Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej ;)
jeden rodzynek i to wolny :D pewnie zadowolony :P
po tych porównaniach zdecydowanie bardziej podobają mi się kagańce fizjologiczne powlekane czarne :D

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnes napisał(a):
Gops zaszalalas z iloscia zdjec:evil_lol: Bardzo mi sie spodobala obroza Supla, super wyszla! Natomiast 4 cm na Misi...gops wie:diabloti:

zazdrosnica :eviltong::evil_lol:

zaba14 napisał(a):
hej ;)
jeden rodzynek i to wolny :D pewnie zadowolony :P
po tych porównaniach zdecydowanie bardziej podobają mi się kagańce fizjologiczne powlekane czarne :D

ja nie wiem co pies woli , ale ja akurat wole metalowy kaganiec o ile sa do tego warunki , w lato jak jest goraco nosi fzjolog zeby mogla spokojnie dyszec i w zime w mroz tez zeby nochal nie przymarzl
teraz zamowilam skorzany kagan , szukam tego najodopowiedniejszego bo Miska wali czesto w kolana i to naprawde boli :roll:

Posted

gops napisał(a):
zeby ich ustawic we 3 musialysmy duzo krzyczec :evil_lol:

Skądś to znam :eviltong:

Widok dziewczyn w kagańcach poprawia mi humor, że nie tylko mój pies jest takim odkurzaczem :diabloti: Tylko, że w jego przypadku to kaganiec zazwyczaj nic nie daje, bo i tak znajdzie sposób na zjedzenie :roll:

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Skądś to znam :eviltong:

Widok dziewczyn w kagańcach poprawia mi humor, że nie tylko mój pies jest takim odkurzaczem :diabloti: Tylko, że w jego przypadku to kaganiec zazwyczaj nic nie daje, bo i tak znajdzie sposób na zjedzenie :roll:

naparwde duzo wlascicieli ma ten problem , moja akurat przez kagan nie daje rady jesc , a moze jezscze nie wie ze by dala rade? :lol: oby sie nie dowiedziala

Posted

catie napisał(a):
widzę, że Basterkowi się kong spodobał :)
i nowy tytuł galerii się pojawił. Dobrze wiedzieć jakiej rasy jest Miśka ;)

co TY nie wiedzialas jakiej Mis jest rasy ?
przeciez to najlepsza rasa! cechuje sie wspanialym uleglym oraz lagodnym charterem oraz sylwetka ala chart :diabloti:

Posted

[quote name='gops']co TY nie wiedzialas jakiej Mis jest rasy ?
przeciez to najlepsza rasa! cechuje sie wspanialym uleglym oraz lagodnym charterem oraz sylwetka ala chart :diabloti:

chyba tlusty chart:roflt:

Posted

On sobie przynajmniej tego konga łapami trzyma, Ares to tylko pyskiem i jeździ po całej podłodze:diabloti::loveu::diabloti:

Posted

Agnes napisał(a):
chyba tlusty chart:roflt:

chamka :evil_lol:
no dobra ala pudzian :diabloti::eviltong:

Shel napisał(a):
On sobie przynajmniej tego konga łapami trzyma, Ares to tylko pyskiem i jeździ po całej podłodze:diabloti::loveu::diabloti:

no Bastera problem to tylko to ze nie ma zbytnio zebow :lol:
i po kilku minutach gryzienia konga dziasla go bolaly :roll:

Posted

gops napisał(a):
co TY nie wiedzialas jakiej Mis jest rasy ?

Ta moja niewiedza :oops:
Fakt, wygląda jak charcik (może odrobinę umięśniony, ale chart :diabloti:)

Posted

[quote name='gops']

Moja droga, w związku z jakąś idiotyczną modą dobierania RASY nawet najpaskudniejszemu, najpospolitszemu kundlowi z PWP (a często są to dobierane rasy naprawdę rzadkie np. owczarek pirenejski czy katalończyk), to Miśka jest chartem jak ta lala :cool3:

Posted

catie napisał(a):
Ta moja niewiedza :oops:
Fakt, wygląda jak charcik (może odrobinę umięśniony, ale chart :diabloti:)

chart z lekka nadwaga :evil_lol:

evel napisał(a):
Moja droga, w związku z jakąś idiotyczną modą dobierania RASY nawet najpaskudniejszemu, najpospolitszemu kundlowi z PWP (a często są to dobierane rasy naprawdę rzadkie np. owczarek pirenejski czy katalończyk), to Miśka jest chartem jak ta lala :cool3:

watpilas w jej rasowosc ??! :mad::diabloti:
ona nie dostala rodowodu tylko dlatego ze byla 7 z miotu :lol::eviltong:

Posted

gops napisał(a):
watpilas w jej rasowosc ??! :mad::diabloti:
ona nie dostala rodowodu tylko dlatego ze byla 7 z miotu :lol::eviltong:

Kto, ja? :siara: A ja myślałam, że nie można suczek-matek męczyć wystawami, i dlatego Misia jest rasowa, ale bez papierów :(

Posted

evel napisał(a):
Kto, ja? :siara: A ja myślałam, że nie można suczek-matek męczyć wystawami, i dlatego Misia jest rasowa, ale bez papierów :(

osz kurde a ja niedobra wysterylizowalam taka idealna wystawowa suke :placz:
i nie bd szczeniaczkow :placz:

zarty zartami ale ja conajmiej raz w tyg slysze od ludzi " oj aki piekny wilczurek , napewno jescze mlody widac ze duzy urosnie " :-o
nie wiem z ktorej strony jest podobna ale widocznie musi byc skoro tyle ludzi tak mowi :lol: wedlug wiekszasci wilczurek to " prawie owczarek " :razz:
wiec nie dosc ze mam charta, gopsteriera z jamajki to jeszcze prawie onka :diabloti:
3w1 :cool3:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
akurat obiad jadłam..... :angryy: :mad:

biedna Misia co ona za kaganiec ma na sobie!!!! :-o :diabloti:

przykro mi :evil_lol:
jak to co , kaganiec :diabloti::eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...