Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawialam z gops...komputer moze miec za kilka nascie nawet tyg czyli i nawet 2 mce...U nich wszystko dobrze, jezdza do Winca, maly sie chyba zadomowil bo lobuzuje ;) Kradnie, roznosi, i szczatkuje wszystko co znajdzie na swojej drodze, czyli standard zapewne. Z Miska coraz lepiej, sa dni kiedy sie bawia razem ale raczej po stafficzemu czyli cos ostre zabawy ;) Sama slyszalam przez tel te 'mile' odglosy ;)
Czyli jest ok :)

Posted

Agnes napisał(a):
Rozmawialam z gops...komputer moze miec za kilka nascie nawet tyg czyli i nawet 2 mce...U nich wszystko dobrze, jezdza do Winca, maly sie chyba zadomowil bo lobuzuje ;) Kradnie, roznosi, i szczatkuje wszystko co znajdzie na swojej drodze, czyli standard zapewne. Z Miska coraz lepiej, sa dni kiedy sie bawia razem ale raczej po stafficzemu czyli cos ostre zabawy ;) Sama slyszalam przez tel te 'mile' odglosy ;)
Czyli jest ok :)

Gops musi robić na bieżąco fotki! Za 2 miesiące to już wielki dzieciak będzie :D

Posted

Podac numer telefonu?:diabloti: przeciez najwazniejsze, ze wszyscy cali i zdrowi ;) on juz nie jest malutkim szczeniaczkiem, az tak szybko sie nie zmienia, cierpliwosci drodzy Panstwo:diabloti:

Posted

Agnes napisał(a):
Fotki moze i robi ale przeciez nie ma ich jak mi nawet przeslac:evil_lol: komorka to za wiele zrobic sie nie da

Wiem, że nie ma jak ich przesłać, ale jak już komp wróci do życia będzie mogła wstawić w kolejności fotki z 2 miesięcy i będzie widać jak urósł.

Posted

wróciłam !!
o małym mogłabym pisać i pisać jest z nami już hmm 3 tygodnie , jest wielkim łobuzem tak w skrócie :evil_lol:
je za czterech , bawił by się cały dzień , jest mega nachalny do ludzi i psów , nie przejawia żadnej agresji póki co , a niestety już 3 razy mu się od innego psa dostało (podbiegające psy w parku) .
z Miśką dogadują się nadzwyczaj dobrze, myślałam że będzie duuużo gorzej na szczęście się myliłam , Misia go w pełni akceptuje , wpieprzy mu raz na jakiś czas ale raczej "straszy" go bo żadnych śladów nie ma , bawią się codziennie, Misia go mocno stopuje są to mega hardkorowe zabawy więc muszę bardzo uważać .
zdjęć nie robiłam bo nie było kiedy, ciągle próbuję go czegoś uczyć i nie mam też jak latac za nim z apratem , mam fotki sprzed 2 tyg.
ten mały szkodnik każdą zabawke załatwia w 1-2 dni , oczywiście na wszystkim chcę wisieć i rozszarpuję , ma dopiero nie całe 8 miesięcy a ja już nie mam szans wygrać z nim w przeciąganiu :lol:
przedramiona mam 2 razy większe niż 3 tygodnie temu od tego szarpania :evil_lol:
to tak w skrócie .:diabloti:

Posted

gops napisał(a):
wróciłam !!

z Miśką dogadują się nadzwyczaj dobrze, myślałam że będzie duuużo gorzej na szczęście się myliłam , Misia go w pełni akceptuje , wpieprzy mu raz na jakiś czas ale raczej "straszy" go bo żadnych śladów nie ma , bawią się codziennie, Misia go mocno stopuje są to mega hardkorowe zabawy więc muszę bardzo uważać .

W końcu :multi:
super że dogaduję się z Misią ;)

Posted

foty nie wiem kiedy będą, zrobiłam komórką przed chwilą na spacerze ale zapomniałam że zgubiłam kabel , jutro będę kombinować .
musieliśmy wymienić dysk więc straciłam wszystkie zdjęcia z 4 lat , niektóre mam na płytach ale bardzo mało .
niestety straciłam mase zdjęć Bastera -większość , jemu już zdjęć nie zrobię więc tego mi najbardziej szkoda.. :roll:

Clayton pochłania takie ilości suchego że zastanawiam jak mu się to mieści , potrafi zjeść 450-500g dziennie suchego a żebra widoczne , pewnie z wiekiem mu się to zmieni .
właśnie żuje piłke hilton speed która jako jedyna trzyma już trzeci tydzień w dobrym stanie! muszę zrobić zapas. ( na niej tez potrafi wisieć :-o)
zaczyna ciągnąć na smyczy czego do tej pory nie robił , jak na razie ma tylko 13kg więc jest ok , daję rade i staram się oduczać .
w ogóle to jest piękny :lol::loveu: i ładniejszego nie widziałam :eviltong:
oprócz tego brudas, bardzo lubi kałuże i błoto , niestety czysty jest mało kiedy .

Posted

wklej telefonem na fejsbuka, z fejsbuka zapisz na kompa i wrzuc na forum ;p
a jak nie masz w telefonie fejsbuka to wyslij blutufem komus kto ma i niech on wrzuci na fb, a Ty zapiszesz u siebie i nam dasz ;]
plosieeeeeem :evil_lol:.
widzisz jaka ja pomysłowa:cool3::diabloti:

Posted

gops napisał(a):

niestety straciłam mase zdjęć Bastera -większość , jemu już zdjęć nie zrobię więc tego mi najbardziej szkoda.. :roll:

a nie masz tego w galerii?

Posted

motyleqq napisał(a):
a nie masz tego w galerii?

nie wszystkie, miałam jego zdjęcia nawet sprzed 6 lat których już nie odzyskam niestety .

wrzucę jakieś fotki na pewno tylko pomyślę jak to zrobić .

Posted

wykombinowałam ale foty są tragiczne , ale sprzed chwili :)
mały ma teraz okres "poczwarki" czyli łeb jak sklep a szczupak .

starsze z aparatu sprzed 2 tygodni dam jutro jak ogarne się , muszę w końcu gg ściągnąć ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...