Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleks89']Też mam z biedry ,ale ogólnie to mnie stać nawet na taki za 100zł!!:diabloti:[/QUOTE]
wolę kupić dobrą flaszkę z % za stówę , niż kukurydzę z masłem :diabloti:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']wolę kupić dobrą flaszkę z % za stówę , niż kukurydzę z masłem :diabloti:[/QUOTE]

polać jej - dobrze goda :evil_lol:

Posted

jadłam z biedy i kerfa i stwierdzam, że z kerfa jest ciut lepszy :diabloti: ale mówię o solonym, a nie maślanym, bo maślany kompletnie mi nie podchodzi.

Posted

[quote name='Rinuś']jadłam z biedy i kerfa i stwierdzam, że z kerfa jest ciut lepszy :diabloti: ale mówię o solonym, a nie maślanym, bo maślany kompletnie mi nie podchodzi.[/QUOTE]

Popcorn jest bleah :evil_lol: Już wolę nachosy czy żelki :evil_lol: oj tak - ŻELKI :loveu:

Posted

tez lubię żelki, ale jak za dużo zjem to strasznie boli brzuszek :-(
nachosy to uwilbiam te z cinema city z sosem serowym...mmmhmmmmm :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']żelki tyż lubiem :loveu:[/QUOTE]

najlepsiejsze są te z Lidla i niemieckie :loveu:

Nachosy tylko z sosem pikantnym i papryczkami :eviltong:

• 2 months later...
Posted

Misia 29.04.2008r - 17.06.2013r

przegraliśmy walke o jej życie , mam nadzieje że Baster się nią zaopiekuje .

[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/1458/vjc8.jpg[/IMG]

Posted

Wchodzę na dogo po dłuższej nieobecności, chciałam nadrobić [I]zaległości[/I] w galeriach, a tu taka przykrość :-( Trzymaj się...

Posted

choroba Misi bardzo nas zaskoczyła, pierwsze objawy były jakieś 2 tyg temu i wszystko potoczyło się tak szybko .
wet stawiał na padaczke lub guza mózgu (tego nie dało się sprawdzić) więc dostawała leki na padaczke niestety z dnia na dzień było coraz gorzej i nie udało się .

jest ciężko ...
była stanowczo za młoda na śmierć

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...