zaba14 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 hej ;) jeden rodzynek i to wolny :D pewnie zadowolony :P po tych porównaniach zdecydowanie bardziej podobają mi się kagańce fizjologiczne powlekane czarne :D
gops Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Agnes napisał(a):Gops zaszalalas z iloscia zdjec:evil_lol: Bardzo mi sie spodobala obroza Supla, super wyszla! Natomiast 4 cm na Misi...gops wie:diabloti: zazdrosnica :eviltong::evil_lol: zaba14 napisał(a):hej ;) jeden rodzynek i to wolny :D pewnie zadowolony :P po tych porównaniach zdecydowanie bardziej podobają mi się kagańce fizjologiczne powlekane czarne :D ja nie wiem co pies woli , ale ja akurat wole metalowy kaganiec o ile sa do tego warunki , w lato jak jest goraco nosi fzjolog zeby mogla spokojnie dyszec i w zime w mroz tez zeby nochal nie przymarzl teraz zamowilam skorzany kagan , szukam tego najodopowiedniejszego bo Miska wali czesto w kolana i to naprawde boli :roll:
Ewa&Duffel Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Podoba mi się ta obroża na Misi ;) http://img543.imageshack.us/i/dsc08033w.jpg/ Świetne ujęcie trójcy ! :loveu:Supłowi bardzo pasuje ta żółta obroza, fajnie wyszła ;) http://img412.imageshack.us/i/dsc08053q.jpg/
gops Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='Ewa&Duffel']Podoba mi się ta obroża na Misi ;) http://img543.imageshack.us/i/dsc08033w.jpg/ Świetne ujęcie trójcy ! :loveu:Supłowi bardzo pasuje ta żółta obroza, fajnie wyszła ;) http://img412.imageshack.us/i/dsc08053q.jpg/ dzieki ,mi rowniez sie podoba :lol: zeby ich ustawic we 3 musialysmy duzo krzyczec :evil_lol:
Ewa&Duffel Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 gops napisał(a):zeby ich ustawic we 3 musialysmy duzo krzyczec :evil_lol: Skądś to znam :eviltong: Widok dziewczyn w kagańcach poprawia mi humor, że nie tylko mój pies jest takim odkurzaczem :diabloti: Tylko, że w jego przypadku to kaganiec zazwyczaj nic nie daje, bo i tak znajdzie sposób na zjedzenie :roll:
gops Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):Skądś to znam :eviltong: Widok dziewczyn w kagańcach poprawia mi humor, że nie tylko mój pies jest takim odkurzaczem :diabloti: Tylko, że w jego przypadku to kaganiec zazwyczaj nic nie daje, bo i tak znajdzie sposób na zjedzenie :roll: naparwde duzo wlascicieli ma ten problem , moja akurat przez kagan nie daje rady jesc , a moze jezscze nie wie ze by dala rade? :lol: oby sie nie dowiedziala
Asia&Kleo Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Ewa&Duffel, to jeszcze bardziej poprawisz sobie humor, że mojemu "odkurzaczowi" kaganiec to też żadna przeszkoda w jedzeniu;)
gops Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 dzisiaj Basterkowy sprzed chwili :) [video=youtube;9In416IMr2I]http://www.youtube.com/watch?v=9In416IMr2I[/video]
catie Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 widzę, że Basterkowi się kong spodobał :) i nowy tytuł galerii się pojawił. Dobrze wiedzieć jakiej rasy jest Miśka ;)
gops Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 catie napisał(a):widzę, że Basterkowi się kong spodobał :) i nowy tytuł galerii się pojawił. Dobrze wiedzieć jakiej rasy jest Miśka ;) co TY nie wiedzialas jakiej Mis jest rasy ? przeciez to najlepsza rasa! cechuje sie wspanialym uleglym oraz lagodnym charterem oraz sylwetka ala chart :diabloti:
Agnes Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='gops']co TY nie wiedzialas jakiej Mis jest rasy ? przeciez to najlepsza rasa! cechuje sie wspanialym uleglym oraz lagodnym charterem oraz sylwetka ala chart :diabloti: chyba tlusty chart:roflt:
Shel Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 On sobie przynajmniej tego konga łapami trzyma, Ares to tylko pyskiem i jeździ po całej podłodze:diabloti::loveu::diabloti:
gops Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Agnes napisał(a):chyba tlusty chart:roflt: chamka :evil_lol: no dobra ala pudzian :diabloti::eviltong: Shel napisał(a):On sobie przynajmniej tego konga łapami trzyma, Ares to tylko pyskiem i jeździ po całej podłodze:diabloti::loveu::diabloti: no Bastera problem to tylko to ze nie ma zbytnio zebow :lol: i po kilku minutach gryzienia konga dziasla go bolaly :roll:
