LadyS Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='motyleqq']z ciekawości, co w tym dziwnego ;)[/QUOTE] Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :diabloti: Gdyby gops chciała, to by od razu napisała ;)
Amber Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Nie no, w zasadzie to faktycznie nieistotne. Trochę po prostu tajemnicze. Ale jak jest jakiś z tym problem (?) to nie będę drążyć. Pytam z czystej ciekawości.
Aleks89 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Amber-na dogo są same tajemnice poliszynela :)O nic nie wolno pytać trzeba być taktownym i zwiewnym jak motylek.(nie motyleqqq:diabloti:)Broń boże o nic nie pytać ,bo przecież można tym kogoś urazić ,a jak piszesz prawdę to napisz w nawiasie (bez obrazy) aby się nikt nie pogniewał i nie zasmucił. Pamiętaj!!Ty ty ciekawska istoto:evil_lol: Bardziej nietaktowne moim zdaniem jest pytanie na co zdechł pies w dzień kiedy jego własciciel cierpi najbardziej.A zwykle pojawia się 20postów "oh jak mi przykro" i drugie tyle "ale jak to na co?" na zasadzie ty mi napisz ,a ja robie popcorn ,bo może będzie łzawa historia.
Aleks89 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 No jesteś ,ale jak lesbijka a nie motylek. Poza tym jak śmiesz podważać moje zdanie młoda panno!!!!!:evil_lol: Kółka adoracji tak nie robią. Sekundo załołam tinke ,bo jej brakuje tu jeszcze z naszego kółka :diabloti:
Amber Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Dobrze, że jesteś Aleks. Ty moja niegrzeczna odsłono :diabloti:
LadyS Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Ja nie wiem, czy jest w takim jakiś problem, ale podejrzewam, że gdyby gops chciała, to by zwyczajnie napisała, a skoro nie napisała, to nie ma co się narzucać ;)
Aleks89 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Oh oh ,ale gops adwokatów nie potrzebuje chyba;) Dorosła jest.
LadyS Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Aleks89']Oh oh ,ale gops adwokatów nie potrzebuje chyba;) Dorosła jest.[/QUOTE] Ja jej nie bronie, wyrażam własne zdanie - z własnego punktu widzenia. W końcu to publiczne forum :diabloti:
BBeta Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Gratulacje :) Też jestem ciekawa z jakiej hodowli? ;)
Aleks89 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 No i żeby nawet Pani Moderator była tak nietaktowna.To nie przystoi Bbeta ,nie ładnie oj nie ładnie.:diabloti:
motyleqq Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Aleks89']No jesteś ,ale jak lesbijka a nie motylek. Poza tym jak śmiesz podważać moje zdanie młoda panno!!!!!:evil_lol: Kółka adoracji tak nie robią. Sekundo załołam tinke ,bo jej brakuje tu jeszcze z naszego kółka :diabloti:[/QUOTE] nigdy w życiu bym nie ryzykowała utratą kółeczka :lol: tylko grzecznie pytam! :lol:
BBeta Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Aleks89']No i żeby nawet Pani Moderator była tak nietaktowna.To nie przystoi Bbeta ,nie ładnie oj nie ładnie.:diabloti:[/QUOTE] Przepraszam :oops: Cofam pytanie :diabloti:
zaba14 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Hej kochana! gratuluje szczyla! :) zaskoczyłaś mnie że jednak nie poczekałaś na "twój" miot ;) poszperałam i znalazłam po jakich psach ;) kontrowersyjny miot :> czekam co z malucha wyrośnie, chyba ze go Miśka zdąży zjeść!! :))))
łamAga Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='zaba14']Hej kochana! gratuluje szczyla! :) zaskoczyłaś mnie że jednak nie poczekałaś na "twój" miot ;) poszperałam i znalazłam po jakich psach ;) kontrowersyjny miot :> czekam co z malucha wyrośnie, chyba ze go Miśka zdąży zjeść!! :))))[/QUOTE] to jaka rasa jest tego szczylka ?? bo ze zdjęcia ciezko określic ;)
xxxkaluniaxxx Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='dOgLoV']to jaka rasa jest tego szczylka ?? bo ze zdjęcia ciezko określic ;)[/QUOTE] Staffordshire Bull Terrier w skrócie Staffik ;)
łamAga Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='xxxkaluniaxxx']Staffordshire Bull Terrier w skrócie Staffik ;)[/QUOTE] Ahaa ;) stawiałam na Amstaffa ;) świetne ma umaszczenie :loveu:
xxxkaluniaxxx Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 trochę poszukałam, już wiem skąd maluch :evil_lol:
motyleqq Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 ja jestem tak niezorientowana w temacie hodowli, że na pewno go nie znajdę :(
evel Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Ale śmiszny :) Oby się zdrowo chował, i żeby Miśka go polubiła - trzymam kciuki ;)
Vectra Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 pies jest z hodowli Sirius , mało składacie fakty :evil_lol: przecież pisałam , że mam białego psa w łatki :eviltong: jest pół bratem Andzi :p kontrowersyjny miot :hmmmm: cokolwiek to znaczy :) Cieszę się , że wszystko ok i cieszę się że jest u Ciebie i dasz radę :) Jest to jedyny póki co pies w PL , biały w błękitno płowe łaty :cool3:
Aleks89 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 My z unbleblableblebleble zrobiliśmy wczoraj risercz i sami do tego doszliśmy :P
Amber Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 A ja, że tak powiem mam inne zajęcia niż robienie riserczu, ale dzięki Vectra za info :)
Recommended Posts