85llola Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Warszawiacy, wiecie gdzie mogę dostać piłkę Kong Squeezz Mkę (6cm)? Dostanę ją w Złotych Tarasach w Kakadu? Quote
FridaOzzy Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [url]http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/plywajace/zabawki_neoprenowe/233928[/url] Myślicie, że warto kupić? :D Quote
a_niusia Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 ooo ja mam te kosc i moje psy ja bardzo lubia. Quote
Marchewkowy Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 nie wiedziałam że jest taki ciekawy wątek :) Quote
iskra_wroc Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='fridaso'][URL]http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/plywajace/zabawki_neoprenowe/233928[/URL] Myślicie, że warto kupić? :D[/QUOTE] Mieliśmy dwie tej firmy tylko w innym kolorze i niestety są bardzo słabe... Po 1 wodowaniu były rozprute, mimo, że moja suka nie jest niszczycielem. Quote
Bobryna Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Zastanawiam się nad takim czymś: [URL]http://allegro.pl/plywajacy-gryzak-patyk-hyper-chewz-eva-stick-i3399541579.html[/URL] Ma ktoś coś podobnego? Wytrzymałe to to? Quote
Bejti Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 My do aportowania w wodzie mamy Kong aqua i jedną neoprenową ośmiornicę, do tego jeszcze szarpak pleciony z linki żeglarskiej o taki : [url]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/p480x480/1000742_423515144428759_1651609595_n.jpg[/url] z tych trzech, szarpak najlepszy, z racji tego, że łatwiej go złapać w zęby ;) Quote
Onomato-Peja Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 My po kolejnym zatopionym gumowym dysku od Trixie zainwestowaliśmy w Orkę Konga. Po weekendzie powinna dojść to przetestujemy, mam nadzieję, że to strzał w 10, bo dzisiaj utopiła się też nasza pływająca piłka... :lol: Polecacie jakieś wytrzymałe pływające zabawki? Quote
Luzia Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Mój do wody dostaje tylko tenisowe piłki - szkoda mi kasy na coś co może zgubić w trzcinie czy utopić <lol> Quote
kropi124 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Mój do wody zawsze zabiera ringo. Nie zatapia się a utrzymuje na powierzchni. Quote
Rosiczka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 a ja do wody najbardziej lubię piłkę z gąbki ze sznurkiem, tania, nie topi się no i daleko można rzucić :) Chociaż przyznam , że ten zółty neonowy patyk fajnie wygląda :) Quote
kkanarekk Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Sprzedam gryzaki kości nylabone twin pack chew [url]http://www.nylabone.com/product-finder/my-pet-is/dog-large/durachew-twin-pack-bacon-chicken.htm[/url] pojedynczo lub oddzielnie. Polecam sa genialne ja swoje mam ponad dwa lata i sa jak nowe Quote
IZMADO Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 A naszym ostatnim hitem jest wyrzutnia do piłek. Pakuję w nią gumową piszczącą piłeczkę i jest to coś, za czym mój pies szaleje do granic możliwości. Piłeczka jest super, ale piłeczka z wyrzutnią, ooo, można dać czadu przy bieganiu! Zawsze myślałam, że to takie nabijanie klienta z tą wyrzutnią, ale ponieważ sama nie dawałam rady rzucać piłki dalekooo, a wyrzutnia nie dość, że rzuca daleko, to jeszcze daje piłce szybkość, to jest to teraz dla nas zestaw idealny na spacery w teren. Quote
Luzia Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 moje rude tez wyrzutnię uwielbia, tylko ja mam do nich pecha... Już 3 mi pękła :( Quote
IZMADO Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='Luzia']moje rude tez wyrzutnię uwielbia, tylko ja mam do nich pecha... Już 3 mi pękła :([/QUOTE] A gdzie kupowałaś? Ja mam swoją z odzysku, pochodzi najprawdopodobniej z tesco. Quote