catie Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 gops napisał(a):co TY nie wiedzialas jakiej Mis jest rasy ? przeciez to najlepsza rasa! cechuje sie wspanialym uleglym oraz lagodnym charterem oraz sylwetka ala chart :diabloti: Ta moja niewiedza :oops: Fakt, wygląda jak charcik (może odrobinę umięśniony, ale chart :diabloti:)
evel Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='gops'] przeciez to najlepsza rasa! cechuje sie wspanialym uleglym oraz lagodnym charterem oraz sylwetka ala chart :diabloti: Moja droga, w związku z jakąś idiotyczną modą dobierania RASY nawet najpaskudniejszemu, najpospolitszemu kundlowi z PWP (a często są to dobierane rasy naprawdę rzadkie np. owczarek pirenejski czy katalończyk), to Miśka jest chartem jak ta lala :cool3:
gops Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 catie napisał(a):Ta moja niewiedza :oops: Fakt, wygląda jak charcik (może odrobinę umięśniony, ale chart :diabloti:) chart z lekka nadwaga :evil_lol: evel napisał(a):Moja droga, w związku z jakąś idiotyczną modą dobierania RASY nawet najpaskudniejszemu, najpospolitszemu kundlowi z PWP (a często są to dobierane rasy naprawdę rzadkie np. owczarek pirenejski czy katalończyk), to Miśka jest chartem jak ta lala :cool3: watpilas w jej rasowosc ??! :mad::diabloti: ona nie dostala rodowodu tylko dlatego ze byla 7 z miotu :lol::eviltong:
evel Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 gops napisał(a):watpilas w jej rasowosc ??! :mad::diabloti: ona nie dostala rodowodu tylko dlatego ze byla 7 z miotu :lol::eviltong: Kto, ja? :siara: A ja myślałam, że nie można suczek-matek męczyć wystawami, i dlatego Misia jest rasowa, ale bez papierów :(
gops Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 evel napisał(a):Kto, ja? :siara: A ja myślałam, że nie można suczek-matek męczyć wystawami, i dlatego Misia jest rasowa, ale bez papierów :( osz kurde a ja niedobra wysterylizowalam taka idealna wystawowa suke :placz: i nie bd szczeniaczkow :placz: zarty zartami ale ja conajmiej raz w tyg slysze od ludzi " oj aki piekny wilczurek , napewno jescze mlody widac ze duzy urosnie " :-o nie wiem z ktorej strony jest podobna ale widocznie musi byc skoro tyle ludzi tak mowi :lol: wedlug wiekszasci wilczurek to " prawie owczarek " :razz: wiec nie dosc ze mam charta, gopsteriera z jamajki to jeszcze prawie onka :diabloti: 3w1 :cool3:
gops Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 bylismy przed chwila na ponad godzinny spacerku , Miska biegala w kagancu , postanowilam dac jej sznase i go zdjelam , nie minelo 5min jak znalazla zdechlego kota i chciala go sprobowac :angryy: znowu zostala zakagancowana:roll: nagrubszy chart w miescie :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cdn
gops Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us a tak lubi sobie polezec w cieplym sniegu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cdn
gops Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Uploaded with ImageShack.us zdechly kot Uploaded with ImageShack.us przpraszam jesli ktos jadl to ogladajac , glowa kota byla w innym miejscu :roll: KOniec
Marta_Ares Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 akurat obiad jadłam..... :angryy: :mad: biedna Misia co ona za kaganiec ma na sobie!!!! :-o :diabloti:
gops Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Marta_Ares napisał(a):akurat obiad jadłam..... :angryy: :mad: biedna Misia co ona za kaganiec ma na sobie!!!! :-o :diabloti: przykro mi :evil_lol: jak to co , kaganiec :diabloti::eviltong:
catie Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 http://img684.imageshack.us/img684/5268/dsc08231k.jpg świetne ujęcie. A kotek, przykry widok :(
gops Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='catie']http://img684.imageshack.us/img684/5268/dsc08231k.jpg świetne ujęcie. A kotek, przykry widok :( dzieki kotka szkoda , lezal na srodku pola wiec niemam pojecia jak zginal ale jego glowa lezala z 10m dalej wiec chyba to sprawka jakiegos czlowieka :roll:
Recommended Posts