gops Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Agnes napisał(a):Tez mi interes:eviltong: nie wiesz co tracisz :diabloti::eviltong:
evel Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 gops napisał(a): obroza to rogz xl choc femine , bardzo fajny wzorek :razz: u nas strzelaja od kilku dni :roll: A jaka to szerokość? 4cm? Może kiedyś się skuszę na jakiego rogza, tylko muszę dobrego krawca znaleźć co mi to dopasuje do suczydła ;)
gops Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 evel napisał(a):A jaka to szerokość? 4cm? Może kiedyś się skuszę na jakiego rogza, tylko muszę dobrego krawca znaleźć co mi to dopasuje do suczydła ;) 2,5cm tylko :) 4cm to xxl i ma gigantyczny klips niestety
evel Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 gops napisał(a):2,5cm tylko :) 4cm to xxl i ma gigantyczny klips niestety O matko, a jakoś tak szeroko wyglądało :evil_lol:
gops Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 evel napisał(a):O matko, a jakoś tak szeroko wyglądało :evil_lol: no bo jak jest wzorek to zawsze szerzej sie wydaje niz jednolita:) Supel jest wielksoci Miski
zaba14 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 fajne fotaski :P kanał fajnie zamarznięty , ale ja bym i tak się bała na niego wejść, pamiętam jak pies koleżanki ganiał po zamarzniętym jeziorze i w końcu lód się załamał pod psem ..
Patyś_ Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 zaba14 - w zeszłym roku była taka zima, że po zalewie samochody jezdził! Taki lód był! Ten robi się podobny! Wujek łowi pod lodem, mówi, że lód w niektórych miejscach już taki sam się robi... To była zima! Ale nie wiem czy znó chcę takiej... Gops, ale poszalałyście na kanale! Moje dziewczyny po 15 minutach biegania w ogrodzie już marudzą -.- Chcą do domu... O dłuższym spacerze nie ma mowy... Gaji zaraz opuszki pękają :( SMarowanie nic nie pomaga, musiałąbym ją zaopatrzyć w buty...
Asia&Kleo Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 U nas kanał zamarznięty na amen:] od 2 tygodni...
gops Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 zaba14 napisał(a):fajne fotaski :P kanał fajnie zamarznięty , ale ja bym i tak się bała na niego wejść, pamiętam jak pies koleżanki ganiał po zamarzniętym jeziorze i w końcu lód się załamał pod psem .. oczywiscie najpierw sama weszlam i sprawdzilam czy jest odpowiednia grubosc na bieganie po lodzie , wszedzie jest bardzo grubo zamarzniety ;) mysle ze spokojnie moglabym na lyzwy tam isc :diabloti: ale to prawda, trzeba zawsze sprawdzic Patyś_ napisał(a):zaba14 - w zeszłym roku była taka zima, że po zalewie samochody jezdził! Taki lód był! Ten robi się podobny! Wujek łowi pod lodem, mówi, że lód w niektórych miejscach już taki sam się robi... To była zima! Ale nie wiem czy znó chcę takiej... Gops, ale poszalałyście na kanale! Moje dziewczyny po 15 minutach biegania w ogrodzie już marudzą -.- Chcą do domu... O dłuższym spacerze nie ma mowy... Gaji zaraz opuszki pękają :( SMarowanie nic nie pomaga, musiałąbym ją zaopatrzyć w buty... moja Miska wlasnie kocha zime, dziwie sie jej bo w zime szaleje bardziej niz w inne pory roku , bylam z Miskowa 1,5godziny ale tak zmarzlam (ja) ze do wiosny tego nie potorze :evil_lol: rak od robienia zdjec nie czulam kilka godzin a rekawiczki mialam Asia&Luna napisał(a):U nas kanał zamarznięty na amen:] od 2 tygodni... chyba nawet dluzej Asku ;)
zaba14 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 to dobrze że lód gruby ;) a co do zimy gdy u nas były mrozy to nie wiem co działo się z łapami Miyi ale krawiły jej między pazurami :o w obu łapach w tym samym miejscu, najpierw myślałam że coś sie jej wbiło ale dzień w dzień to samo .. ona oczywiście nawet tego nie lizała ;) teraz mamy 10 stopni na plusie i problem zniknął.. :o
gops Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 zaba14 napisał(a):to dobrze że lód gruby ;) a co do zimy gdy u nas były mrozy to nie wiem co działo się z łapami Miyi ale krawiły jej między pazurami :o w obu łapach w tym samym miejscu, najpierw myślałam że coś sie jej wbiło ale dzień w dzień to samo .. ona oczywiście nawet tego nie lizała ;) teraz mamy 10 stopni na plusie i problem zniknął.. :o ooo ciekawe , u nas nie ma takich problemow ani Miska ani Baster nie krwawia nigdy z lapek od zimna ale jak jest swiezy snieg to ciagle sie robia kulki w lapach i miska musi co chwila sie klasc wyciagac , teraz mamy "ostry" snieg pokryty warstwa lodu :roll: u nas dzis rano bylo minus 15
Asia&Kleo Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Lód i ostry śnieg to niestety niejedyne problemy związane z psimi łapami... Sól na drogach i chodnikach też szkodzi:-(
Vitka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Maxio lubi raczej zimę, ale nie w mieście. W Wilkowie biega godzinami i nie marudzi, a w mieście w ogóle nie chce nigdzie iść... podnosi łapki i piszczy... pewnie przez sól na chodnikach...