Luzia Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='IZMADO']A gdzie kupowałaś? Ja mam swoją z odzysku, pochodzi najprawdopodobniej z tesco.[/QUOTE] dwa przez internet ( Karusek, drugiego nie pamiętam ) i teraz w zoologu, wszystkie jakieś pechowe Quote
IZMADO Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='Luzia']dwa przez internet ( Karusek, drugiego nie pamiętam ) i teraz w zoologu, wszystkie jakieś pechowe[/QUOTE] No to ja polecam tesco. Albo mniejszą parę podczas rzucania? :eviltong: Dziś wyrzutnia również była w użyciu, a że ostatnio znajomi pomagali mi socjalizować psa i rzucali jej piłki, to jak zobaczyła dwójkę obcych rowerzystów, pobiegła dumnie ze zdobyczą rzucając im ją przy kołach i czekając na rzut :stupid: Quote
Luzia Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Mniejszej pary nie da rady... Taki ze mnie typ :lol: Na razie odpuszczę sobie wyrzutnie, poćwiczę rękę to będę normalnie daleko rzucać :P Quote
KamiJe Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Wyrzutnia dobra rzecz :D też często nie jestem w stanie tak daleko rzucić piłki, a z wyrzutnia rozwiązuje ten problem - i pies się wygoni za wszystkie czasy! Ale i tak najbardziej uwielbia domowej roboty sznurek do przeciągania - numer jeden w naszej kolekcji ;) Quote
Szura Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Rzadko kupuję droższe zabawki, ale po pożyczeniu na treningu piłki Rogz Grinz zainwestowałam w dwie. Rzuca się nią świetnie, odbija się od trawy GENIALNIE, do tego pływa, choć pewnie wodować jej nie będę. ;) Jak na taką wytrzymałość ma też fajną wagę. No i można do środka smaki wrzucić, ale u nas pewnie będzie głównie do aportowania po prostu. Dla moich psów nie za twarda, nie za miękka, można trochę pożuć bez szkody dla piłki. Zakochałam się. :) Quote
a_niusia Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 ja ostarnio kupilam kilka zabawek trit, bo uznalam, ze moje najmlodsze dziecko nie ma wlasciwie nic swojego...i kurde...moj niezbyt niszczacy szczeniaczek rozprawil sie w chwile z tym ich polarkiem z osmiornicy, a nie bawil sie zabawka sam tylko ze mna. jednak co kong to kong:))) Quote
dance_macabre Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 czy ktoś ma może kong safestix? I jak się sprawdza? Quote
Szura Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Jednak się odważyłam przetestować Rogz Grinz jako kulę-smakulę i jestem ZACHWYCONA. :loveu: Po kilkukrotnym sam na sam z moim pudelkiem, którego hobby polega na metodycznym rozgryzaniu piłek, Rogz Grinz jest dalej w świetnym stanie. Ma jedynie minimalne ślady przy samej dziurze, a tak to wygląda jak nowy. Pewnie duży i skrajnie niszczący pies by się z tym szybko rozprawił, ale dla całej reszty polecam. :) Tu filmik, również z kongiem puppy. [video=youtube;-Vn8-vRYhXY]http://www.youtube.com/watch?v=-Vn8-vRYhXY[/video] A na wystawie kupiłam Młodemu jajo Trixie (Eggtion) i też u nas się bardzo sprawdza! Chyba większość terrierów kocha jajo. :loveu: [video=youtube;zec_62x2uPY]http://www.youtube.com/watch?v=zec_62x2uPY[/video] Quote
Okamia Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 O jaki fajny wątek :lol: Ja mam taką małą prośbę o poradę - Poszukuje idealnej piłki dla Prośki. Warunki są takie że piłka musi być miękka i można ją było memlać (suka przy powrocie lubi sobie memłać piłkę :eviltong:) i dość wytrzymała. Może być piszcząca ale nie musi - kupiłam kilka piłek z zoologa i większość albo za twarda dla księżniczki albo szybko padały :evil_lol: Quote
Recommended Posts