Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='motyleqq']z ciekawości, co w tym dziwnego ;)[/QUOTE]

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :diabloti: Gdyby gops chciała, to by od razu napisała ;)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no, w zasadzie to faktycznie nieistotne. Trochę po prostu tajemnicze. Ale jak jest jakiś z tym problem (?) to nie będę drążyć. Pytam z czystej ciekawości.

Posted

Amber-na dogo są same tajemnice poliszynela :)O nic nie wolno pytać trzeba być taktownym i zwiewnym jak motylek.(nie motyleqqq:diabloti:)Broń boże o nic nie pytać ,bo przecież można tym kogoś urazić ,a jak piszesz prawdę to napisz w nawiasie (bez obrazy) aby się nikt nie pogniewał i nie zasmucił.
Pamiętaj!!Ty ty ciekawska istoto:evil_lol:

Bardziej nietaktowne moim zdaniem jest pytanie na co zdechł pies w dzień kiedy jego własciciel cierpi najbardziej.A zwykle pojawia się 20postów "oh jak mi przykro" i drugie tyle "ale jak to na co?" na zasadzie ty mi napisz ,a ja robie popcorn ,bo może będzie łzawa historia.

Posted

No jesteś ,ale jak lesbijka a nie motylek.
Poza tym jak śmiesz podważać moje zdanie młoda panno!!!!!:evil_lol:
Kółka adoracji tak nie robią.

Sekundo załołam tinke ,bo jej brakuje tu jeszcze z naszego kółka :diabloti:

Posted

Ja nie wiem, czy jest w takim jakiś problem, ale podejrzewam, że gdyby gops chciała, to by zwyczajnie napisała, a skoro nie napisała, to nie ma co się narzucać ;)

Posted

[quote name='Aleks89']Oh oh ,ale gops adwokatów nie potrzebuje chyba;) Dorosła jest.[/QUOTE]

Ja jej nie bronie, wyrażam własne zdanie - z własnego punktu widzenia. W końcu to publiczne forum :diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']No jesteś ,ale jak lesbijka a nie motylek.
Poza tym jak śmiesz podważać moje zdanie młoda panno!!!!!:evil_lol:
Kółka adoracji tak nie robią.

Sekundo załołam tinke ,bo jej brakuje tu jeszcze z naszego kółka :diabloti:[/QUOTE]

nigdy w życiu bym nie ryzykowała utratą kółeczka :lol: tylko grzecznie pytam! :lol:

Posted

[quote name='Aleks89']No i żeby nawet Pani Moderator była tak nietaktowna.To nie przystoi Bbeta ,nie ładnie oj nie ładnie.:diabloti:[/QUOTE]
Przepraszam :oops: Cofam pytanie :diabloti:

Posted

Hej kochana! gratuluje szczyla! :) zaskoczyłaś mnie że jednak nie poczekałaś na "twój" miot ;) poszperałam i znalazłam po jakich psach ;) kontrowersyjny miot :> czekam co z malucha wyrośnie, chyba ze go Miśka zdąży zjeść!! :))))

Posted

[quote name='zaba14']Hej kochana! gratuluje szczyla! :) zaskoczyłaś mnie że jednak nie poczekałaś na "twój" miot ;) poszperałam i znalazłam po jakich psach ;) kontrowersyjny miot :> czekam co z malucha wyrośnie, chyba ze go Miśka zdąży zjeść!! :))))[/QUOTE]

to jaka rasa jest tego szczylka ?? bo ze zdjęcia ciezko określic ;)

Posted

pies jest z hodowli Sirius , mało składacie fakty :evil_lol: przecież pisałam , że mam białego psa w łatki :eviltong: jest pół bratem Andzi :p
kontrowersyjny miot :hmmmm: cokolwiek to znaczy :)

Cieszę się , że wszystko ok i cieszę się że jest u Ciebie i dasz radę :)

Jest to jedyny póki co pies w PL , biały w błękitno płowe łaty :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...