gops Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Asia&Luna napisał(a):Lód i ostry śnieg to niestety niejedyne problemy związane z psimi łapami... Sól na drogach i chodnikach też szkodzi:-( niestety :roll: Vitka napisał(a):Maxio lubi raczej zimę, ale nie w mieście. W Wilkowie biega godzinami i nie marudzi, a w mieście w ogóle nie chce nigdzie iść... podnosi łapki i piszczy... pewnie przez sól na chodnikach... mojej jest bez roznicy na szczescie :lol:
gops Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 dzisiaj doszla nowa karma josera festival i kong klasyczny Miska nakrecila sie na konga, biega z nim , podrzuca a kong lata w nieokreslnym kierunku co Misce sie bardzo podoba :lol: srodek konga jej za bardzo nie interesuje :roll: dziwak taki moj ;) dla niej liczy sie tylko ser w srodku , a jak ser jest schowany na koncu konga to nie warto nawet probowac go wyjac :shake: Baster nie chce nawet wychodzic z domu , jak tylko wyjdzie i uslyszy petarde to ucieka pod klatke jest juz przygluchy ze starosci wiec w domu nawet nie slyszy wystrzalow ;) wczoraj znowu zaatkowala Miske suka sasiada :roll: na szczescie zadnych ran nie ma , nastepnym razem poprostu puszcze smycz i niech sie oni martwia :roll:
zaba14 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 może pasztet jej daj ? :P :P Mój Miki jak ogłuch to w domu było spoko gdy był sylwester, ale na dwór i tak nie chciał wychodzić bo czuł zapach tego świństwa :/
Asia&Kleo Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Gopsie, nie pochwaliłaś się, że Miśka nakręciła się też na nową piłkę:evil_lol: Byłam świadkiem jak szalała na dworzu;) A ja nadal szukam i szukam frisbee Kleo i nie wiem gdzie go podziałam:shake:
gops Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='vege*']a większa ta suka była od Miśki? wieksza z 25kg ma z 5kg nadwagi i z 8lat , Miska by ja pogryzla napewno jakbym jej pozwolila ;) ale zawsze jest tak ze to moja jest na smyczy a tamta bez wiec nie pozwalam Misi sie gryzc, ale wkoncu sie zdenerwuje i ja puszcze moze sie wtedy naucza :roll: [quote name='zaba14']może pasztet jej daj ? :P :P Mój Miki jak ogłuch to w domu było spoko gdy był sylwester, ale na dwór i tak nie chciał wychodzić bo czuł zapach tego świństwa :/ nie chce pasztetu :roll: wsadzalam juz wszystko co znalazlam w lodowce :evil_lol: jedyne co chciala wyjac to ser i marchewka surowa damy rade, wazne ze sie zainteresowala bo u niej to juz duzo , na bardzo maly rzeczy sie nakreca nie wiem, moze Baster tez czuje? w domu w kazdym razie jest spokojny [quote name='Asia&Luna']Gopsie, nie pochwaliłaś się, że Miśka nakręciła się też na nową piłkę:evil_lol: Byłam świadkiem jak szalała na dworzu;) A ja nadal szukam i szukam frisbee Kleo i nie wiem gdzie go podziałam:shake: nie ciesze sie az tak bo to moze byc chwilowe nakrecenie :evil_lol: ale to fakt, trzecia zabawka od 2 lat na ktora sie nakrecila :lol:
Gonitwa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 gops, mówiłaś że lubisz ttb - zatem zapraszam... http://www.dogomania.pl/threads/198776-Szczeniaki-asta-wyrzucone-na-śmietnik.
gops Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='Gonitwa']gops, mówiłaś że lubisz ttb - zatem zapraszam... http://www.dogomania.pl/threads/198776-Szczeniaki-asta-wyrzucone-na-śmietnik. oczywiscie zajze
gops Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Baster dzis skonczyl 14lat! :cool3: urodzil sie 1 stycznia o 5 nad ranem 14lat temu :lol:
vege* Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 no to życzymy jeszcze dużo szczęśliwie razem spędzonych lat :loveu:
Recommended Posts