 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to chyba, że jej fotki z zamkniętymi oczami robiłeś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to nieźle:oops::oops::oops: Ale wtedy jakoś nie zauważyłem podobieństwa do Szorstka:oops: Quote
Zmysł Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Ale \"kaszana\". Nie umiem zrobić zdjęć, a te, co mi w miarę wyszły zrobione zostały z zamkniętymi oczami. Jedyne, co w miarę potrafię to podrzucić wątek.W górę więc Quote
tomcug Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Zmysł napisał(a):Ale \"kaszana\". Nie umiem zrobić zdjęć, a te, co mi w miarę wyszły zrobione zostały z zamkniętymi oczami. Jedyne, co w miarę potrafię to podrzucić wątek.W górę więc No to pomogę Ci troszkę w podnoszeniu. Quote
koss Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Boże -NIE ROZUMIEM DLACZEGO TEN ŚLICZNOTA NIE MA -JESZCZE DOMKU...wchodząc, ciągle mam nadzieję...ze przeczytam Szorstek u swojego człowieka -sama mam prawie blizniaka - Antka, to cudowna ,mądra .zrównowazona i oddana "rasa":multi::lol:Tylko brać i kochać...:roll: Quote
Zmysł Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 koss napisał(a):Boże -NIE ROZUMIEM DLACZEGO TEN ŚLICZNOTA NIE MA -JESZCZE DOMKU...wchodząc, ciągle mam nadzieję...ze przeczytam Szorstek u swojego człowieka -sama mam prawie blizniaka - Antka, to cudowna ,mądra .zrównowazona i oddana "rasa"Tylko brać i kochać... nic dodać, nic ująć Quote
koss Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 A może porozklejac jego plakaty w okolicznych szkołach...:oops:,NO NIE WIEM co jeszcze zrobic???,:-( za sek .wakacje- i sami wiecie kolejne miesiace w schronie:shake: Quote
tomcug Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 koss napisał(a):A może porozklejac jego plakaty w okolicznych szkołach...:oops:,NO NIE WIEM co jeszcze zrobic???,:-( za sek .wakacje- i sami wiecie kolejne miesiace w schronie:shake: Ja też nie wiem, ale psiak naprawdę ma pecha. Nikt nawet nie zapytał o niego. Quote
Ziutka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 tomcug napisał(a):Ja też nie wiem, ale psiak naprawdę ma pecha. Nikt nawet nie zapytał o niego. Dokładnie...i ogłoszeń nie miał wcale mało a tu ciągle taka cisza :shake: Quote
Recommended Posts