rashelek Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 To ja sobie tu zaznaczę, coby mi wątku nie wcięło, a przywitam się i pogratuluję jak już Gops wróci :diabloti:
monika15 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Marta_Ares napisał(a):wracaj już :mad: :mad: :mad: :diabloti: właśnie :diabloti:
Agnes Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Rozmawialam z gops...komputer moze miec za kilka nascie nawet tyg czyli i nawet 2 mce...U nich wszystko dobrze, jezdza do Winca, maly sie chyba zadomowil bo lobuzuje ;) Kradnie, roznosi, i szczatkuje wszystko co znajdzie na swojej drodze, czyli standard zapewne. Z Miska coraz lepiej, sa dni kiedy sie bawia razem ale raczej po stafficzemu czyli cos ostre zabawy ;) Sama slyszalam przez tel te 'mile' odglosy ;) Czyli jest ok :)
Tyna21 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Agnes napisał(a):Rozmawialam z gops...komputer moze miec za kilka nascie nawet tyg czyli i nawet 2 mce...U nich wszystko dobrze, jezdza do Winca, maly sie chyba zadomowil bo lobuzuje ;) Kradnie, roznosi, i szczatkuje wszystko co znajdzie na swojej drodze, czyli standard zapewne. Z Miska coraz lepiej, sa dni kiedy sie bawia razem ale raczej po stafficzemu czyli cos ostre zabawy ;) Sama slyszalam przez tel te 'mile' odglosy ;) Czyli jest ok :) Gops musi robić na bieżąco fotki! Za 2 miesiące to już wielki dzieciak będzie :D
Agnes Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Fotki moze i robi ale przeciez nie ma ich jak mi nawet przeslac:evil_lol: komorka to za wiele zrobic sie nie da
Agnes Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Podac numer telefonu?:diabloti: przeciez najwazniejsze, ze wszyscy cali i zdrowi ;) on juz nie jest malutkim szczeniaczkiem, az tak szybko sie nie zmienia, cierpliwosci drodzy Panstwo:diabloti:
Tyna21 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Agnes napisał(a):Fotki moze i robi ale przeciez nie ma ich jak mi nawet przeslac:evil_lol: komorka to za wiele zrobic sie nie da Wiem, że nie ma jak ich przesłać, ale jak już komp wróci do życia będzie mogła wstawić w kolejności fotki z 2 miesięcy i będzie widać jak urósł.
Agnes Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 zaba14 napisał(a):daje jej popalić? :D:D oj tak:evil_lol:
agaciaaa Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 O mamoooo jaki fajny szczyl :loveu: Gratuluję i czekam na naprawienie kompa i duuużo fotek :cool3:
gops Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 wróciłam !! o małym mogłabym pisać i pisać jest z nami już hmm 3 tygodnie , jest wielkim łobuzem tak w skrócie :evil_lol: je za czterech , bawił by się cały dzień , jest mega nachalny do ludzi i psów , nie przejawia żadnej agresji póki co , a niestety już 3 razy mu się od innego psa dostało (podbiegające psy w parku) . z Miśką dogadują się nadzwyczaj dobrze, myślałam że będzie duuużo gorzej na szczęście się myliłam , Misia go w pełni akceptuje , wpieprzy mu raz na jakiś czas ale raczej "straszy" go bo żadnych śladów nie ma , bawią się codziennie, Misia go mocno stopuje są to mega hardkorowe zabawy więc muszę bardzo uważać . zdjęć nie robiłam bo nie było kiedy, ciągle próbuję go czegoś uczyć i nie mam też jak latac za nim z apratem , mam fotki sprzed 2 tyg. ten mały szkodnik każdą zabawke załatwia w 1-2 dni , oczywiście na wszystkim chcę wisieć i rozszarpuję , ma dopiero nie całe 8 miesięcy a ja już nie mam szans wygrać z nim w przeciąganiu :lol: przedramiona mam 2 razy większe niż 3 tygodnie temu od tego szarpania :evil_lol: to tak w skrócie .:diabloti:
Vectra Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 przynajmniej wiesz że ma spokojnego staffika , podkreślam to jest SPOKOJNY staffik :diabloti:
Izabela124. Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Na reszcie wróciłaś! Ja chcę zdjęcia, mogą być i sprzed 2 tygodni
xxxkaluniaxxx Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 gops napisał(a):wróciłam !! z Miśką dogadują się nadzwyczaj dobrze, myślałam że będzie duuużo gorzej na szczęście się myliłam , Misia go w pełni akceptuje , wpieprzy mu raz na jakiś czas ale raczej "straszy" go bo żadnych śladów nie ma , bawią się codziennie, Misia go mocno stopuje są to mega hardkorowe zabawy więc muszę bardzo uważać . W końcu :multi: super że dogaduję się z Misią ;)
Bobryna Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Fantastyczny chłopak :loveu: Wspaniale, że się zgadzają :)
Victoria Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 dawaj no te foty!! super ze jest wszystko dobrze, oby tak dalej :D
rashelek Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Świetnie, że się tak dogadują :D Widzę, że fajnego spokojnego pieska masz, zazdroszczę :diabloti: No i czekamy na zdjęcia!
gops Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 foty nie wiem kiedy będą, zrobiłam komórką przed chwilą na spacerze ale zapomniałam że zgubiłam kabel , jutro będę kombinować . musieliśmy wymienić dysk więc straciłam wszystkie zdjęcia z 4 lat , niektóre mam na płytach ale bardzo mało . niestety straciłam mase zdjęć Bastera -większość , jemu już zdjęć nie zrobię więc tego mi najbardziej szkoda.. :roll: Clayton pochłania takie ilości suchego że zastanawiam jak mu się to mieści , potrafi zjeść 450-500g dziennie suchego a żebra widoczne , pewnie z wiekiem mu się to zmieni . właśnie żuje piłke hilton speed która jako jedyna trzyma już trzeci tydzień w dobrym stanie! muszę zrobić zapas. ( na niej tez potrafi wisieć :-o) zaczyna ciągnąć na smyczy czego do tej pory nie robił , jak na razie ma tylko 13kg więc jest ok , daję rade i staram się oduczać . w ogóle to jest piękny :lol::loveu: i ładniejszego nie widziałam :eviltong: oprócz tego brudas, bardzo lubi kałuże i błoto , niestety czysty jest mało kiedy .
Victoria Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 wklej telefonem na fejsbuka, z fejsbuka zapisz na kompa i wrzuc na forum ;p a jak nie masz w telefonie fejsbuka to wyslij blutufem komus kto ma i niech on wrzuci na fb, a Ty zapiszesz u siebie i nam dasz ;] plosieeeeeem :evil_lol:. widzisz jaka ja pomysłowa:cool3::diabloti:
motyleqq Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 gops napisał(a): niestety straciłam mase zdjęć Bastera -większość , jemu już zdjęć nie zrobię więc tego mi najbardziej szkoda.. :roll: a nie masz tego w galerii?
gops Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 motyleqq napisał(a):a nie masz tego w galerii? nie wszystkie, miałam jego zdjęcia nawet sprzed 6 lat których już nie odzyskam niestety . wrzucę jakieś fotki na pewno tylko pomyślę jak to zrobić .
gops Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 wykombinowałam ale foty są tragiczne , ale sprzed chwili :) mały ma teraz okres "poczwarki" czyli łeb jak sklep a szczupak . starsze z aparatu sprzed 2 tygodni dam jutro jak ogarne się , muszę w końcu gg ściągnąć ;)
Recommended Posts